DU HEMSKA MÄNNISKA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DU HEMSKA MÄNNISKA!

Kan bli så oerhört frustrerad, irriterad och upprörd över hur man kan skylla på Kidh eller mig som mamma om Kidh skulle bli mobbad i skolan!!

Tydligen så sticker det en del följare i ögonen att Kidh tycker om att gå i leggings som uppenbarligen bara är till för barn med snippa, eller att han med stor humor & självsäkerhet kan bjuda på sig själv med både dans eller som när han hoppade i lillebrors bärsele med ett stort asgarv.

Kidh kan vara den gladaste & charmigaste killen som finns och jag är otroligt stolt att han vågar vara sig själv. Att han till skillnad mot många barn i dagens samhälle faktiskt inte faller för grupptryck och vågar stå för vem han är och vad han tycker om. Jag tror att det är precis därför som Kidh är så pass omtyckt och har så många vänner..

Till dig som säger att du förstår att han kommer bli mobbad i skolan så har jag bara en sak att säga. Mår du bra över dig själv? Hur kan du ens kommentera ett barn på 6 år?

Visste du att i genomsnitt så är det var 8 onde dag i Sverige som ett barn tar livet av sig pågrund av mobbning.  Vill du vara en del av orsaken till den statistiken?

Jag hoppas innerligt från djupet av mitt hjärta att alla mina barn fortsätter våga vara sig själva & inte blir påverkade av människor som dig. Men tyvärr är samhället fullt av grisar som du, som bara måste kläcka ur sig massa skit om andra människor.! Säg mig, varför är det så svårt att låta folk leva sina egna liv och gå sin egna väg? Hur kan det påverka ditt liv att Kidh har en stor humor eller gillar att gå i leggings??

17076265_171189023387382_8886707696758161408_n

Therese Wickman-63

Therese Wickman-47

Tänk om alla bara kunde ge varandra mer kärlek & acceptera att alla är olika och att det är det fina i vår värld, för tänk så tråkigt det skulle vara om alla var precis likadana <3

Har du erfarenhet kring mobbing eller har någon påpekat att du är orsaken till att ditt barn skulle bli mobbat?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabin

  Men herregud! Vad är de för människor!? Har leggings åldergräns och könsstämpel helt plötsligt ? Så otroligt larvigt att använda det som argument, får man alltså vara elak och mobbas om nån inte klär sig precis som en själv? Varför lägga energi på hur andra klär sig över huvud taget, det är väl underbart med personer som vågar vara sig själva, vågar tro på sig själv även om alla andra inte alltid håller med.

 2. Erika

  Hälsa kidh att han är den coolaste, för han är den han är! Super härligt kort på er två. En fråga vad kan man hitta den svarta byxdressen?? Så fin

 3. Daisy

  Fina fina Kidh. Fortsätt gå i kläder du tycker om och gör saker du tycker är roliga. Du har hela livet på dig att prova på saker och byta klädstil. Förmodligen byter du klädstil både 2 och 3 gånger under din skoltid men glöm aldrig att det är DU som ska känna dig bekväm i det du har på dig ingen annan. Det är du som ska tycka det är roligt att rida/spela fotboll/dansa/åka slalom. Vägen i livet är inte spikrak framåt men jag vet att din mamma stöttar dig i allt du väljer att prova på.

 4. Evelina

  Har lång erfarenhet av mobbning från förskoleklass upp till åk 8 tyvärr..

  Jag valde dom kläderna jag ville ha på mig för att JAG ville ha dom men dom i min omgivning var alltid tvungen att påpeka vad jag hade på mig eller sa. Dag ut å dag in till slut fick jag nog då skolan inte bryde sig å jag vägra skolan i 6 veckor.

  Här hemma får vår dotter alltid ta på sig kläder hon själv valt, åker vi till affären för shopping får hon vara med å välja kläder etc.
  Att stärka sina barn är de bästa vi kan göra och ståupp för dom när framför allt detta läget kommer!!
  Du är så super härlig mamma å dina barn är ur mysiga utifrån de jag lär känna dom i sociala medier sammanhang.

  Stor kram å kämpa alltid för dina barn på de fantastiska sätt du gör redan!! ❤️

  Bamse kramar till er // Evelina

 5. Sara

  Jag instämmer med alla andra här
  Gud så fånigt och onödigt att kommentera en sexårings kläder! Och som sagt, vem säger att leggings är till bara för flickor? Det är väl mjuka byxor helt enkelt. Löjligt. Jag har en fyraveckors bebis och han har väl “leggings” mest hela tiden. Själv har jag aldrig gillat jeans, vare sig som barn eller vuxen.

  Väl rutet Therese!

