Therese Wickman

EN LITEN PLUTT I JÄMFÖRELSE!

Vill börja med att tacka från djupet av mitt hjärta över alla grattishälsningar & all kärlek ni lämnat över vårt lilla nytillskott i familjen. Han är helt perfekt!

 

Jag är lite mör & trött i kroppen, har onda bröst & enorma eftervärkar , men mår annars oförskämt bra, speciellt i jämförelse med hur jag mått efter mina två tidigare förlossningar. Då var jag sängliggandes i flera dagar efteråt medan denna gång kunde jag vara uppe & röra på mig bara ett par timmar efteråt.

Mattheo föddes i Tisdags kl:18:51 efter endast ett par timmars värkar & efter en natt på BB kom vi hem i Onsdags morse.

Nu efter ett par dagar hemma har vi hunnit smälta att vi nu har en bedårande liten bebis här. Syskonen är så extremt förälskade i sin lillebror att dom tjivas varje dag om vem som ska bära honom, ta på honom kläder, köra honom i vagnen & pussa på honom. Tror att när nyhetens behag lagt sig en smula så faller det sig på plats ganska naturligt.

 

Jag har så mycket att berätta om själva förlossningen & hur fantastiskt allt ändå blev. Tänkte att jag skriver ihop en förlossningsberättelse samt klipper ihop en film från Mattheos födelse som kommer upp i slutet på helgen eller i början på nästa vecka?  Är det något speciellt ni skulle vilja veta & som jag ska ta upp?

 

Känner att jag fortfarande är väldigt trött i huvudet & har svårt att skriva när jag är inne i denna bebisbubbla så jag tänkte inte berätta så mycket mer i dag utan i stället ta kvällen åt att fira vår son. Jag & Constantin ska äta Tapas som jag vart sugen på i 9 månader & se en film & skåla i bubbel .Men innan jag checkar ut så har jag lovat många av er att dela med mig av hur stor godbiten var när han föddes.

Mattheo var 51 cm lång & vägde 3540 gram & hade ett huvudomfång på 34 & det kan man kalla en ”normal” stor bebis men efter att tidigare ha fött Kidh på 5 kg & ett huvudomfång på nästan 39  så var/är Mattheo så himla liten i jämförelse 🙂

Dock undrar jag hur stor han hade varit, speciellt lång om jag inte fött i vecka 38+1 utan gått 40 eller 41 fulla veckor ut…

Är så glad att han äntligen är här & Pappan är stoltast av dom alla & det gör mig alldeles gråtfärdig av lycka..

 

 

Åter igen, tusen tack för alla hälsningar <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Stina

    Stora Grattiskramar från en gammal tant som älskar din blogg speciellt då mina barnbarn bor i Australien
    läser din blogg varje dag över hela världen då jag o min sambo reser ganska mycket sen vi blev pensionärer o vilken underbar man du verkar ha träffat o vilka underbara barn du har sen tidigare
    Tusen Kramar

  2. Bella med familj i Västerås

    Grattis till Matheo och vad lik han verkar vara Constantin :O) Lev i eran lilla bäbisbubbla så får vi veta mer senare när ni har tid att skriva till oss. Viktigaste nu är att leva i bubblan tillsammans med hela familjen

  3. Nina Thorsell

    Therese med familj! ? STORT grattis till Er alla – och pausa från sociala medier när det är fullt upp, såklart. Njut i bubblan och att vara närvarande. Family first! Baby boy first! Stor kram!

  4. Sara

    Gissar att du blandat ihop kilo och gram i texten, för vägde han 3540 kilo tycker jag synd om både dig och lillkillen ??

    Stort grattis, han är ursöt! ? Längtar också efter förlossningberättelsen, så spännande att läsa hur andra upplevt det ??

  5. Sara

    Stort grattis till er allihopa! Bra jobbat Therese! Tand om er nu och ta en välförtjänt paus från bloggandet. 🙂

  6. Ellinor

    Miljoner grattis!❤️ Så liten och god. Njut av bebisbubblan och första tiden tillsammans allihopa. Kram

  7. Ida

    Stort grattis!! Så skönt att höra att allt gick bra o att Ni mår bra. Njut av att vara den toppen familj Ni är o strunta i de sociala medierna ett tag, vi finns kvar nästa vecka oxå? Kramar till hela familjen?