Therese Wickman

NÄR MAN HAR MYCKET ROLIGT ATT SE FRAM EMOT!

I ett annonssamarbete med ColdZyme

 

Hej vännen!

Just nu känns det som om vi är i en enda stor förkylningsperiod.  Flera barn uppe i skolan är hemma & är sjuka & jag har smått panik & jag gör allt för att vi ska hålla oss friska.

Hur är det där du bor?

Nu när Matheus fortfarande är så liten så är det inget roligt att få hem sjukdomar. Han har varit förkyld en gång tidigare & det var väldigt jobbigt för honom. Han sov extremt dåligt då han vill ha napp när han sover men kunde inte andas genom näsan då han var så förkyld, stackarn. Den veckan var vi väldigt trötta båda två <3

 

Jag tänker också på julen & alla kommande härliga helger vi har att se fram emot, det skulle inte passa att bli sjuka nu. När jag tänker efter, passar det någonsin att bli sjuk? 🙂

Vi håller tummarna & förebygger så mycket vi kan genom att använda ColdZyme munspray. Fick en fråga om det verkligen fungerar & JA, för oss gör det de.

Sprayen förebygger förkylningen från att bryta ut genom att sprayen du sprutar i munnen verkar direkt på förkylningsviruset i munhålan samtidigt som den också förkortar sjukdomsloppet om du redan blivit sjuk då den verkar på symtom som halsont mm.

Matheus är fortfarande för liten för att använda denna spray, men genom att vi andra håller oss friska så håller vi tummarna att även han slipper en förkylning just nu, vore så trist med alla mysiga helgplaner vi har dom kommande veckorna . Alla över 4 år kan ta ColdZyme munspray.

Vill du hålla dig frisk i dessa förkylningstider, minska sjukdomsloppet när du redan blivit sjuk eller är osäker på om det verkligen fungerar ? Testa så får du se vad du själv tycker <3

 

 

Ta hand om dig!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Tack att jag läste ditt blogginlägg, brukar läsa alla dina inlägg men mitt i all kaos vi har här (mamma går på cellgifter m.m) så har jag totalt glömt att läsa bloggen. TACK nu ska jag förbi apotek imorgon å handla denna så VI andra håller oss friska när syrran nu åkt på en rejäl influensa. Du är en klippa på att skriva just blogginlägg <3 Kram