Therese Wickman

GÅRDAGENS SKRIKFEST!

I går kväll var Matheus på allt annat än bra humör. Vet inte riktigt vad det var med våran annars så glada kille.  Kanske var det värmen & den kvava luften som fick honom att skrika & desto mer han skrek desto svettigare blev han & det blev bara en ond spiral.

Både han & vi är dyngsura om kroppen dag som natt av den heta luften.& det är svårt att hitta ställen att kyla ner sig på när det är lika varmt & kvavt inne som ute..

 

Vi tog en kvällspromenad jag & lilleman för att lugna ner oss. Matheus slutade gråta & njöt av vår promenad & jag likaså. Tittade på solnedgången & fick chans att ladda om batterierna inför skrikfesten som började igen när vi kom hem 😉

 

 

Idag verkar han må bättre igen, vilket gör mig väldigt glad. Hatar att se han så ledsen & man inte kan gör nånting <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej.
    Det här låter kanske knäppt men jag köpte en kyl-dyna till mina långhåriga katter att ligga på när det är varmt. Dock så gillar de inte den och en kväll när 5-åringen inte kunde sova pga värme så la hos sig på den istället och blev lagom avkyld så hon kunde somna. Kanske värt att testa?

  2. Sofia

    Hej!
    En liten fråga om hur du gjorde.. fick lilleman något vaccin för mässling mu innan ni åkte iväg? Jag har själv nämligen en liten kille på 2månader o ska åka till Spanien när han är 6månsder o nojar mig såååå över mässling haha. Hur gjorde du? Är du orolig?

    1. theresewickman

      Heej 🙂 Nej det fanns ingen möjlighet att få mässling sprutan innan & jag nojade också SÅ himla mycket.. Pratade med BVC om detta & när jag fick lite mer kött på benen att man faktiskt behövde träffa på någon som var smittad av mässlingen då det inte är luftburet så valde vi att åka iväg & vara väldigt vaksamma & försiktiga.. Vi hade b.l.a med en infektionsspray i skötväskan vi var noga att ofta tvätta händerna med.. Lycka till <3

      1. Sofia

        Tack för svar!! Ska läsa på lite så man vet lite då!
        Vad var det för spray, sån kanske man ska skaffa ?