Therese Wickman

BB-VÄSKAN PACKAD & KLAR!

Onsdagsmorgon & solen skiner åter i Örebro, härligt!

 

I början på veckan packade jag klart BB-väskan & förutom kameran & lite snacks så tror jag den är redo & klar!

Tänk att det kanske enbart är fem dagar kvar till Igångsättning.? Nyper mig lite i armen för att förstå att vi snart har en bebis här hemma. Det känns fortfarande så extremt overkligt, som en dröm, som något jag inte riktigt kan ta in.

Som jag berättade sist så vågar jag inte riktigt hoppas på för mycket & räknar ändå med att bli hemskickad på Måndag för att inte bli allt för besviken. Men det känns lättare att tänka att det är 5 dagar kvar för att sedan därifrån ställa om sig & räkna ner till nästa Igångsättningsdatum.

 

 

Men i och med alla sammandragningar jag haft sista veckan som kommit mer & mer regelbundet & med magen som sjunkit något extremt så lever ett litet hopp inom mig att kroppen kanske är REDO på Måndag!

 

 

 

 

Prenumererar du inte på vår kanal än så gör gärna det. På så vis missar du inga filmer som kommer ut då jag inte alltid delar med dom här på bloggen. Du hittar vår kanal HÄR!

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna

  Bra å ha m en t-shirt o deo t mannen. vet ju inte hur långdraget d kan bli o då kan d va skönt å tvätta lite o ha en ny t-shirt. tycker d brukar va kallt på bb så en varmare kofta t dig kan säkert va skönt. o flera sköna sockar. en mössa t lillebror när ni åker hem. lycka till! spännande!

 2. Linn

  Tips, packa med några innetofflor att ha när ni är på förlossningen/BB. Sen tyckte jag personligen att pyjamas var smidigare att ha än att hålla på med body och byxor när de var precis nyfödda.

  Sen, godis, dricka mm det får man inte glömma😊

  1. theresewickman

   Jag hade med innetofflor på mina tidigare förlossningar men använde dom aldrig, tyvärr! Så denna gång hoppar jag de 🙂

   Ja allt snacks frå man för gudsskull inte missa 😉

   KRAM

  1. theresewickman

   Tack för din omtanke. Läste detta själv igår & visst känns det skrämmande! Självklart kommer vi kolla upp detta noga & jag hoppas att han kommer kunna få sitt vaccin innan vi åker, om inte så får vi kanske tänka om. Man vill absolut inte riskera något <3