Therese Wickman

MED EN SORG VI SADE NEJ!

Godmorgon du snöiga Lördag!

Vi startar dagen i soffan, barnen kollar socialt på varsin Ipad, olika program som lockar tydligen fick jag till svar när jag frågade, jag dricker mitt morgonkaffe och Constantin skottar uppfarten.

Vi valde surt & ledsamt att inte fortsätta med huset igår. Det har dragit i väg alldeles för mycket i budgivningen & fortfarande fortsätter det stiga i pris. Kändes klokt & skönt att vi innan budgivningen drog i gång satte ett slutpris för oss själva för att inte bli för uppslukade i budgivningen och känslorna om att man verkligen vill ha huset. Vi satte en gräns & den nåddes igår & då stod vi eniga om att inte fortsätta, även om vi så gärna ville ha huset..

Vi fortsätter vår jakt på hus & så länge bor vi ju ändå ganska bra i vårt Radhus 🙂

Snart ska vi packa Skidor & matsäck och bege oss mot Storstenshöjden för att åka Skidor. Jag får snällt stå & titta på, för visst vore det en risk att åka Skidor som gravid? Jag tänker på om man olyckligt skulle falla?

C ska för första gången prova stå på ett par skidor idag & jag kan tänka mig att han kommer kunna sprida oss en hel del glädje & skratt. Han är fast besluten om att det är ”enkelt” & att han kommer kunna åka direkt. Försökt förklara att det nog ser betydligt lättare ut än vad det faktiskt är.. Men vi får se, han har förvånat mig många gånger förut så skulle ändå inte bli förvånad om han åker som han inte gjort annat redan första dagen..

Själv fick man ju slita flera år som liten för att lära sig 😉

Kan du åka Slalom??

IMG_0174

Ha en fin dag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marita

    När jag väntade min yngsta åkte vi slalom varenda helg till v 37. Då tyckte min sambo att det fick räcka med de där farligheterna. Så den helgen åkte vi till en sjö för att pimpla. Vad händer? Jag halkade och bröt benet! Fick sättas igång då de inte ville operera benet med bebis i magen. Så kan det också gå. 🙂

    1. theresewickman

      Varför så otrevlig ton mot mig?? Om du inte gillar min blogg så behöver du inte besöka den? Jag har inte tagit bort någon kommentar?

  2. Jessica

    Vi håller på köpa skidor till hela familjen. De är väl 20år sen jag stod på ett särskilt och gubben ha aldrig åkt barnen tro jag ändå lär sig snabbt hoppas jag då dom kommer ha föräldrar som ha fullt upp att åka? grabben vill åka så vad gör man inte för dom❤

    1. theresewickman

      Det är ju också SÅ kul att åka Skidor tillsammans & även kunna åka på vintersemester till fjällen! Hejar på er & jag tror som dig att barnen kommer lära sig fort 🙂 KRAM

  3. AM

    Hej Therese, varför inte bygga ett nytt nyckelfärdigt hus på en fin markplätt? I Finland där jag bor är det rätt vanligt att bygga själv, är det mera ovanligt i Sverige
    Undrar finlandssvenskan

  4. Ulrika

    Jag åker slalom och är just nu i v.28, tar det efter dagsform och då jag åker med sonen så är det inga störtlopp direkt utan träning på att ta olika backar? Men tror sunt förnuft och magkänsla är det viktigaste när det kommer till olika fysiska aktiviteter under graviditet?

  5. Marie

    Men gud du låter så dramatisk på instagram för o få hit folk (förstår såklart du vill ja hit folk men man kan göra det snyggt.) . Som att ni gör slut var o varannan dag, som att du fått missfall, som att något är fel på barnet, som att du blivit av med jobbet … mer positivitet av dig vill vi ha!

    1. theresewickman

      Är nog snarare du som hoppas på att det ska vara mer dramatiskt än vad det är. Att jag skriver en rubrik som ” det är med en stor sorg” är för oss en stor sorg att inte köpa ett hus som vi vill. Inget dramatiskt över det utan snarare en rubrik som passar in väldigt bra med vårt beslut.. Att du sedan hoppas på att det skulle vara något fel på mitt barn eller att jag fått missfall får stå för dig, men tydligen så vill du ändå gotta dig i min olycka att du trycker dig in varje gång och sedan beklagar dig över att det inte var ”värre”? Varför går du in på bloggen överhuvudtaget? Mitt liv går upp och ner som för dom flesta andra och öven om jag allt som oftast är väldigt glad & positiv så kan jag inte sticka under stolen med att vi haft en väldigt jobbig period med försäkringskassan, bebisen & med dom akuta blödningarna, krångel på mitt jobb, C som just nu inte har jobb osv. Jaa det tar energi & då & då känner man sig inte så positiv och det vill jag kunna få känna i min egen blogg utan att någon kommer och talar om HUR jag ska må…?? Som sagt, stör min blogg sig så mycket så behöver du inte läsa, eller hur?

  6. Anonym

    Jag åkte skidor i vecka 16.
    Åkte då lite lugnt o lagom liksom. Mer rädd för andra runt omkring. Så kan inte svara hur det känns när man ör längre gången.
    Men min barnmorska sa att använda sunt förnuft. Så länge det känns bra liksom.

  7. P

    Jag tror han kommer klara det! Åkte själv första gången som vuxen o jag har väl alltid trott att jag kan! O jag kunde? Tre vurpor på en dag är väl ändå ok för att vara nybörjare?! Tråkigt med huset! Kram