Therese Wickman

TILL ALLA MARCUS & MARTINUS FANS!

( I ett samarbete med Sony music )

Jag antar att det inte bara är mina barn som är helt galna i tvillingarna Marcus & Martinus?

Vi var på deras konsert i våras & dom tog till och med mig med storm. Vilka charmiga & otroligt begåvade ungar!

I Decembers sista tävling kanske jag kan glädja en del små fans där ute, för i denna tävling kommer jag dra tre stycken vinnare.

Vem skulle vilja vinna M & M senaste album Moments, signerad dessutom med grabbarnas autografer samt en stor Affisch att hänga upp i rummet!?

”Moments” är Marcus & Martinus tredje album och denna skiva gick direkt in på albumtopplistans förstaplats i Sverige när det släpptes 17 november. Killarna är Sverigeaktuella i januari med att uppträda på svenska Idrottsgalan den 15 januari och den 16, 17 och 18 februari gör de tre utsålda konserter i Stockholm samt Linköping. Någon som köpt biljetter dit?

För att tävla: 

Svara på frågan hur många låtar det finns med på deras nya Album Moments & ge mig gärna en motivering varför just du bör vinna detta M&M kit.

IMG_3996

IMG_3998

Stort LYCKA till <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Det finns 11 st låtar på albumet moments om man inte räknar med remixen på Make You Belive In Love och när dom sjunger den låten live också . Det hade betydigt allt om jag hade vunnit dessa saker jag är ett stort fan av Marcus och Martinus alltså en MMer som det kallas. Jag har inga signerade saker av dom och det skulle betyda allt för mig att få ha det. Det skulle också va kul att få sätta upp en stor affisch på min vägg.

  2. Danielle

    Jag tror det är 11 om man inte räknar med alla live. Annars så tror jag det är 13. Skulle så hjärna vilja träffa Marcus och Martinus mina största fens. Jag är 11 år❤️❤️❤️

  3. Elina Paulrud

    Jag tror det är 10 låtar.jag skulle vilja vinna för att jag älskar Marcus och Martinus jätte mycketjag har varit på 2 konserter och jag har alltid velat ha deras autografer.P.S hoppas jag vinner för jag skulle blivit så glad så att jag hade gråtit. (Lite stav fel kanske)

  4. Hugo olsson

    10 st jag skulle vilja vinna för att kunna ge dom till mina släktingar som älskar m&m och afischen den skulle spikas upp på väggen i mitt rum jag ska också på konsert med Marcus och martinus

  5. Ida Andersson

    Det finns 10 låtar på albumet! Jag skulle vilja vinna för att jag har varigt deras fan i ca 2 och ett halvt år. De är mina största idoler och jag älskar dom så sjukt mycket. Det ända som jag lyssnar på är Marcus och Martinus musik, och det ända jag kollar på, på youtube är Marcus och Martinus.

  6. Amanda Matsson

    Det finns 10 låtar på albumet
    Eftersom mina föräldrar är skilda och deras ekonomi inte är på topp då blir det svårt att köpa albumen.Och hag verkligen älskar Marcus och Martinus

  7. Natalie

    Det är 10 låtar! 🙂 Jag och mamma bråkar om vem som gillar M&M mest
    båda tycker vi att Marcus & Martinus är allra bäst
    därför har vi samlat på oss mängder av M&M-saker
    de och deras musik har allt, något för alla smaker
    tillsammans är mamma och jag det största fanet såklart
    att vinna ett signerat album och poster vore för oss helt underbart!

  8. Julia Evertsson

    10 st är svaret. Älskar killarna mer än allt och min största dröm är att få träffa dom nästa år?❤️ Och bli tsm med martinus ❤️❤️

  9. Julia Evertsson

    Det är 10 st ❤️ Jag vill vinna för att M&M är mina största idoler ❤️❤️ Och jag har aldrig har fått träffat dom eller fått en autograf eller albumet hoppas jag vinner ❤️❤️

  10. Celine T

    10 låtar
    Jag vill vinna eftersom Marcus och Martinus är och har varigt mina idoler och förebilder i två-tre år. Dessutom så har jag typ inga M&M saker hemma och hade blivet överlycklig om jag vann detta. Låtarna skulle stå på repeat dyngnet runt och planschen skulle direkt komma upp på min vägg

  11. Annelie wahlman

    10 st låtar.
    Tänk att fått se glädjen i sonens ögon om denna hade funnits under granen. Med ett tufft skolår bakom sig där han blev både slagen, biten och kallad både det ena och det andra och en skola som inte tog tag i det blev det ett skolbyte dock har alla händelserna satt sina spår.

  12. Sandra

    Hej Therese!
    Rätt svar är 10!

    Varför jag vill vinna?
    Mio son på 7 år älskar Marcus och Martinus och hittade dom redan för 3 år sen på youtube, som 4 åring.
    Han har haft det extra tufft i skolan denna termin och blivit utsatt speciellt av en kille i klassen. Han gömmer min sons grejer, där bland gympapåsen så han inte kan vara med på gympan. Och säger elaka saker om att M&M är fulast och sämst i världen för att trycka ner min son som (enligt tjejerna) är lik dom. Trots det kämpar han på och sväljer gråten varje dag.
    Jag skulle bli så glad om jag fick ge honom lite styrka och denna fina gåva! Han skulle bli så glad!