 6. Ann

  . Gick in på din blogg och såg den här fantastiska bilden på din son och pojkvän. Kände att den utstrålade så mycket kärlek och glädje. En riktig gladbild. Så om man har problem med en sådan bild då har man problem med sig själv. Hälsa grabbarna att dom gjorde en farmors dag med den bilden Kram

 7. Karolina

  Fy vad ledsen jag blir av att läsa sånt här! Kidh verkar vara en superhärlig unge, finns inget härligare än barn (och vuxna med såklart) som är och vågar vara sig själva. Att vara trygg i sig själv och våga vara den en är är den viktigaste grund en kan ge sitt barn. Skit i trollen och njut av hur fantastiska barn du fått äran att uppfostra! Kram

 8. Ann.B

  Usch vilket folk det finns!
  Grattis till dig som uppfostrat en sådan stark och fin kille!
  Hoppas verkligen han fortsätter att vara sig själv!!!!
  Så bra att han och C skojar och leker och vågar testa selen :))
  Nästa gång kan nog K bära C iden:)
  Ha en fin dag!

 9. Jossan

  Åh vad arg jag blir !!!!!! Har också barn , varav två har snopp en snippa. De får gilla precis vad de vill. Leggings har varit favorit för mina barn alltid , allra mest för sönerna , dottern föredrar mjukisbyxor och sportbyxor. Ingen av de har blivit retad eller utsatt för varför ska de bli det ? Det är bara kläder ! Var är kidhs fantastiska byxor ifrån (de rosa) ? Kram från en mamma utanför Örebro

 10. Jennifer

  Att gå på ett barn är så jäkla lågt! Fy f*n vad arg jag blir, när man har egna barn förstår man känslorna du har 💕. Usch!

 11. Anette

  KIdh så himla härlig som verkligen bjuder på sig själv 😀 Man blir så glad av han. Fortsätt å va precis som du är så kommer du gå långt i livet 😀

 12. Lotta

  Har en kille som också hade/använde kläder som han ville. En dag när han klätt på sig säger jag min dumma dumma nöt något i stil med “jättefint men dom färgerna på byxan och tröjan kanske inte passar ihop riktigt” Då tittar min kloke lille kille på mig och säger “men mamma vem har bestämt det.” Snacka om att jag fick mig en rejäl tankeställare och aldrig mer kommenterade hans val av kläder. Idag är han en vuxen ung man som tagit stora steg i livet och det är jag övertygad om att din Kidh också kommer att göra.

 13. Charlotte

  Jag är en ny läsare utav din blogg, och jag brukar normalt inte kommentera bloggar men nu kände jag att jag måste.
  Jag blev själv grovt mobbad i skolan från årskurs 3-9, jag var tvungen att byta skola företaget gånger, men samma individer förföljde mig via telefon, sms och internet. Det gick så långt att jag fick anorexia ( är idag frisk) Skolan gjorde inget och sa att jag skulle stå på mig!
  Jag tycker att du som mamma gör rätt att du regarar som du gör. Inget barn ska bli mobbat eller retat i skolan för att hen vågar vara sig själv!!!
  Kramar

 14. Susanne

  Kärlek till er och till dig som säger så otroligt dumma saker! Du måste sakna något som gör att du beter dig som du gör,det är såå sorgligt. Måste alla vara likadana,se ut på samma sätt inte göra något annorlunda för annars kan man bli mobbad… vad tråkigt om alla skulle vara likadana,tycka om exakt samma saker. Kidh var precis som du är för du är grym!

 15. Linda

  Jag har en son på snart sju år. Han går inte i något annat än leggings eller jätte tajta jeans och det är helt okey för mig. Klart barn ska får ha vilka kläder dom vill. Mer leggings till folket.

 16. Martina

  Jag blir på riktigt jävligt förbannad !!! Hur kan någon ens öppna käften och göra såna påhopp på ett BARN ?! Hade hen sagt likadant om det handlade om hens egna barn? Jisses vilken bra föräldra förebild i så fall. Gör om gör rätt !! Kidh verkar ju vara helt amazing !!!

 17. Tina

  Jag blir mörkrädd när jag ser en sån kommentar. Från en troligtvis vuxen människa också. Det är det som är så tråkigt. Bakom alla barn som mobbar så är det föräldrar eller andra vuxnas influenser och åsikter som de indoktrinerat barnen med som ligger bakom. Inga barn blir onda i naturen, de vet inte bättre. De litar på att vuxna har rätt eftersom det är vi som vägleder dem i livet med våra värderingar och grundpelare i livet. Jag blir på riktigt rädd när jag ser sånt här och det är så ledsamt att folk tydligen mår så dåligt att det hår ut över små oskyldiga barn.

