Therese Wickman

TACK TILL ER, NI GÖR MIG RÖRD & VARM I HJÄRTAT!

Hej vännen!

 

Har du något inplanerat i helgen?

Vi har inget större inplanerat mer än att en vän kommer på besök, jag ska möblera om & fixa i Ellahs rum för att överraska henne tills hon kommer hem i morgon & pyssla lite hemma. Ganska så skönt efter ett dygn uppe i Stockholm.

Jag & Matheus åkte dit i Torsdags då vi var på min väns vernissage, tänkte visa bilder därifrån när jag fått alla kort som togs. Vilka konstverk, hon är amazing den där Nina <3

Vi sov sedan kvar för att tidigt på Fredag morgon besöka Underbarabarnmässan & träffa en del kommande samarbetspartner. Ett riktigt mysigt dygn, men det var extremt skönt att komma hem igår. Hem till Constantin som hade tänt ljus & köpt hem Sushi till oss. Blev en lugn kväll, precis vad jag behövde med god mat & film.

 

Vill också passa på att rikta ett stort tack till er som tog er tid att rösta på mig i årets Babyblogg. Tusen tack,! tyvärr kom jag på en 8 plats & knep aldrig en finalplats, men jag är så oerhört stolt, glad & tacksam.

Av över 100 nominerande hamnade jag på topp 8 & dom som hamnade över mig har väldigt många fler följare än mig, vilket jag inte kan konkurrera med, hur bra är inte det & det tackvare er, er som på något vis uppskattar min blogg & det jag delar med mig av. Jag är rörd & väldigt tacksam! Tack <3

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.