    Mvh Sandra

  13. Malin

    Det et 10 låter❤jeg ville vinne fordi at jeg er sykt stor fan av de og har aldri vunnet noe før??Elsker dem over alt på jord❤??????Tenker på de hver dag?❤?❤

  14. Paula

    En tävling i min smak! <3 Svaret är att det är 10 grymma låtar på albumet Moments. <3 Jag önskar vinna för att vår lilla familj avgudar de talangfulla killarna så mycket att man kan säga att vi lever med Marcus & Martinus varje dag! Vi bara måste lyssna jämt på deras musik och kolla på videoklipp. Det känns som att de nästan har blivit våra familjemedlemmar. 😉 Postern skulle vara supersnygg i vårt lilla M&M-hem och ett signerat album skulle bli juvelen i vår samling! All kärlek!

  15. Linnea

    Det är tio låtar på nya skivan jag skulle gärna vinna och få möjlighet att ge detta till mina töser. De som många andra är galna i Marcus Och Martinis. Jag fick inte tag i några biljetter till deras spelningar och besvikelsen var stor. Så hoppas detta blir plåster på såren!

  16. Sara M

    Det är 10 låtar på albumet och jag vill vinna för att kunna glädja min 10-åriga dotter Ida som har börjat i ny klass på ny skola och trivs inte alls. Hon har ständigt ont i magen.. Mitt mammahjärta blöder och jag vill göra allt för att göra henne lite gladare. Och Marcus o Martinus gör henne glad.

  17. Sophia Herm

    Hej
    Det är 10 låtar, Jag bir i Skåne . Försökte varje dag att komma from i Mix Megapol när dom lottade ut biljetter till MM men kom aldrig fram. Min mormor som bor i Stockholm åkte till Gallerian för att få autograf med mina 2 kusiner men det var så mycket människor så min mormor hade inte orkat stå i kö. Oj vad håg skulle bli glad om jag vann hos dig. Hade delat med mina 2 kusiner.

  18. Marie

    Det är 10 låtar och jag skulle vilja att min dotter Filippa 7 år vinner då hon är väldigt förtjust i tvillingarna och hon förtjänar något alldeles extra i jul då hon är en underbar storasyster till sina småsyskon (4 och 1 år) och alltid mån om att alla andra mår bra. Senast igår skrålade storasyster och mellanbrodern så att det ekade i hela kvarteret när de lekte Marcus och Martinus med pappas kepsar på sne! / Marie

  19. Isabelle

    Det är 10 låtar, och skulle jätte gärna vilja vinna för de är mina drömmar och mår sjukt bra av att tänka på dem

  20. Anna

    Det är 10 låtar. Jag vill att mitt barnbarn Joline ska vinna för hon älskar Marcus och Martinus. Hennes högsta önskan till jul var att få en speciell tröja från en affär men den var slut i hela Sverige så jag hoppas att det här kan vara ”plåster på såren” 🙂

  21. Sophia

    10!!Fordi att vi (mamma,dotter och dotter,lillebror mä)ELSKER dessa gutterne?Vi har en stark förkärlek till det norska språket tack vare dessa två?

  22. Therese

    Det finns 10 låtar!
    Skulle ge det till våran dotter som har dom som sina största idoler, vi ska se dom i februari så skulle vara kul att överraska henne redan nu med en skiva ? hon skulle bli så glad!

  23. Hanna

    Det finns 10 låtar! jag skulle vilja vinna för jag har varit fan av dem väldigt länge och tycker deras låtar är sjukt bra. Spotify finns ju så man kan lyssna på albumet med i bilen så finns det inte bluetooth så då är det perfekt att ha CD för att fortfarande kunna lyssna på dem! Att sedan få den signerad är ju ett stort stort plus som verkligen är så coolt!!

  24. Emilia

    10 stycken. Jag skulle vilja vinna för att jag är deras största fan och jag har inte varit på någon konsert eller någonsin träffat dom. Så att vinna ett signerat album skulle vara drömmer.

  25. Madeleine

    Det är 10 låtar på albumet Moments. Jag vill vinna för att kunna ge ett signerat album till min bästavän Mathilda som bor i Dubai och hade inte chansen att komma hit när de skulle ha signering eller kommer inte komma hit på nån av deras konserter. Jag har aldrig vunnit något och att vinna detta till min bästavän hade betytt jätte mycket för mig.

