Therese Wickman

NÄR MAN VILL VARA RÄTTVIS MOT ALLA BARNEN!

( Detta inlägg är i ett samarbete med Desenio )

 

Godkväll vännen, har du haft en fin dag?

 

Vi kom nyss hem i från en sprakande konsert på barnens skola. Båda barnen har uppträtt & det blev en fullsatt idrottshall bland alla föräldrar. Tänk att hur stora barnen än blir så blir man lika stolt & rörd varenda gång dom har uppträdande.

 

Tidigare idag har jag jobbat från datorn samt satt upp dom nya tavlorna vi beställde i förra veckan till barnens rum. Först var planen att enbart köpa ett par fina prints till lillebrors babyhörna, men då priserna på hemsidan var så pass låga & då både Ellah & Kidh fastnade för flera stycken som dom önskade till sitt rum så blev beställningen lite större än tänkt 🙂

Visst är dessa barntavlor helt bedårande?

Det var faktiskt riktigt svårt att välja vilka vi skulle beställa till lilla kommande lillebror då utbudet på tavlor är enormt.  Det var lättare att bestämma tavlor för Ellah & Kidh då dom var väldigt snabba med att själva välja sina favoriter. Blev inte ett dugg förvånad att Kidh valde djurprints då han fullkomligt älskar djur, speciellt hundar.

 

 

Ellah fastnade extra mycket för dessa ljuvliga prints, och jag måste hålla med henne, visst är dom helt bedårande?

 

 

Extra plus hos Desenio utöver det extremt stora utbudet på tavlor & prints som passar både små & stora samt deras billiga priser är deras hjälpverktyg ”Skapa den perfekta Tavelväggen” det är nämligen ett verktyg som hjälper dig att finna motiv & ramar som matchar med varandra. Sådant tycker jag själv kan vara ganska så svårt , så det är skönt att kunna få den extra hjälpen.

 

 

 

 

I samarbete med Desenio har jag nu fått äran att dela med mig av en unik rabattkod  ”Koden ”WICKMAN” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 17-19 april *Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar”.

Med dom redan billiga priserna på hemsidan samt med denna rabattkod så kan det definitivt inte bli billigare. Riktiga kalaspriser!

 

Låt mig veta om du hittar någon favorit på hemsidan & vilken det isåfall blev 🙂

Ta hand om dig & sov gott!

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.