Therese Wickman

DRÖMMA OM MEXICO & HOPPAS PÅ EN SOLIG SVENSK SOMMAR!

( Detta inlägg innehåller reklam & adlinks ) 

 

Vill tipsa dig såhär i sommarvärmen att Cellbes just nu har en fantastiskt erbjudande.

Just nu kan du nämligen få hela 20% rabatt på HELA din order hos dom & det gäller alla deras produkter allt från kläder, till heminredning.

 

Själv passade jag på att fynda lite nya badhandukar till sommarens alla bad. Är så himla svag för Annanas & lite tropiskkänsla, lite som om man skulle befinna sig på en strand långt bort i Mexico. Drömma kan man ju göra & hoppas på en varm & fin sommar här i Sverige 😉

 

 

Du kommer till Cellbes hemsida & detta erbjudande HÄR!

 

Puss & Kram & jag hoppas du får en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Hej!
    Jag vet att ni letat lite hus i frövi och tänkte nämna att de ligger ett hus ute nu – skördestigen 14. Något på 700 – 800 000. Jag kikade bara snabbt och tänkte på dig så du förmodligen är i en bebis bubbla nu och ev inte hinner leta : D älskar att kika på hus! Frövi är ju fantastikt sommartid. Rekommenderar att ta med barnen till prästryggen så snart du känner att ni orkar och bara vara vid vattnet med picknick och filtar. Känna in samhället. Skolorna och barnomsorgen är fantastiska där. Det blir ofta bättre på mindre ställen då det faktiskt är färre barn att ta hand om och exempelvis skolmaten är guld! Tänk att laga mat till hälften så mycket elever som i tex Örebro. Blir så gott. Men som alltid är det ju bra att uppleva sitt eventuella boende på plats. Känna in vad magkänslan säger.

    Kramis