BABYLOVE MED RABATTKOD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BABYLOVE MED RABATTKOD!

Inlägget är i ett samarbete med Babylove

 

I förra helgen hade Matheus namnsdag & firades stort med lite presenter..

Inser mer & mer att vi verkligen behöver flytta, hela vardagsrummet är fyllt av massa leksaker 🙂

Tänk om man kunde skrapa fram en storvinst på triss så man kunde köpa sig ett drömhus <3

 

En av presenterna var en stor & grå lekmatta som har används flitigt. Riktigt smidig om du frågar mig!. Den går nämligen att vika ihop så den inte tar så mycket plats samt att den går att vika upp mot väggen om man vill & den är tjock vilket gör att Matheus kan rulla runt & öva på att sitta & det gör inget om han ramlar eller faller då han inte kan slå sig..

 

Förutom lekmattan så fick han också ett supergulligt bollhav. Det har inte bara blivit populärt hos Mathues som egentligen kanske fortfarande är lite för liten, trots att han är tokfasihnerad utav alla bollar utan Kidh leker mer än gärna där i tillsammans honom också . Dom är så fina tillsammans, bröderna bus!

 

Hos Babylove hittade jag också så himla mycket fina barnmöbler som jag önskade att vi kunde köpa hem till Matheus. Men vi måste verkligen flytta till större först & låta han få ett eget rum innan det kan bli verklighet. Men drömmen finns där, att få inreda ett litet barnrumåt honom  & jag har en hel lista med saker som jag vill ha då….

 

 

 

 

 

När jag visade bild på min instastory så var ni så himla många som skrev & frågade vart produkterna kom från så jag lyckades fixa en rabattkod till er som var intresserade.. Skoj va?

 

Om du uppger koden therese09 så får du 15% rabatt på alla Misioo produkter vilket b.l.a är dessa produkter med flera…

Gå in HÄR för att komma till Babylove

Till er som köper hem dessa produkter, kan ni inte snälla skriva sedan vad ni tyckte, det är så roligt när ni delar med er av produkter som ni köpt genom mina tips & berättar hur nöjda ni är, det gör mig så himla glad!

 

Ha en fin fortsatt dag, nu lyfter vi mot Grekland & ska njuta av en veckas semester !

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fanny

    Hej Therese! Jag undrar om du kan hjälp mig?! Har för mig att du skrev att du blev väldigt uppsvälld den första tiden när du väntade M. Jag har precis fått veta att jag är gravid o jag kan inte ha mina vanliga jeans längre. Så obekvämt o tjat. Jag känner mig uppsvällt. Jag jobbar också på förskolan så behöver sköna byxor! Har du tips på det? Hade varit så gulligt av dig. Vad hade du på dig i början? Jag vill liksom inte berätta för omgivningen riktigt än…
    Tack för en bra blogg! 💚