Therese Wickman

BLACK WEEK FORTSÄTTER!

Innehåller reklam & adlinks för Babyland

Black week fortsätter med kanonerbjudanden..

 

Varje dag kommer det dessutom fler erbjudanden på Babylands hemsida. Lite som att öppna nya luckor varje dag 🙂

 

 

Har ni fyndat något i veckan? Jag tycker Black week & Black Friday är kanonbra om man ändå är på jakt efter prylar, exempelvis Julklappar & man på så vis kan spara in en hel del pengar. Jag har säkerligen sparat in ett par tusen lappar genom mitt besök på Ullared samt shopping under denna vecka. Alla Julklappar är klara, för barnen, för syskonbarn mm.

Det jag inte tycker om är att det kanske hetsar folk att köpa saker för att det är billigt & inte för att dom kanske behöver det. Syftar mestadels på nya tv apparater, telefoner & all annan elektronik som man köper fast man egentligen kanske inte behöver det? Typ en ny tv, men man kan inte låta bli för att den är så ”billig”.

Är du på jakt efter Julklappar till barnen, kanske behöver ni verkligen en ny bilstol eller annat, då kan ni gå in på Babylands hemsida & se över alla erbjudanden. Om inte? Då tycker jag du kan låta bli, för inte ska du köpa bara för att..  <3

Ha en fin fortsatt vecka. I morgon är det Fredag hörni! Underbart!

Puss & Kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.