Therese Wickman

TROR NI RYKTET STÄMMER?

Inlägget innehåller adlinks 

 

Jag ska strax gå upp till Skolan för att hämta hem barnen & jag tror vi tar en tur till Mormor & lånar deras stora pool för bad & lek innan Ridskolan väntas om ett par timmar.

Är det något jag saknar när vädret är så himla underbart så är det någonstans att svalka sig. På vår baksida ligger solen på hela dagen & det är nästan olidligt då luften stor still & ingen vind kommer åt.

Längtar till den dagen vi äger vårt eget hus & har rätten att ha en pool, liten eller stor spelar ingen roll, bara en plats att doppa fötterna räcker för mig 🙂

Radhuslängan där vi bor i nu är en hyresrätt & då får man tydligen inte ha pool, inte ens en liten barnpool. Är det så hos alla hyresvärdar?

 

I går när jag lade upp en film så var ni många som frågade om min blommiga Kimono & visst är den fin?

Den kommer från Bubbleroom & kostar endast 249 kr.

Hoppas du får en fin fortsatt dag, jag har hört rykten om att denna värme kommer hålla i sig i upp mot tre veckor. Tror ni det stämmer?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Inte ens en liten uppblåsbar? Det har jag aldrig hört att man inte får ha på sin tomt. Du hyr ju tomten, då ska du få ha vad du vill på den.

  2. Alma

    Borde man inte få ha en uppblåsbar pool om man har något typ av lock över alternativt tömmer ut poolen så inget barn av misstag skulle ta sig in på tomten och drunkna?