  26. Venetia

    Det är 10 st låtar! Jag vill verkligen vinna albumet för jag älskar moments album och jag vill gärna dela den med min 9 åringa lillasyster för att vissa min kärlek för henne!!! Hon har aldrig haft chansen att vinna nåt om Marcus & Martinus och hon skulle bli säkert JÄTTE glad

  27. Jennifer

    10 låtar!❤️ Jag skulle vilja vinna för att jag varit en mmer enda sen jag hörde dem för första gången när de kom ut med elektrisk. Jag har skickat 2 teckningar jag gjort av dem till dem och jag spenderar all min fritid på att lyssna till deras låtar! Varje morgon jag inte har skola går jag på promenad med deras musik i öronen, då vet jag att det kmr bli en bra dag. Min lillebror är också en mmer och är 11 år, så jag skulle dela albumet med honom❤️ Han blir dock mobbad av att han är mmer och har inga andra kompisar än sin familj. Han älskar också att sjunga, och skickade in ett bidrag till MGP i år. Låten heter ”Var dig själv”, handlar om att våga vara sig själv och han skrev den helt på egen hand.. Han har fått väldigt mycket hat från de i skolan och fortfarande snurrar hatet på i hans musikvideo på YouTube. Men han vann faktiskt hela musiktävlingen precis som Marcus & Martinus gjorde i Norge. Hugo var med i finlandssvenska MGP och M&M i norska. Det skulle gjädja oss båda så mycket ifall vi vann det här. Vi hann ju inte få biljetter till deras konsert…

  28. Sanna

    Wow, vilken fantastiskt vinst! Min 10 åriga dotter älskar Marcus och Martinus, det är liksom det stora idolerna och deras låtar spelas på repeat här hemma dagligen. Har hört rykten om att hon dessutom ska få konsertbiljetter till Linköping i julklapp, så att få överraska med denna skiva som dessutom är signerad vore ju pricken över i:et och dessutom något fysiskt att lägga under granen i stället för enbart min lilla papperslapp med julrim.

    Svar: 10 stycken låtar

    Kram Sanna

  29. Therese

    10st låtar!! Jag vill vinna för jag älskar Marcus och Martinus och jag har varit på 4 konserter!!hoppas jag vinner

  30. Klara

    Det finns 10 låtar på deras nyaste album. Det skulle betyda allt om jag van för jag har inget album av dem och ingen aoutograf av dem heller. Jag lyssnar värkligen varje dag på deras album också. Det skulle betyda allt för mig om jag van

  31. Helen

    10st ❤️ Skulle vilja vinna det i julklapp till min bästa väns dotter då hon ska få biljetter till showen av mig i julklapp men efter den inte är än så hade hon kunnat gottat sig åt detta härliga paket så länge (Hon och jag har alltid minst 1gång i månaden då vi umgås bara hon och jag på tuman hand så det är extra mysigt att se dom tillsammans senare nästa år, vi såg även premiären av bion med killarna tillsammans men det skulle verkligen gjort hennes jul som jag även för övrigt firar med henne och hennes mamma ?) ???

  32. Cecilia Dyk Sandén

    Schsss vår dotter Tess ska få detta i julklapp att få gå på deras konsert i Linköping .
    Hon kommer att bli sååååå Glad & att även kunna ge henne denna vinst vore ju kanon då hon fyller år den 26/12 Vår dotter Tess stora dag ❤️
    Svar på frågan är 10st låtar ✨

  33. Veronica

    10 låtar! Skulle ge det till min 6årigs dotter som äntligen ska få åka till Linköping och se sina favoriter. Förra året bröt hon ihop då
    Vi inte fick tag på biljetter men i år blir hon nog glatt överraskad på julafton!
    Och deras album vore ju toppen nu innan så
    Hon kan lyssna varje dag på sitt rum ✊?

  34. Anastasija

    I deras nya album finns 10 låtar,jag tycker att jag ska vinna för att jag har kämpat i ett år att få vinna något av killarna,jag har kämpat med min fp jag vill verkligen vinna för att jag vill så gärna ha den signerade boken och en affisch det hade betytt sååå mycket

  35. Sara hurtih

    10 låtar jag skulle vilja vinba för att jag har vait MMer i snart 3 år och jag älakar dom så mycket men alal mina kompisar retar mig för att jag gillar dom? Så om jag vann så skulle jag äntligen kunna vissa dom att jag har ett singerat album som ingen anna får röra. Hela mitt rum är fyllt av afucher men de skader ju inte med en till tycker jag men de tycker pappa. Dom är mina största idoler mina förebilder vet inte vad ja skulle göra utan att ha dom i mitt liv och tackvare att jag blrjade lyssna på dom har jag fått massa internet kompisar som jag älskar och vill görna vill träffa

  36. Carola Karlsson

    10 låtar är det;)
    Skulle vilja vinna detta till min son som fyller 11 den 25/12 och dom är hans stora idoler,Elias lider av svår tinnitus och en konser klarar han inte av så detta paket skulle göra honom överlycklig❤️

  37. Belinda

    10 låtar. Vill vinna och ge mina syskonbarn som jag har gjort lite ledsna när jag flyttade 30 mil ifrån dem. De älskar Marcus och Martinus så skulle verkligen vilja ge de detta kit och få se deras lycka i ögonen ❤

  38. Chantel Sarossy

    Det finns 10 styckna låtar på det fantastiska albumet Moments.
    Jag skulle så gärna vilja ta del av ett av dessa fina vackra priser. Jag är ett riktigt stort M&M fan och skulle bli såå himla glad över att pynta upp den fina Moments affischen på mina vita kala väggar och få ett signerat album av dessa fantastiska killar. En av mina bästa vänner är galna i de och jag tänkte ge den signerade boken till henne, tror hon skulle bli superglad över att få den. Detta skulle betyda så sjukt mycket för mig och jag verkligen hoppas på att jag tar hem ett av priserna.

