MAGISKT LITET HAK PRECIS INTILL HAVET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MAGISKT LITET HAK PRECIS INTILL HAVET!

Vår vecka på Gotland var helt underbar!

Jag var mycket på Gotland som liten då min Morfar var gotlänning & kom därifrån från början, men med åren så blev det färre & färre besök där & efter hans bortgång åkte vi aldrig tillbaka med familjen. Hur det blev så vet jag inte men Gotland ligger mig fortfarande lika varmt om hjärtat..

Att komma till Gotland är nästan som att komma utomlands, det finns en sådan värme & charm över ön som man behöver uppleva för att själv förstå. Vi har redan bestämt att vi kommer tillbaka till nästa år!

 

Under vår vistelse på Gotland så besökte vi Surflogiet under en kväll. Det är ett helt magiskt ställe, precis intill havet som b.l.a erbjuder otroligt goda burgare. För att mysa till det lite extra valde vi att reservera ett litet bord längst strandkanten. Var som taget ur en dröm när man satt där & såg solnedgången gå ner över havet till barnens skratt & lek med varandra. Var så man fick nypa sig i armen för att förstå att man inte drömde.. Både jag & Sofia sade till varandra : Nu suger vi in allt av vad vi upplever just nu, för detta kommer vi kunna leva på länge & ta fram som ett fint minne när livet känns lite extra mörkt….

 

 

 

 

Har du besökt Surflogiet innan? Om inte så tycker jag absolut att du bör åka dit om du befinner dig på Gotland nästa sommar! Utöver magiskt god mat så är stället otroligt charmigt med sina rötter & charm från Surfkulturen.

Nytt för i år var att dom börjat med stora tält man kan hyra precis intill stranden & sova i.. Tänk att bo i ett tält men sova i en hästens säng? Hur mysigt & lyxigt är inte det?

Vi har sagt att vi ska boka ett sådant tält för en natt i nästa år.. Tror det bara måste upplevas!

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotte

    Vi var med på Gotland i år och vi åkte dit varje sommar när jag va mindre. Det känns som att komma hem och jag vill aldrig åka hem igen när vi väl är där. Jag har aldrig varit på det stället men ska avslut besöka det nästa gång vi är på ön – för fler gånger blir det!!
    https://lotte4.blogspot.se