Therese Wickman

ATT LETA EFTER GULD…

Inlägget innehåller adlinks & reklam för Babyland

 

I förra helgen tog vi en utflykt till Skogen för att leta efter Skogens guld. Hade velat tagit en tur även denna helg men det har blåst alldeles för mycket för att ens tänka tanken på en tur till Skogen.

Jag måste påstå att jag är värdelös på att hitta Kantareller. Jag går efter alla tips jag kan hitta men ändå lyckas vi inte hitta några ställen. Vart gömmer dom sig?

 

Dock stannade vi till på vägen hem till en skogsslänt som vi av en slump hittade kantareller vid förra året under en gran & där fanns dom även i år. Inte många, men tillräckligt för att ge oss några smörstekta kantareller med Toast 🙂

 

Måste också säga att jag älskar vår nya bärsjal till Matheus. Han avgudar den & han sitter bra både med ansiktet utåt & inåt mot vårt bröst. Han glider inte ner utan sitter stadigt på plats vilket underlättar en hel del för ens egna axlar & rygg.

Han har blivit så nyfiken med tiden & vill gärna vara med där det händer, helst hela tiden så det underlättar väldigt mycket att kunna bär honom i sjalen då man får kramp i armarna av att bära honom hela tiden.

Bärsjalen hittar du hos Babyland & finns HÄR & är dessutom på Rea för den som söker…

 

Är du Kantarell extremt, snälla del med mig av några välbehövliga tips 😉

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Man ska inte bära framåt i en bärsjal det blir ju helt galet ser du! Alltid bära innåt och det finns jätte mkt bra beskrivningar på hur man knyter på sig en sjal! Gå med i gruppen bärsjal på fb så kommer du få massa bra tips och råd ?

    1. theresewickman

      Vi brukar för det mesta alltid bära inåt men valde efter beskrivningarna som kom med denna sjal att knyta honom framåt när vi var i skogen då han var så vaken & ville vara med & kika runt.. I beskrivningen på denna sjal kommer det massa olika förslag på hur man knyter, b,l,a att han kunde sitta framåt?

      Tack,s ka gå in & kolla!

      Kram

  2. Petra

    Så mysigt att vara ute ? Men du jag vill inte vara dum nu utan bara försäkra mig om att du har koll på hur en ska bära barn ergonomisk. I en bärsjal ska barnet alltid sitta vänd inåt, om en vill vända dom får en hitta en bra sele istället. Benen ska alltid vara i högre position än rumpan, sk grodposition för att inte skada höfter osv. Säger detta med all väl mening. Kram

  3. Petra

    Så mysigt att vara ute ? Men du jag vill inte vara dum nu utanbara försäkra mig om att du har koll på hur en ska bära barn ergonomisk. I en bärsjal ska barnet alltid sitta vänd inåt, om en vill vända dom får en hitta en bra sele istället. Benen ska alltid vara i högre position än rumpan, sk grodposition för att inte skada höfter osv. Säger detta med all väl mening. Kram