  39. Ebba

    Det finns 10 stycken låtar på det nya albumet. Jag skulle verkligen vilja vinna för ( kanske låter som att jag överdriver men detta är SANT ) att mina föräldrar har typ nästan inte råd med något ( vi har mat osv så så fattiga är vi ju inte ) som är typ ” små saker ”. Vi fokuserar ju mest på att klara oss på den lilla budget vi har. Jag älskar Marcus och Martinus och har endast deras film och den första boken. Skulle så gärna vilja har mer från dom. Min dröm skulle gå i uppfyllelse om jag vinner. Har alltid velat haft en utav deras album <3

  40. Pia Li

    10 låtar 🙂
    Jag vill så gärna vinna detta till mitt älskade barnbarn, som har dessa som sina allra första idoler någonsin. Tänk vilken lycka att få se hennes ögon tåras av lycka!!

  41. Lovisa Johansson

    Det är 10 låtar i albumet.
    Jag ÄLSKAR dom verkligen sååååååå ortroligt mycket och jag vet inte vart jag skulle ta vägen om jag vann det skulle vara helt obeskrivligt!! Om jag vann det skulle betyda sååååå himla mycket för mig!! OMG vad det skulle vara kul om jag vann!!

  42. Sandra Myhr

    Svar: 10 stycken låtar är det på nya albumet
    Motivering: Jag önskar vinna detta till min äldsta dotter Molly som är 7,5 år. Hon älskar M&M. Hon har haft en enormt jobbig höst med många motgångar i skola/privata livet och har inte känt sig tillräckligt och duglig. Det har varit många dagar med magsmärta och tårar pga av det. Därför tycker jag hon verkligen är värd att få det där lilla extra och ha något att vara stolt och lycklig över!

  43. Sandra

    10 låtar ? Lova 8 år vill ha allt i Marcus o martinus som bara går … o hennes mamma i detta henne helt klart förstår .. två snygga unga coola killar som vi verkligen gillar ! Tänk vad kul att denna skiva Vinna till jul .. jag håller alla tummar o tår att jag denna vinst till min dotter kammar Hem får …

  44. Paula Norberg

    Det finns 10 låtar på albumet! Jag skulle vilja vinna för att den där planschen skulle passa perfekt på min vägg och jag vill ge albumen i julklapp till mina bästisar då jag själv har ett album<3 Marcus & Martinus betyder allt för mig!

  45. Helen

    10 låtar. Min yngsta dotter oå 8 år älskar dessa grabbar! Skulle vara helt fantastiskt om hon skulle få vinna detta ??✨

  46. Julie

    I think they have work really hard on there music. And they have school to so they actually have double so much work. And I think that they do it really good.

  47. Jossan

    10 låtar. Jag skulle ge albumet till min fd. pojkväns son. Saknar honom något otroligt, Han har svårt att knyta an till nya människor och jag har aldrig tidigare umgåtts med ett litet barn. Vi klickade dock direkt och han visade mig sådan villkorslös kärlek. Han är sex år och tokdiggar M&M. Jag skulle väldigt gärna överraska honom med en julklapp! <3

  48. Sága Engström

    Jag älskar Marcus och Martinus dom är lika gammal som mig.Och jag har en lillasyster som är eksakt 9år yngre en dom.

  49. Camilla Hermansson

    Det finns 10 underbara låtar! Jag är snart 50 och dottern är 13 år och vi älskar båda dessa ödmjuka och fina killar. Jag tror att vi kommer bli exakt lika glada av att vinna detta kit. Dessutom blir det ju en underbar julklapp! Mvh Camilla H

  50. Nettan

    10 låtar av de oerhört duktiga tvillingarna

    Har 2 barn som fullkomligt älskar dessa killar, sonen på 9 år och dottern som snart fyller 13.
    Dottern var helt förstörd då vi tyvärr inte fick tag i biljetter till någon av konserterna i Stockholm 🙁
    Vet en julklapp eller 13 års present som skulle bli otroligt uppskattad och ge många glädjedanser här hemma 🙂

  51. Sandra

    10 låtar!

    Min son på 7 år har haft en jättetuff termin i skolan med en kille i klassen som utsatt honom för jobbiga saker och inte minst haft min son som en
    Hack-kyckling! Han har heller inte varit sen med att, för såra min son, bestämma för hela klasen att M&M är sämst och fulast i världen. För att han vet att min son älskar dom och vill skämma ut honom eftersom min son ofta får höra av tjejerna i klassen att han är lik dom.
    Idag vill han inte ha på sin sin mössa eller T-shirt i skolan. Men hemma är M&M det enda som spelas! Det skulle vara sååååå fint att få ge honom detta!

    Tack för en fin blogg! God jul 🙂

  52. Ann-Mari Nyberg

    10 låtar på cd:n som går på repeat hemma. Min dotter är ett jättestort M&M fan och vill lära sig norska nu!??

