Therese Wickman

DET KÄNDES RÄTT REDAN FRÅN BÖRJAN!

Trots att jag är hemma & kombinerar min mammaledighet med mitt arbete så är det något unikt över just fredagar. Jag känner ett ro & har mycket lättare att lägga bort allt arbeta under helgerna, släppa allt & bara vara.

Snart är det bara en vecka kvar av Kajsons Julkalender där jag delat med mig av både det ena & det andra. Har ni gillat det än så länge?

 

I dagens lucka : ”När jag valde min utbildning”

 

Jag har faktiskt haft klart för mig ganska tidigt att jag ville arbeta med barn & människor på ett eller annat sett så att välja Barn & Fritid på Gymnasiet kändes som en självklarhet.

Tror jag var runt 8-9 år när jag kände att jag ville arbeta med barn. Jag ville bli ”dagisfröken”  & inte hade jag kanske trott att den starka känslan skulle hålla i sig, men det gjorde det så mitt skolval var enkelt!

 

Var ditt skolval ett enkelt val?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maggda

    Jag visste inte vad jag ville gå för linje på gymnasiet. Så det blev 1 år IV, väl där hade jag tid att kolla olika utbildningar. Fastnade direkt för bageri/konditori, har bakat sen jag var 9-10 år nån gång.
    Det var en bra utbildning men just då var inte rätt tid för mig, men jag struntar i om jag inte har fullt betyg. Jag klarade mig bra ändå! Kram