Therese Wickman

NÄR MAN BEHÖVDE ETT PAR DAGAR OFF!

Som ni märkt har jag varit ganska så frånvarande ett par dagar från alla mina sociala medier.

Jag har helt enkelt känt mig ganska nedstämd samt så har jag tagit hand om en väldigt sjuk Kidh som nu blivit smittad av Streptokockerna som går som en löpeld uppe i barnens skola. Fick höra från vårt besök på vårdcentralen i Tisdags att dom aldrig något år tidigare varit med om så många sjuka, både vuxna och barn i det samhället vi bor i.

Det var b.l.a sju ur personalen på vårdcentralen som var hemma sjuka & på min förskola där jag jobbar är över hälften av barngruppen + personal sängliggandes. Har det slagit till hårdare i år än andra år?

Jag vet att ni är betydligt fler som ger mig så himla mycket kärlek & det är jag så otroligt tacksam för, , och att man inte ska lägga energi på några enstaka nättroll. Ofta kommer dom elaka kommentarerna från samma Ip adresser också dessutom.  Men det är lättare sagt än gjort när dom går på mina barn.

Mina barn är det käraste jag har & när man sjunker så lågt att man börjar med elaka påhopp på dom, ja då blir jag jäkligt svag & ledsen . Till och med så jag för första gången funderat på att sluta med mitt jobb, som jag annars älskar så otroligt mycket.

En del troll försvarar sig med att jag har en offentlig blogg & får räkna med att folk skriver elakheter. Fast VA? Jag bjuder in er, i vårt liv och delar med mig av både det ena och det andra och bara för att jag jobbar som influenser så ska jag bara ta emot elakheter?

Jag förstår att man tänker & tycker olika och har aldrig haft problem att ni ställer frågor eller inte alltid håller med mig, det är helt naturligt. Men att bara skriva elakheter, det finns inget försvar till det. Jag är uppfostrad som så att har man inget snällt att säga så håller man tyst, Eller?

Att gå på och säga att min 8 åriga dotter är tjock & att hon förmodligen äter massa socker eller att det är mitt fel om min son blir mobbad i skolan för att jag låter han bära leggings eller att han ser för jävlig ut i sin frisyr och att han är så otroligt fjantig.  Vem är du att sitta och säga dessa saker, om barn dessutom?  Skäms du inte? Hade du vågat sagt detta fejs to fejs? Hur kommer det sig då isåfall att ni få nättroll använder anonyma namn & olika varje gång? Känner du dig stor där du sitter bakom din skärm & skriver rena rama elakheter om mig eller mina barn.. Ett förslag, gillar du inte mig eller min blogg så är det helt ok att sluta läsa. Eller hur?

Jag behövde helt enkelt ett par dagar ifrån mina sociala medier för att inse att detta jobb ger mig, oss som familj betydligt mycket mer glädje , sparpengar & tid med varandra än vad dessa fåtal Troll kan ta i från oss & dessa troll finns kvar där ute ändå, i skolan, på arbetsplatsen, överallt oavsett om jag slutar mitt jobb..

Dessutom så är ni, dom flesta av mina läsare helt otroliga, ni är bäst och utan er skulle jag inte kunna jobba med detta & för det är jag enormt tacksam. Jag älskar att ni blivit mer aktiva i mitt flöde & gillar när ni lämnar ett avtryck!

27292561_10213030941200952_1911863610_n

28052546_10213189041553362_2063800818_n

Någon som förresten vet om man kan blocka IP adresser från att komma in på min blogg?

Tack för att du finns, nu ska jag fortsätta mitt jobb med glädje och strunta i dessa troll!  Tack för att du får mig att orka fortsätta!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Alltså fy fan! Vilka vidriga människor !!! Det är dina barn !! Hur kan någon ens kommetera andras barn . Jag blir så galen på sådant !!!! Skit i dem , svårt men försök . Allt kan ett nättroll komma på att mobba med. Du har ju jättecoola barn som vill vara med i bloggen o som också bjuder på Sig själva .tyvärr så är mitt råd att dom blir mindre delaktiga i bloggen . Det känns som det enda som man kan göra. Nej man ska aldrig acceptera bara för att man har Blogg är offentliga mm. Massa Styrkekramar till dej ! Var rädd om er??

  2. Tess

    Men nej så ledsen jag blir! Kan folk för tusan uppföra sig som folk! Fokusera på att deras liv blir som de önskar istället för att hitta sätt för att få andra att må dåligt. Usch, fy och blä säger jag bara. DU och din fina fina familj är fantastisk och den kärlek och respekt ni har för varandra i grunden lyser igenom. Dina barn kommer tack vare att de har DIG som mamma växa upp till fina trygga individer ❤️❤️❤️

  3. Alexandra

    Att uttrycka sin åsikt är en sak. Att vara elak en helt annan. Och att som vuxen sitta och klanka ner på/mobba någons barn, ja det är bara så, ursäkta ordvalet, jäkla lågt. Undrar hur man mår när man gör så. Men lätt att vara kaxig och otrevlig när man sitter bakom en skärm och kan vara anonym. Oavsett om du har en offentlig blogg eller inte så finns det inget som säger att du ska behöva ta skit. Förstår inte hur man kan anse att man har rätt att skriva vad som helst bara för att man sitter bakom en skärm. Om man inte gillar den här bloggen, ja då är det ju bara att låta bli att läsa den. Väldigt enkelt egentligen, Hyfsat korkat, om man får skriva så, att utsätta sig för en blogg som man inte verkar gilla.