  53. Jeanette

    10 fantiska låtar skulle mina älskade barn tjoa!! M&M är drömmen för min mellantjej på 7 år, ja den minsta på ett o brossan på 9 med… jag minns själv när jag var i hennes ålder och drömde om Westlife musiken spelades dag ut och dag in. Hon förtjänar denna vinst för jag vill se lyckan hon kommer utrståla och att hon ska få uppleva känslan av en helt egen istället som hon kan spela i sitt rum eller i bilen och blir taggad på sina fotbollsmatcher istället för att slåss om tv/datorn o sitta och scrolla på youtube. Hon äger ingenting med dom så detta är nått som står högt upp på tomtens lista. ?

  54. Hanna

    Det finns 10 helt underbara låtar på albumet! Jag skulle vilja vinna för att jag och min syster är stora fans av M&M och för att vi inte hade möjlighet att komma när de hade singnjering i Stockholm. Det skulle då vara en perfekt julklapp till syrran.
    Ja, vi har fått tag på biljetter till både 16 och 18:)

  55. Sofia Persson

    Det finns 10 låtar på albumet och jag vill sååååå så så så gärna vinna. Jag är 15 och dessa killarna betyder verkligen så mycket för mig. Genom dem har jag träffat min allra bästa vän som jag dessutom upplevt en massa roliga äventyr med när vi sett Marcus och Martinus live. Det skulle betyda allt att ha ett föremål som dem faktiskt hållit i??❤️❤️

  56. Anna ideskär olofsson

    10 st. Vill vinna för att mina 2 bonusbarn älskar dem och de skulle bli otroligt glada. Speciellt min bonusdotter. Vet att hon skulle bli så otroligt glad. En perfekt liten julklapp. Så jag håller tummarna o tårna för mina älskade barnsskull.

  57. My brandt

    Det finns 10 låtar och dom heter
    Make you believe in love
    Please don’t go
    Next to me
    One flight away
    Never (feat. OMI)
    Get to know ya
    Guitar
    Dance with you
    First kiss
    Och
    Like it like it (feat. Silentó)
    Jag skulle vilja vinna för att min familj har dåligt med pengar och har aldrig varigt på en konster eller något sånt det ända jag har med dom är typ en tröja och en tidning med dom. Det skulle vara super kul om jag fick äran att vina dena fantastiska tävlingen.

  58. Amanda Oredsson

    Svar: 10 stycken
    Vill verkligen ha ett album men kommer aldrig att få köpa ett. Det skulle varit ett riktigt stort plus att vinna ett som till och med är signerat vilket jag drömt om att få jätte länge.
    Tror aldrig att jag kommer få detta annars, om jag inte vinner detta alltså.

  59. Thea

    Det finns 10 låtar på nya albumet Moments. Jag skulle vilja vinna eftersom min bästis älskar dom, vilket jag också gör men hon har inte varit på någon konsert men skulle älskar att få detta. Det skulle bli en överraskande julklapp till henne och så blir det bra när hon ska få veta att hon ska med mig till Oslo och se dom. Det skulle liksom bli ett bra pep inför konserten och att hon ska få se dom

  60. Vilde

    10 låter
    Jeg håper jeg vinner er verdens største fan og ønsker meg albumet kjempe masse. Jeg kjøpte et men det ble ødelagt og har desverre ikke fått mulighet til å kjøpe nytt. Håper jeg vinner

  61. Jossan

    Tio låtar

    Mina tre barn 11 , 7 och 4 1/2 älskar Marcus och martinus ! Denna skiva vore perfekt i bilen till skola och förskola , en perfekt start på dagen ! Och affischen och autografer succé de skulle bli så glada 🙂

  62. Thea Runnestad

    Det finns 10 låtar på nya albumet Moments. Jag skulle vilja vinna eftersom min bästis älskar dom, vilket jag också gör men hon har inte varit på någon konsert men skulle älskar att få detta. Det skulle bli en överraskande julklapp till henne och så blir det bra när hon ska få veta att hon ska med mig till Oslo och se dom. Det skulle liksom bli ett bra pep inför konserten

  63. Janette Laukala

    Det är 10 låtar på albumet<3 och jag skulle vilja vinna eftersom jag har inte senaste albumet från Marcus & Martinus 🙁 så det vore bra att vinna dette?

  64. Lena E

    10 låtar är det.
    Jag skulle vilja vinna detta till mina döttrar, 6 år och snart 5 år gamla.
    Den äldsta har det tufft i förskolan och blir retad varje dag för det mesta, hon har det även kämpigt med sina allergier och får ta mediciner varje dag, både morgon och kväll.
    Vore så otroligt roligt att överraska henne med detta. Och hennes lillasyster som tycker vi kan åka och hälsa på killarna. Dom förstår ju inte riktigt att man inte bara kan åka dit.

  65. Janette Laukala

    Det är 10 låtar på albumet och jag skulle vilja vinna eftersom jag inte har det senaste album från Marcus & Martinus eller ingen autograf?? så det vore trevligt att vinna!❤️

  66. Anna Frisell

    De finns 10 låtar med på albumet!
    Åh tänkt att få glädja min dotter som fyller 7år i februari med de här som en av presenterna!✊??

