Therese Wickman

HAN KOMMER BLI SÅ HIMLA SEXIG!

Innehåller reklam & adlinks för Tailorstore

 

Det är så innerligt skönt & befriande att vara klar med alla Julklappar såhär långt innan Julafton. Nu är det bara några få klädesplagg som ska köpas till allas Juloutfit.

Kidh behöver ett par byxor, Ellah ett par strumpbyxor & jag en klänning. Matheus är helt klar & likaså Constantin. Han är så himla nöjd över årets val utav kläder. Constantin tycker mer och mer om att bära skjorta men har väldigt svårt att hitta några som sitter bra på hans kropp. Han är väldigt smal i midjan, men är ändå ganska så bred över axlarna vilket gör att skjortorna antingen blir för stora i midjan eller för trånga över axlarna.

Vi har letat runt i flera olika butiker men blev sen tipsade utav en vän att gå in på Tailorstore, där kan man nämligen helt & hållet själv välja sin egna skjorta sydd efter din kropp. När jag hörde det trodde jag att det skulle vara svindyrt, men det var helt vanliga butikspriser, snäppet billigare om jag ska vara ärlig, sen också med tanke på att skjortan man väljer blir specialsydd direkt efter ens egna kropp. Man får välja tyg, färg & till och med hur knapparna ska sitta eller vilken vikning på kragen det ska vara. När du valt stil på din skjorta så lägger du sedan in dina mått så skjortan blir sydd precis hur du vill ha den.

Frågan är varför vi inte vetat om detta tidigare?

Kan tänka mig att det är en väldigt uppskattad julklapp att få? Constantin lär ju inte vara den enda som har problem att hitta den perfekta storleken?

Tailorstore säljer inte bara skjortor & kavajer sydda efter din kropp, utan också en hel del snygga accessoarer samt presentkort perfekt att ge bort i Julklapp.

 

Fick sms idag om att Constantins skjortor är färdigsydda & nu skickas med posten. Ska bli så kul att visa hur dom ser ut & sitter på hans kopp sen när kläderna har kommit.. Han är bra sexig i skjorta min sambo 😉

 

 

 

Skulle du vilja beställa en skjorta att ge bort i Julklapp eller tror du att din sambo skulle behöva en ny skjorta till Nyår?

Med koden therese15 får du just nu fram till Nyårsafton 15% rabatt på ett köp av skjorta.

Alla olika stilar, färger & matrial hittar du HÄR

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.