Therese Wickman

SLÅR IN JULKALENDER SOM JAG FYNDAT BILLIGT!

Innehåller reklam & adlinks för Babyland.

 

Ljusen är tända, julmusiken är på, Matheus ligger & sover ,dom stora barnen är i skolan & jag dricker mitt morgonkaffe & passar på att slå in barnens Julkalender.

 

Mina barn fullkomligt älskar Schleich hästar. Det är en av få leksaker som dom leker med & dessutom så fint tillsammans.

Hittade deras Julkalender superbilligt hos Babyland så jag valde att beställa hem dessa, men jag är inte jätteförtjust i en Pappkartong som dom dessutom kan se direkt vad det är i, så jag har valt att göra som förra året, att slå in massa små paket & hänga på väggen. I dessa paket kommer det också finnas små uppdrag eller aktiviteter i stället för enbart presenter, så som baka pepparkakor, eftermiddag i Pulkabacken, klä Julgranen, hemmabio mm då tiden tillsammans är det som ändå betyder mest <3

 

Ni är flera som frågat om vart jag hittade dessa till så billigt pris & det gjorde jag HÄR

Finns dessutom mycket fler alternativ än enbart dessa, så som Disney, Lego mfl. Kika efter själv.

Har du Julkalender till barnen eller tycker du det blir för mycket?

Jag är så dubbel i mina tankar. En stor del av mig är HELT emot Julkalender då jag anser att det räcker med Julklappar på Julafton & det är ändå inte klapparna som är det bästa & viktigaste kring Julen.

Men så är det också en del av mig som fullkomligt älskar Julen, glädjen & kärleken jag känner när jag tittar på barnen som varje morgon i December kliver upp med en stor lycka & ögon som tindrar när dom öppnar sitt lilla morgonpaket.

Jag kan lixom inte låta bli. Drömde själv som liten att ha en Paketkalender & nu kan jag ge en till mina barn i stället! Så länge det inte blir för dyrt så känns det helt ok för oss..

 

Har du Paketkalender hemma hos dig?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F

    Kommenterade förra veckan men fick inget svar..
    Ville bara fråga.
    Du skrev när Matteus blev 6 månader att han inte åt så bra när ni gav burkmat. En fråga. Varför ger ni barnmat på bruk om han hellre vill ha vanlig mat? Kan han inte få äta de mat istället då? ? inget illa, mer en undran!
    Vi ska börja ge lite smaksensationer nu nämligen ?

    1. theresewickman

      TÄnkte faktiskt ägna ett helt inlägg åt denna fråga 🙂 Tyckte det var en bra fråga samtidigt som jag tycker det kan vara kul att höras andra tips & råd..
      Men svarar lite kort till dig här nu ändå <3

      Han äter vår mat i den mån det går då det är den han intresserar sig för. Men all mat vi äter går inte att han äter & så fort jag mosar ner maten eller använder mixen för att få bort alla bitar så är det inte lika intressant längre , ungefär som med burkmaten. Men vi kokar också potatis, morötter osv men det är lika där. Han vill egentligen bara ha det vi har på tallriken. Men sen tar det nog ett tag inan hans smaklökar vänjer sig. Gröt som han inte alls gillade speciellt mycket älskar han numera & jag ser för vare dag hur han visar mer aptiti för den maten vi ger honom 🙂 KRAM

      1. Frida

        Då förstår jag!
        Tack för svar.
        Vi funderar på o köra lite blandning med BLW och puréer. Vet att dwt unte är rätt. Men på så sätt kan vi hemma ge henne bitar framöver av vår mat som hon kan tugga och klabba med.

        Jag helammar än och hon får endast smaksensationer av oss.
        Och tänker jag kan fortsätta amma när vi ger mat.

        Kul att han gillar det mer och mer! ?