Therese Wickman

LUGNET FÖRE STORMEN?

Oj vad många ni är som delat med er av era erfarenheter angående Slemproppen. Så kul att läsa & det är väldigt många som haft eran bebis ganska så snart efteråt.

Här hemma har det dock inte hänt någonting, allting känns konstigt nog lugnare än innan? Jag som haft molvärk & förvärkar varenda kväll i två veckorna tid har sedan Hinnsvepningen inte känt speciell mycket alls?

I natt sov jag bättre än vad jag gjort på länge & förutom dom bruna flytningarna & slemproppen som gick i går så har det under dagen idag kommit ut mer ”bitar” från slemproppen, men annars tvär lugnt. Är det lugnet före  stormen & allt drar i gång eller får jag vänta till måndag helt enkelt?

 

Den enda förändringen utöver slemproppen jag kan komma på är att jag varit ganska trött idag & förutom den bra nattsömnen så har jag sovit middag två gånger. Tänker att det är viktigt att lyssna på kroppen & vila så mycket som möjligt nu när det är så nära?

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Endel brukar säga att den 3 är offta en luring. Så var det verkligen för mig. Hade också som dej mycket förverkar, sammandragningar i många veckor innan barnet kom men sen när verkligen det var på riktigt gick det fort..för kropprn hade gjort så mkt för arbete. Ja lyssna på din kropp vila mycket så gott det går.. önskar er lycka till och hållertummarna på att förlossningen inte är så långt borta. Mvh

    1. Jennie

      Min 3:a lurades.Åkte in med värkar på kvällen några dagar efter BF men väl där så slutade värkarna.Så det var bara att åka hem igen.Dagen efter började det när jag lagade middag,ringde maken som var på jobbet och 2 timmar senare var han född.På långfredagen 2009.