  Fortsätt sprida dina fina värderingar till dina barn och var stolt över vilka fina individer de har blivit. Om alla gör det så blir världen så mycket vackrare ❤

 18. Malena

  Hej! Kan du sluta godkänna kommentarer från troll och människor som skriver för att provocera/såra? Obehagligt då det riktas mot dina barn!😠

 19. Jojo

  Usch vad jag blir både ledsen och arg när jag läser sånt här. -den här ”normen” som finns som är så uråldrig och totalt värdelös i dagens samhälle. Men endå finns det människor som livet kvar i den m sina gammalmodiga åsikter. -usch och blää. Om ett barn blir mobbat så ska inte det barnet ifrågasättas. Barnet som mobbar är det som ska ifrågasättas och tas itu med. Hejja kidh din fina och goa unge!

 20. Alma

  Herregud! Inte visste jag att leegings var till enbart för personer med snippa! Jag ser leggings som ett klädesplagg som kan bäras av både pojkar och flickor! Tror absolut inte att Kidh kommer bli retad/mobbat för något sådant! Dum kommentar!

 21. Maggan

  Jag tycker han är en fantastisk kille som gör som han vill med kläder mm varför måste det vara konstigt ? Nej stå på dig hejar på dig 👍💞

 22. Josephine

  Att Kidh vågar vara sig själv och köra sin egen grej tyder inte på något annat än villkorslös kärlek! All cred till dig som lyckats skapa en människa med god självkänsla!
  Allt för många föräldrar är för upptagna med sina egna liv att dom missar att leva dom tillsammans med sina barn. Låt inte andras misslyckanden få påverka din största framgång, dina barn! Skit i grisarna och förhoppningsvis dör dom ut någon gång! Heja Kidh och heja dig ❤️

 23. Ewa

  Blir så förbannad!! Kidh är grym!!! Han är en sådan glädjespridare och jag säger bara Fuck alla idioter för Kidh tar världen med storm.

 24. Helen

  Min son på snart 9 år bär tajts! Inget konstigt alls i min mening.. att vuxna människor ens kan kommentera!!! Suck!! Tajts är snyggt och super bekvämt för tusan!! Heja heja er!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 25. Doris

  Det är ju hemskt att det är en vuxen som resonerar så angående kläd val och vad Kidh vill göra osv… det smittar ju tyvärr av sig på barn idag! Låt barn göra vad dem vill och klä sig hur dem vill och ja låt dem vara barn helt enkelt! Tycker du gör rätt som låter Kidh vara sig själv. All kärlek tills dig Therese och din fina familj! ❤️

 26. Caroline

  Åh jag har följt dig länge, sedan du medverkade i Ensam mamma söker. Jag har dock aldrig kommenterat men gillat bilder och så på instagram. Jag blir uppriktigt förbannad att en vuxen människa ens kan uttrycka en sådan sak. Mem det är inte konstigt att samhället består utav mobbning när vuxna som ska vara förebilder till dagens barn uttrycker sig på ett sådant sätt. Vi som vuxna borde hjälpas åt att jobba mot mobbning inte hjälpa till att låta den växa. Alla barn har rätt att få vara sig själva vi behöver bryta normer om vad som är tjejigt och killigt det borde vara accepterat att göra det man vill!!
  Jag fick själv höra samma kommentar fast att det skulle vara mitt fel om min som blev mobbad för att han är lite mesig (från hans pappa, vi lever skilda och barnen träffar inte pappan så mycket då dem inte mår bra där) det är en hemsk känsla och först blev jag ledsen och kände men snälla ska jag behöva tabort den fina mjuka underbara kille för att skydda honom från omgivningens idioter. Nej aldrig han ska få vara den han är och jag som mamma ska visa honom att det är okej och skulle han bli mobbad för den han är då är det vårt samhälle som det är grovt fel på ich det måste vi förändra för alla barn ska få växa upp och bli de dem vill ❤️❤️ Förlåt för lång kommentar men blev sååå frustrerad 🙈🙈

 27. Emma

  Om vuxna resonerar så visar vi ju nästan att mobbing är ok! Lär era barn att även om något barn är annorlunda osv får man aldrig mobbas eller retas för det! Fy va mycket inskränkta inramade människor det finns! Men måste säga att min största skräck för min dotter i skolan är att hon ska bli mobbad eller retad! Hon har aldrig blivit det men ibland kan ja känna att ja inte vill att min dotter berättar allt som hon har fått vara med om osv för att det finns så mycket fördomsfulla människor i denna hemska värld usch blir arg! 😡😡😡

  1. Tatiana

   Förtär din frustration att någon talat så om ditt barn. De värdefullaste man har och någon psykopat som sitter bakom. En data skärm och uttrycker sig så.. skäms du inte som säger sånna saker om ett barn? Hur blev du uppfostrad asså! Jag blir fett med lack på såna kommentarer. Låt barnet va!
   Fortsätt peppa honom, han ska va exakt som han själv vill.

   Kärlek