  67. Caroline Norrman

    Det är 10 låtar på albumet.
    Jag skulle väldigt gärna vilja vinna skivan till min bonusdotter Saga som är 14 år. Hon är galet kär i dom norska pojkarna. Hon köar hela dagar för att få stå längst fram på konserter, och åker in till Arlanda får att få en skymt av dom när dom anländer till Sverige.

  68. May-Britt Karlberg

    Albumet har 10 låter. Min datter på 10 år hadde blitt super glad viss mammaen hadde vunnet??
    Stor stas å få autografer fra idolene sine.
    Musikken går i ett sett her hjemme så her krysser vi
    Fingrene.
    Juleklem fra Norge?

  69. Sudenaz Türkoğlu

    ”MAKE YOU BELIEVE IN LOVE” låt från 03.33 sekunder,
    ”PLEASE DON’T GO” 03.23 sekunder,
    ”NEXT TO ME ” 03.23 sekunder,
    ”ONE FLIGHT AWAY” 03.00 sekunder,
    ”NEVER” 03.10 sekunder,
    ”GET TO KNOW YA” 02.54 sekunder,
    ”GUITAR” 03.23 sekunder,
    ”DANCE WITH YOU” 03.22 sekunder,
    ”FIRST KISS” 03.10 sekunder Och äntligen
    ”LIKE IT LIKE IT” 02.55 sekunder Det förekommer.

  70. Sudenaz Türkoğlu

    Moments har 10 låtar på albumet. släppdatum 17 november 2017. Namnen på dessa låtar är;
    MAKE YOU BELIEVE IN LOVE
    PLEASE DON’T GO
    NEXT TO ME
    ONE FLIGHT AWAY
    NEVER (feat.OMI)
    GET TO KNOW YA
    GUITAR
    DANCE WITH YOU
    FIRST KISS
    LIKE IT LIKE IT (feat.SELENTO)
    Jag hoppas att jag verkligen vill vinna. Min Gud är ett tecken. Jag vill verkligen vinna. Jag hoppas du vinner. Tack för allt??

  71. Pernilla Loftvall

    Albumet har 10 låtar. Jag skulle vilja vinna detta till mina 2 söner som älskar m o m. Dom ska få biljetterna till deras konsert i sthlm den 16 feb. Men problemet är att jag skulle behöva något att kunna ge som en extra grej innan dom får biljetterna så detta skulle ju bli toppen. Då bilderna på m o m var så svåra att ta ut med bra bild kvalitet. Så detta skulle vara en kul grej inför konserten. Då kan dom lyssna på musiken o träna på låtarna ❤ mvh Pernilla

  72. Maria

    10 st låtar ?? – jag har två tjejer här hemma som älskar Marcus & Martinus, och skulle bli så glada och tacksamma om vi vann. Håller tummarna så Mira & Menella får dansa till Marcus och martinus i jul. ??

  73. Elin Andersson

    Albumet har 10 låtar? Jag har redan ett singnerat album men inte min kusin och hon vill jättegärna ha deras autografer så detta hade varit perfekt och hon hade blivit jätteglad?

  74. Natalie lugn

    Jag skulle jätte gärna vinna för jag har aldrig vunnit någon gång på någon tävling med Marcus & Martinus & jag skulle jätte gärna ha deras nya album för jag har velat ha det jätte länge så jag hoppas att jag vinner den här gången får hålla tummarna på att jag vinner❤️ & på deras nya album är det 10 låtar❤️??

  75. Isabel

    Jag bryr mig väldigt mycket om det här albumet eftersom jag redan är en fan i mycket lång tid, även min 3-åriga syster lyssnar på dem och för henne skulle jag ge det här albumet

  76. Viktoria hudin

    10 låtar och jag älskar Marcus och martinus mest av allt skulle betyda allt att vinna ska på konserten den 16feb i Stockholm. Skulle vilja vinna för dom har gjort mitt liv sååå mycket bättre, den 31juli 2018 har jag varit mmer i TRE år helt sjukt skulle betyda allt att vinna.♡

  77. Klara Gombrii

    Dom har 10 fantanstiska låtar på sitt album moments, det skulle betyda ALLT om jag skulle vinna för do betyder sååååå mycket för mig och jag älskar dom med hela mitt hjärt.????

  78. Tyra Martinsson

    10 låtar finns på albumet, jag skulle gärna vilja vinna för att kunna överraska mina småkusiner på 4 & 7 år som är supertokiga i Marcus och Martinus. De gör egna konserter i vardagsrummet och deras högsta önskan är typ att vara tvillingarna som kan stå i flera olika arenor norden över. Därför tycker jag att det skulle vara den perfekta överraskningen till de.

  79. Petra Seger

    10 låtar har albumet.
    Jag skulle vilja ge den till min son Liam som är 8 år som skulle bli superglad om han fick ett signerat album. Han vill så gärna gå på konsert med Marcus och Martinus men tyvärr så har vi ingen möjlighet att gå, så detta skulle vara ett plåster på såren.

