Therese Wickman

KANSKE FÅR JAG IDAG ETT FAST DATUM FÖR IGÅNGSÄTTNING!

Klockan stod på väckning tidigt i morse.

I dag ska Ellah ta en spruta i skolan & jag har lovat att följa med & vara med henne under frömiddagen fram till mitt läkarbesök på Specialistmödravården.

Är nervös, galet nervös om jag ska vara ärlig & väldigt förväntansfull. Om jag förstod Barnmorskan rätt efter förra besöket så kommer jag idag få ett datum för igångsättningen. Bara tanken på att eventuellt ha ett datum i handen när jag åker hem känns så obeskrivligt overkligt att jag inte ens kan ta in det..

 

 

 

 

Återkopplar till dig senare i kväll om dagens besök, om jag fick ett fast datum & om denna doktor var lika förstående & omtänksam som den förra jag träffade!

Om du gillar mina inlägg så får du gärna trycka på hjärtat <3

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Måste kännas konstigt och annorlunda att ha ett bestämt datum när det kommer sätta igång när man är van vid att det startar när det vill. ☺️

    1. Tina

      Allt beror ju på hur man mår samt hur bebis mm mår. Det är väl inte konstigt att veta ett bestämt datum är väl lika för planerade kejsarsnitt också ?. Och när en förlossning kommer igång på naturväg så är det alltid bra men ibland krävs det olika lösningar av olika skäl och tur är väl det ?