  4. Sofia

    Åh fy jag kokar inom mig….. Det handlar helt klart bara om avundsjuka. Helst skulle man vilja möta dessa människor Face to Face… Tragiskt att man ens har mage till att skriva elaka saker till nån annan. Måste vara psykiskt sjuka på nåt sätt.
    Tack för att du delar med dig av ditt liv. Du är en fantastisk mamma ❤️ så himla fina barn. Slutar med några väl valda ord som. ALLA borde ta del av…. Var mot andra som du vill att dom ska vara mot dig ❤️

  5. Malin

    Vilka efterblivna as det finns som skriver sånna elakheter. Dina barn är varken tjocka eller fjantiga. Vem skriver en nåt sånt liksom? Sånna människor har jag noll respekt för. Låt dessa elakheterna bara rinna av dig för de betyder ingenting. Finns elaka folk överallt är så trött på sånna.
    Du har jättefina barn å ingenting annat! Tack för en härlig blogg 🙂

  6. Elisa

    Ni är så fina ihop hela familjen! Har följt dig sedan Ensam mamma, kommenterar sällan men läser varenda inlägg! Förresten, planerar ni fortfarande att flytta utomlands under vintern? Bor själv utomlands för tillfället så hade varit kul att höra mer hur tankar går kring detta. Kram på er!

  7. Andrea

    Helt jäkla sjukt, hur kan man med att ens tänka tanken att skriva nåt sånt…
    Man blir fasen mörkrädd alltså!

    Heja er, ni är fantastiska!
    Älskar ett följa er vardag, KRAM till er ❤️

  8. Emma

    Usch va tråkigt! Ja tycker dina barn är vad ja upplever det som världens goaste barn! Alla kroppar ser annorlunda ut även på barn! Ja tex var lite små mullig när ja var nio år men när ja va i tolv tretton års åldern smal som en pinne! Din dotter är absolut inte tjock! Tycker det är tråkigt att samhället överhuvdtaget är så fixerande vid vikten! Min dotter har alltid varit lång och vägt lite för mycket men absolut inte tjock! Dom har alltid påpekat att hon väger för mycket! Sista kontrollen berömde dom mig för att hon gått ner fem kilo! Men saningen va att hon växt och stannat i vikt och åkt på magsjuka strax innan! Alla är olika varför ska det vara så svårt att acceptera?

  9. Cecilia

    Det är ju bara helt sjukt vad en del personer skriver!! Riktigt riktigt fegt!!

    Du verkar vara en fantastisk mamma och dina barn helt underbara! Och den nära relation ni verkar ha med varandra är otroligt fin! ❤️

  10. Jojo

    Vilka förbannade as, kan inte bättre säga! -fega kräk! Förstår att det är svårt att inte ta illa vid när det gäller det käraste man har. Men du ska inte ta åt dig, du vet själv med dig att det inte är sant det dom skriver. En del vill bara provocera och vara elaka, varför vet jag inte. Kram på dig

  11. Pillan

    Fega kräk som går på dina barn! ?

    Till er ”troll” som säger något sådant:
    VARFÖR läser ni ens Therese blogg?
    Ingen tvingar er att göra det.
    Så lägg av med det ni håller på med!!!

  12. Nelly

    Blir så otroligt ledsen när jag läser vad du och dina fina barn få utstå, det är inte okej någonstans.
    Vart är världen på väg? Ska vi inte hylla varandra och hjälpa varandra, visa respekt och ge varandra kärlek och komplimanger. Att vuxna människor ens ha mage att yttra sig på ett sådant oförskämt sätt.

    Fina Therese, låt ingen annan trycka ner dig. Du har fantastiskt fina ungar och jag är säker på att du är en alldeles fantastisk mamma, den absolut bästa för dina barn. I mina ögon är NI en superhärlig familj som jag följer dagligen. Fortsätt med det ni gör! Stor varm kram till dig och din familj!

  13. Rebecka

    Alltså åh. Får en klump i magen av att läsa sånt här. Hur fan kan man sjunka så lågt?! Usch. Jag skulle spårat adresser och konfronterat, så arg jag blir. Men förstår att det inte funkar så. Bra att du visar att du är starkare, men förstår känslan när någon hugger på det finaste man har. Kräk!

    Kram till er alla ❤️