Therese Wickman

DEN PERFEKTA JULKLAPPEN FÖR MÄNNEN I DIN NÄRHET!

I ett annonssamarbete med Glossybox

 

Jag har lika svårt varje år att veta vad jag ska köpa i Julklapp till min Pappa & Constantin. Män överlag tycker jag är extremt svårt att köpa till?

Vet inte hur ofta jag gett kalsonger, strumpor eller en slips. Hur kul är det att få varje år.?

 

Men i år, i år känner jag att jag har koll på läget…

Jag har valt att köpa en klocka till Constantin då hans gamla är sönder & han har ett stort intresse i snygga klockor.  Dessutom ska han få en Man Box. Tycker det är på tiden att han får sina egna produkter att använda sig utav, & förhoppningsvis slipper jag ha han springandes i mina lådor framöver snoendes mina krämer.

Tycker det är kul att han bryr sig & vill ta hand om sig själv, dock har han haft svårt att hitta produkter som är anpassade för just män, så denna Julklapp ska bli lite extra rolig att ge bort.

 

Så vad är en Man Box? Det är en lyxig tjänst med en fullproppad Box full med hudvårdsprodukter, hårvård mm som skickas hem till dig varje kvartal under ett år. Det kallar jag Julklapp, få paket ett helt år framåt!

Om du vill så behöver du inte skaffa en Prenumeration , även om jag tycker den tjänsten är extra rolig. Kanske för att jag gillar överraskningar så mycket 🙂

Det går nämligen lika bra att köpa hem endast en box, kanske till dig själv eller som en perfekt Julklapp till någon man i din närhet.

Boxen kostar endast 169 kr men har ett värde på betydligt högre summa. Dessutom får du nu också 10% rabatt om du uppger THERESE10 vid din beställning.

Du hittar alla boxar HÄR

 

Ska bli så kul att se hans rektion när han får detta paket, vet med mig att det kommer vara extra uppskattat.  Förr kändes det som om män inte ville skylta med att dom gärna använder sig utav hudvårdsprodukter & är måna om sitt utseende, som om det skulle vara något pinsamt?

Tycker precis tvärtom, tycker det är attraktivt med män som tar hand om sig själva, Håller du med?

Om du överraskar någon med denna Julklapp, låt mig gärna veta om det blev uppskattat!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.