Therese Wickman

SLITSAM HELG MEN SÅ VÄRT DET!

Söndag morgon & jag & C sitter uppkurna i soffan under en filt & dricker morgonens första kaffe.  Vi båda två har sovit dåligt ett par nätter men tror kanske det har att göra med att förlossningen närmar sig & vi båda har mycket att tänka på. Mycket nytt som kommer ske, vi ska hinna klart med vissa saker innan osv. Eller vad tror du? Visst brukar kroppen såhär i slutet förbereda sig på en baby i hemmet med sömnlösa nätter?

Tänk att jag på Onsdag kommer få ett datum för Igångsättningen & jag är så himla nervös & förväntansfull!

 

Hela gårdagen spenderade jag med en total utrensning & ommöblering i vår tvättstuga för att fixa i ordning skötbordsdelen till bebisen. Var också & köpte alla dom sista grejorna som kan behövas där inne under den första tiden & så tvättade jag upp alla kläder i strl 50-56 så att jag senare i dag kan börja packa BB-väskan 🙂

När jag ändå var i rensar tagen så spenderade jag timmar inne i vår stora klädkammare där jag rensande bland alla mina kläder för att göra mer plats åt Constantins kläder & massa andra saker vi behöver förvaring till.

Ska erkännas att jag känner av gårdagens slit i både knopp & kropp men samtidigt är det en så skön känsla att fixa allt detta. Idag är planen att vi ska byta däck på båda bilarna, åka till tippen med allt vi slängt ut & fortsätta boa här hemma i väntan på att barnen kommer hem från sin Pappa. Hur ska du spendera din Söndag?

 

Ha en fin Söndag så hörs vi senare i kväll, då kommer b.l.a en ny film komma upp & lite annat smått & gott 🙂

Tryck gärna på hjärtat om du gillar mina inlägg! <3

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vad spännande att det är så nära nu. 🙂 Hur känner C om att vara med på en förlossning för första gången?

  2. Annika

    Åh jag känner igen mig så väl i ditt boande! 🙂 är i v 32+2 och vi har den senaste veckan tapetserat, kört x antal rundor till tippen, bäddat vagn, tvättar kläder, köpt blöjor, ordnat med bebisens rum och det känns som att hela huset röjs och finslipas med nya växter, mattor osv osv. Det är så härligt att kunna förbereda sig praktiskt, det tar bort lite av frustrationen man känner av att bara gå & vänta på bf….
    Kram till dig! Snart är vi i mål!

    1. theresewickman

      Bråkar?? Nu förstår jag inte alls vad du menar? Vart i detta inlägg står det att vi bråkar?