Therese Wickman

RECENSION OM VÅR BARNVAGN SILVER CROSS WAVE!

 

I samarbete med Silver Cross

Hej i sommarvärmen!

Här i Örebro har vi över 32 grader varmt & det känns nästan i luften som om man befann sig utomlands.

Har ni det lika varmt?

 

Jag får ofta frågor i från er angående vår barnvagn så tänkte göra en Recension som ni kan läsa här nedan!

Min Recension av Silver Cross Wave!

Inköp: Ordinarie pris för vagnen är cirka 13999 kr & finns hos en hel del återförsäljare du hittar den b.la. HÄR

Tillbehör: Med vagnen ingår två regnskydd, två myggnät, en fotsack, mugghållare, babyskyddsadaptrar och syskonadaptrar.

Typ av vagn: Duovagn samt syskonvagn.

 

Jag själv tycker att Silver Cross Wave har allt du kan önska dig + lite till.

Den är väldigt fin & känns dessutom väldigt lyxig & har hela 16 olika kombinationer av sitt & liggdelar samt en bilstolsadapter du kan köpa till för att smidigt ta ditt barn direkt från bilen till vagnen utan att behöva väcka din bebis.

Vagnen känns oerhört smidig & det utan att ta på kvaliten, tvärtom.! Madrassen i liggdelen är antibakteriell och har temperaturreglering & är gjord på Bambutextil.

Sitt & liggdel är av högsta kvalitet inifrån & ut har har också en sufflett som ger ett effektiv skydd mot solen med sina UPF + 50 samt en extra lång sufflett som gör att ditt barn inte får Sol i ögonen & en tittlucka där du kan se in till ditt barn.

 

Vagnen har punkteringsfria hjul samt fjädring vilket gör promenaderna smidiga & bekväma för både dig & din bebis.  En stor varukorg under vagnen som rymmer det mesta & tar upp till 5 kg samt en smidig mugghållare på sidan av vagnen som du kan ha ditt vatten i under Pw:n eller kanske din kaffelatte under promenaden genom stan..

Handtaget i brunt läder känns inte bara lyxigt & snyggt utan går också att justera i fem olika lägen vilket för oss har varit väldigt användbart då vi är olika långa & vill alla ha en bekväm körning.

 

Små detaljer som för oss gör den här vagnen värd pengarna är att den är lättkörd & så himla fin, men går också lätt att göra till en syskonvagn, vilket gör att du slipper lägga pengar på en extra vagn om man planerar syskon i framtiden samt att det ingår så himla mycket i priset, så som två myggnät, två regnskydd, en fotsack, mugghållare samt syskonadapter vilket tyvärr är väldigt ovanligt när det kommer till köp av barnvagnar vilket är något jag blivit mer & mer uppmärksam på när jag kollar på Barnvagnar.

 

 

Har ni frågor om vagnen trots Recensionen så tveka inte att fråga under kommentarerna här nedan så besvarar jag dom så fort jag kan 🙂

 

Hoppas du får en fin fortsatt dag!

Puss & kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonas

    Hej Therese,
    Jag och min sambo ska snart ha vårt första barn och vi har verkligen fastnat för silver cross wave vagnen. Men, vi undrar hur den beter sig på ojämnt underlag ? Såg på en utav dina bilder att ni kör på kullersten. Är den något stötig/hoppig?

    Tack för recensionen!

    Mvh Jonas

    1. theresewickman

      Heej!

      Den funkar bra, men skulle kanske önskat lite mer stötdämpning, men vi kör så sällan på ojämt underlag så inget som stört oss så mycket <3