  80. Lotta Gustavsson

    10 låtar som går 24/7 här.Våran blivande 8 åriga kille älskar dom.Han klippte sig nyligen precis som de har.Vi har köpt biljetter till deras konsert.Hans 8 års dag skulle bli den bästa om vi vann detta kit.

  81. Ellen

    Albumet har 10 låtar.
    Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar Marcus & Martinus mest av allt!! Jag har varit MMer (alltså ett fan av Marcus & Martinus) sen 2014, men jag har inte fått möjligheten & få något singerat av dem.. (& nt heller träffat dem). Dessutom älskar min syster även dem & hon hade verkligen blivit överlycklig om hon fick en signerad bild på dem❤️ Kram

  82. Susanne Weidenhag

    Det är 10 låtar.
    Jag skulle ge detta MM paket till min 11 åring då hon äntligen klarade sitt matteprov efter lite tragglande. En perfekt present

  83. Susanne Weidenhag

    10 låtar.
    Jag skulle ge detta MM paket till min 1 1årinf som idag klarade matteprovet i skolan efter lite tragglande. En perfekt present.

  84. Lova Andersson

    10 låtar på senaste albumet, och det är mamma stora kille på 4,5 år som skulle få detta, reaktionen när han fick t-shirt och tröja med grabbarna på sist va priceless men jag skulle göra vad som helst för att få se den igen!! ?????

  85. Susanne

    Albumet har 10 låtar!
    O jag vill väldigt gärna vinna till min 11 åring som idag fick veta att hon fixar matteprovet i skolan. Så detta vore en grym present till henne. ?

  86. Johanna Carphagen

    Albumet har 10 låtar som garanterat kommer spelas på repeat! Min kära lillasyster skulle jag ge denna underbara vinsten till då hon verkligen gillar dessa grabbarna! ✨?

  87. Rosis Möckelström

    10 låtar finns det på Moments.
    Min dotter på 11 år andas, lever och älskar Marcus och Martinus. Hon vill helst av allt gifta sig med Martinus när hon blir stor. Få vinna detta till henne vore ju heeelt fantastiskt!!!

  88. Anna

    10 underbara låtar! Jag har två musiktokiga barn som älskar M och M. Mina barn är lika gamla som dina, födda 09 och 11, och är nog lika tokiga i M och M som dina. Det skulle göra deras jul om vi vinner!!!

  89. Patricia

    Åh, perfekt julklapp som båda mina barn kan njuta av tillsammans! Att se barnen ha kul tillsammans är ju det bästa som finns, därför vill jag så gärna vinna! För med 3 års skillnad är det inte alltid lätt att finna de stunderna. 10 låtar finns det på plattan ?

  90. Bea

    10 låtar att dansa till,
    det är allt min Ruth vill!
    Boken om killarna en bror förra året fick,
    då humöret på lillasyster i botten gick : (
    Mamma hade inte fatta här,
    vem som i dem var mest kär.
    Så en revansch med detta paket,
    skull vara riktigt het!
    Kram Bea

  91. Elina

    Svar: 10 låtar! ?
    Jag skulle vilja vinna till min stora flicka (5 år). Hon är värd lite extra uppskattning och tack för att hon är en så himla fin storasyster! Hon är alltid så snäll och hjälpsam mot sin lillasyster. Hon ger med sig vid konflikter, delar med sig (senaste igår fick presenter varav hon gav bort en till lillasyster), hjälper till när lillasyster går på pottan, leker glatt anpassade lekar, kramar & tröstar! Inte nog med det hon berättar dagligen för sin lillasyster hur mycket hon älskar henne! Nu är det storasysters tur att få känns sig lite extra speciell, håller tummarna ❤️.

  92. Daniella

    Hej! 10 låter finns det ??.
    Min 4 och 5 åring son och dotter är alltid sams om musik i fall det är idolerna marcus och martinus. Så många roliga shower jag har fått se på ??.

  93. MiaMaria

    Hej! 10 låtar finns på moments. Om jag skulle vinna så skulle jag bli århundradets mamma enligt mina M&M tokiga döttrar. Självklart ska vi på konserten! Med nöd & näppe fick vi tag på biljetter. God Jul!

  94. Anna Soors

    SVAR: Det finns 10 låtar!
    Jag vill vinna skivan till min femåriga dotter då hon äääälskar Markus & Martinus. Hon svimmade nästan när hon fick en tröja med dom på så på den nivån är det.? ✊

  95. Ann-Catrin Teirfolk

    10 låtar. För att jag vill göra min dotter den gladaste i världen. Marcus o Martinus betyder jättemycket för henne!

  96. C.

    Hej Therese,
    Jag skulle vilja vinna det här albumet till min 7 åriga dotter. Vi har haft en riktigt jobbig höst då vi miste en nära familjemedlem. Det här tagit hårt på henne och vi kämpar varje dag med att kunna skapa oss en någorlunda normal vardag.
    Det gör ont i mammahjärtat att inte kunna ta bort hennes sorg och saknad men jag gör mitt bästa.
    Detta skulle vara en superfin present/julklapp och en stor överraskning eftersom hon är ett stort M&M fan.
    Det är förresten 10 låtar på albumet.
    God jul till dig och din familj.

