Therese Wickman

RENA RAMA DRÖMMEN MED EN BEBIS!

Inlägget innehåller adlinks & reklam för Babyland

 

 

Lördag & solen tränger fram mellan dom gråa molnen.

Vi spenderar vår dag inne i stan för att visa Constantins vän lite av Örebros sevärdheter. Tänk så hemmablind man blir, för när man verkligen ser sig omkring så är Örebro otroligt vackert!

 

Ni är flera som frågat om bärsjalen och om vi är nöjda. Jag är så galet nöjd så jag inte har ord för det. Varför använde jag aldrig sjal med mina tidigare barn? Kanske fanns det inte då?

Matheus är hel nöjd där i & får ligga tätt intill & lyssna på mitt hjärta.

För bebisar som gärna vill vara uppe i någons famn mest hela tiden borde en sjal vara rena rama drömmen. Här har man händerna fria & kan ändå göra något än att ” bara” bära..

Vi har också ett bärsele här hemma , men tycker inte det känns lika behagligt, speciellt inte när Matheus fortfarande är så liten. Kanske kommer jag gilla det bättre när han är lite större? Men till dess så funkar sjalen helt klart bäst!

Jag köpte mitt hos Babyland under deras Rea 🙂

.Ser nu att sjalen + många andra Sjalar i flera färger fortfarande ligger under kampanjpris, & du hittar dom HÄR!

Ha en fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Jag hade sjal till min fyra och gud vad jag älskade det 🙂 Jag sydde en själv och det var det bästa jag gjort. Ångrar så att jag inte visste det tidigare. Jag använde den så länge det gick.
    Kram Annica

  2. Sofia

    Så roligt att ni gillar sjal för vist är det mysigt och behändigt ? Ett litet tips bara, knytt så att han är så högt upp så att ni kan pussa på huvudet då har man ett ”korrekt” avstånd både för sjal och bärsele samt att det blir lättare för ryggen. Ha en toppen dag ?