Therese Wickman

UNIKT ERBJUDANDE ENDAST IDAG!

 

I annonssamarbete med Kids Brandstore

 

 

Tycker den här våren bara sprungit förbi. Kanske upplevs det så då vintern var så himla lång i år?

Vi är redan i slutet på Maj & det är inte många veckor kvar till Skolavslutningen & ett härligt sommarlov väntas.

Ska bli så himla skönt & mysigt att få möjligheten att stanna hemma hela sommaren med alla tre barnen, ta en dag i taget, njuta av små mysiga utflykter & framförallt tiden vi får tillsammans.

 

Men så var det de här med kläder till avslutningen? Alltid lika svårt varje år & desto äldre barnen blir desto svårare tycker jag det blir, för nu kan man inte shoppa utan att dom får vara med & tycka till. 🙂

Dom har, eller framförallt Ellah har väldigt starka åsikter om vad hon vill ha & inte ha & det är väl bra det när jag tänker efter, hon är ju ändå snart 9 år & det lär väl inte bli mindre åsikter desto äldre hon blir? 😉

 

 

I ett samarbete med Kids Brandstore har jag fått möjligheten att välja ut mina sommarfavoriter inför alla skolavslutningar & studenter som väntas runt hörnet.

 

Hos Kids Brandstore hittar du mängder utav olika märken så som Ralp Lauren, Lyle & Scott, Converse, Adidas, Tommy Hilfiger mm & i och med att jag vet att många ungdomar idag tycker det är viktigt, precis som jag själv gjorde som ung att ha märkeskläder så glädjer det mig extra mycket att jag idag får chansen att dela med mig av en unik rabattkod till mina följare på hela 25% rabatt.

Med koden SKOLAVSLUTNING så får du hela 25% rabatt på ord pris, gäller endast IDAG Söndag 20 Maj så passa på att shoppa hem ditt barns favoritplagg & glöm inte att uppge koden i kassan för att få din rabatt.

 

När har ditt/dina barn skolavslutning där du bor? Någon du känner som tar Studenten i år?

 

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Här är det student, näst äldste sonen 31 Maj. Och lillasyster går ut nian 🙂
    Lillebror går ur femman så det är lite kvar..
    Men studenten är stort och så gå ut nian…
    Kram Annica med fyra kidz