Therese Wickman

VI VILL HA HUSET!

Vi kom precis hem från kvällens husvisning & jag är kär, fullkomligt förälskad & kan verkligen se oss boende där.

Huset ligger ca 20 min från centrala Örebro & hela området har allt man kan behöva så som en stor mataffär, Apotek, Vårdcentral, några små Restauranger, ett Gym & det bästa av allt så ligger det en jättefin badplast vid en sjö bara 10 min gångavstånd från huset..

Huset är på 150 kvm & har 6 rum & kök, toppen för då får varje barn ett varsitt sovrum & planlösningen var perfekt. En fin & relativt lagom stor trädgård för barnen att springa runt & leka vid på sommaren & gatan är lugn  utan trafik & med flera andra barnfamiljer..

Rena drömmen, trodde inte det skulle kännas så bra som det faktiskt gjorde. Både jag & c vill verkligen ha huset och känner att det är vårt.

Nu är jag mest rädd för att huset kommer stiga alldeles för mycket i pris då det var extremt mycket folk på husvisningen.& vi blir tvungna att hoppa av budgivningen.. Men till dess håller jag mina tummar!!

24093525

Jag som är extremt allergisk mot denna typiska  80 tals bruna färgen kommer sätta min sambo pronto på att måla om i sommar om huset nu förvånansvärt skulle bli vårt. Någon fördel ska man väl ha när han jobbar som målare & tapetserare? 😉

Håll tummarna för oss är du snäll <3

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Lycka till! Skönt att få större.
    Vilken skillnad på priser. Jag sålde min etta på 43kvm fick 1,970000 galet. Och min nyproduktion en tvåa på 58kvm med stor uteplats kostade ca 3mille. Kram ?

  2. Anna

    Lycka till! Skönt få större.
    Vilken skillnad på priser. Jag sålde min etta på 43kvm fick 1,970000 galet. Och min nyproduktion en tvåa på 58kvm med stor uteplats kostade ca 3mille. Kram ?

  3. Lovisa

    Är det renoveringsobjekt hoppas jag för er skull att ni räknar in det i priset….o tiden. Det blir mer jobb än man tror ?

  4. Ah

    Hoppas ni får huset! Om inte så mitt tips för nästa hus är: lägg inte ut på bloggen vilket hus det är!! Du tipsar andra utan att du vet om det. Då kan budet rusa i väg. Lycka till med husjakt och bebis ?

  5. Sassa

    Var försiktig med just dessa mexitegel hus byggd på betongplattapå 70 talet. Läs på och gör en besiktning om ni vill köpa. Jag har ägt ett exakt likadant och det är känt med fuktproblem i just dessa konstruktioner. Priset är ju grymt lågt vilket kansle talar för just det. Vill inte vara oförskämd utsn bara uppmärksamma er

      1. Sassa

        Exakt som Lena skriver är det köparen som måste besiktiga, för att hitta ev problem. Om säljaren har besiktigat gör man det för att man räknar med problem så man vill skydda sig mot senare, så det inte blir ett dolt fel som säljare isåfall står ansvarig för. Viktig skillnad. Det är ovanligt att säljaren står för besiktningen så då bör man vara observant. Lycka till och trevlig helg

  6. Sandra

    Vi var också där och blev kära, letat länge i Frövi – skönt att komma utanför stan mem ändå ha nära. Vi känner som er med budgivning. Önskar er lycka till. ❤

  7. Lotta

    Köpte själv hus i höstas. Det var sååååå mycket folk, på båda visningarna. Trodde att folk skulle buda som tokar. Men som tur var för oss, så var det en del att göra i huset (dyra renoveringar) som nog skrämde bort alla andra. Så det slutade med att det var vi och ett par till som budade. Tog två dagar, då dom tydligen var tvungna att kontakta sin bank för att höja lånelöftet. Men sen blev det för dyrt för dom, och vi fick äntligen vårt drömhus. Dom säger att det tar ca 3 hus innan man hittar rätt, och det stämmer nog. Detta är vårt hus nr 3, och vi har äntligen hittat hem!!! Lycka till, och stressa inte. Tänk igenom ordentligt om ni verkligen vill ha just detta hus, eller om det är drömmen om hus som är så stor så att allting med detta hus verkar toppen.

    1. theresewickman

      Då hoppas vi att det är samma i detta fall 🙂 Jag/vi har varit & tittat på en del hus förut, men det har aldrig känts så rätt dom det gör nu.. Får hålla tummarna, men vill inte ta ut något i förskott, lätt att man bara blir besviken då & vi vill absolut inte buda mer än vad vi är villiga bara för att vi så gärna vill ha det. Då får vi i stället vänta till ett nytt hus vi känner lika bra för kommer upp! KRAM

  8. Mammas

    Jobbar inom branschen.. ha inte bråttom priserna är Påväg ner.. är ni första budgivare lägg underbud.. Folk vågar ej lägga bud eftersom man ej vet vart vi är påväg gällande en ev bostadskrash..