Therese Wickman

EN MYSIG HELG MED MIN VÄN MIRKA!

Vilken underbar helg vi har haft.

I Fredags kväll fick jag besök utav Mirka & två utav hennes barn Jennifer & Alice som sovit här hela helgen. Ellah som egentligen skulle hem till sin Pappa i helgen ville såklart stanna kvar för att leka med tjejerna & det hade hennes Pappa ingenting emot som istället fick lite egentid med Kidh.

Vi har hunnit gått en vända på stan, ätit Sushilunch på Örebros bästa Sushiställe, badat i Spatunnan på baksidan & njutit av att äntligen få en hel helg tillsammans!

 

Som jag älskar denna kvinna & alla hennes 13 barn <3

 

 

Efter att jag i förmiddags kramat & vinkat av Mirka & barnen packade jag iordning packning för fyra dagars semester på Leksand Sommarland, & här sitter jag nu, i sängen i en mysig liten stuga uppe I Dalarna & är redo för några dagars semester med barnen & min bror med hans dotter. Vi verkar få väldigt tur med vädret, underbart!!

 

Hoppas du haft en fin helg!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Conny

    Tycker den där Spa-poolen verkar bra. Jag har sett sådana innan, aldrig haft någon själv, dock. De brukar vara designade för barn – typ. Och denna skulle man kanske kunna skaffa även om namn inte har huset fullt med ungar hemma?

    1. theresewickman

      Den hä ran du absolut ha om du inte har barn. Jag brukar längta till kvällarna när jag & sambon har detta bad för oss själva & vi kan dela på ett glas vin & bubbla i solnedgången <3