  97. Andrea forsström Troué

    10’låtar .
    Det vore en dröm för våran dotter. Hon älskar dom & kan alla deras låtar . Skulle betyda så mycket för både henne & mig . Brukar aldrig vinna , så tar en chansning för hennes skull ?❤️

  98. Lotte

    Det finns 10 låtar.
    Jag har lite smått panik över julklappar till sonen så detta vore PERFEKT. Slog in klappar igår och han hade ett par strumpor i sin ”hög”… Så nu är det bara han kvar att fixa till och jag hade velat ge han skivan 🙂
    http://lotte4.blogspot.se

  99. Lina Edvardsson

    Det finns 10 låtar på albumet ?
    Jag skull vilja ge priset till min döttrar som är 9 & 12 år. Tänk vilken förfest det skulle bli innan dom ska få se dom live i februari ?

  100. Terese

    Det finns 10 låtar på skivan.
    Jag skulle vilja överraska mina 2 underbara barn med detta kit från deras idoler. Skulle verkligen göra deras dag!

  101. Amanda

    Det finns 10 låtar. Jag skulle så gärna vilja vinna åt min 6åriga dotter som är helt tokig i dom, hon dansar o sjunger deras låtar flera gånger om dagen. Så jag håller verkligen tummarna att jag vinner detta åt henne!

  102. Malin

    10 låtar finns det på skivan!

    Min dotter Ella, 10år skulle hålla både sina tummar och tår. Hoppas att det vinns då hon ÄLSKAR dessa twins ? (Kan tillägga att hennes mamma smyggillar dem oxå)

  103. Malin

    Min dotter Ella, 10år skulle hålla både sina tummar och tår. Hoppas att det vinns då hon ÄLSKAR dessa twins ? (Kan tillägga att hennes mamma smyggillar dem oxå)

  104. Patricia Bergkvist

    Nya skivan innehåller 10 låtar.
    Min dotter avgudar Marcus & Martinus och det vore så underbart om jag kunde få vinna detta till henne då jag är så stolt över hennes prestationer under hösten där hon jobbat hårt med att hitta sig själv och hennes underbara kärlek till sin lillebror som hon avgudar.

  105. Alexandra Hedlund

    Det finns 10 låtar. Detta vore en dröm att kunna ge som en gemensam julklapp till de två äldsta barnen på snart 8 år och 4 år, som älskar dessa grabbar.. Nu håller vi alla tummar och tår att vi har turen på våran sida.. Kram!

  106. Sofie Jokela sundström

    Det finns 10 låtar på skivan.

    Jag skulle gärna vilja vinna denna tävling för att kunna ge mina systersöner detta i julklapp. Mina systersöner är stora fans till dom fantastiska tvillingarna. Dom har önskat sig diverse saker med M&M i julklapp, men detta pris skulle verkligen vara pricken över i:er, och det skulle vara så kul som moster att få ge dom detta.
    Vill passa på att önska dig och din familj en god jul.

  107. Mikaela

    Det finns tio låtar på skivan! Jag har tre döttrar som äälskar Marcus o martinus! Jag har lyckats knipa 4 biljetter så vi ska på en tjejhelg i februari o de hade varit drömmen att få poppa till dessa låtar o förbereda oss inför den stora konsert dagen! Kommer överraska dem med biljetterna på julafton!

  108. Heidi

    10 låtar!! Jag skulle ge detta till min kusin som älskat dessa tvillingar. Hon behöver lite extra uppmuntran och pepp just nu och detta skulle göra henne så glad och hon skulle få annat att tänka på ?

  109. Jeanette

    De är tio låtar? Skulle bli överlycklig om jag vann detta och kunde få ge till mina två tjejer på 5 och 10 år, då jag inte har råd att ta mig iväg på en konser som dom helst av allt skulle vilja åka iväg på?❤️
    Så den med signerat från MM skulle betyda så mycket???❤️

  110. Caroline Karlsson

    På skivan finns det 10 låtar. Jag skulle ge skivan till mina barn Viggo 6 år och Livia 8år som gillat grabbarna. Ne, Viggo skulle få skivan då han tyvärr inte får följa med på konserten i februari. Men han är så snäll så han skulle dela med sig av skivan så att syrran också får lyssna.

  111. Caroline

    På skivan finns det 10 låtar. Jag skulle ge skivan till mina barn Viggo 6 år och Livia 8år som gillat grabbarna. Ne, Viggo skulle få skivan då han tyvärr inte får följa med på konserten i februari. Men han är så snäll så han skulle dela med sig av skivan så att syrran också får lyssna. ?

  112. Anna

    Tio riktigt bra låtar är det. Skulle ge det till min man och våran äldsta tjej. Tiden springer iväg och normalt prioriterar hon inte göra saker med oss. Men jag vet och garanterar att hon om vi vinner inte skulle säga nej. Så ge oss möjlighet att vinna kampen över kompisarna om så bara denna gång 🙂

  113. Nicolle

    10 låtar är det på skivan från dessa duktiga killar!?
    Om jag vann så skulle jag inte ge den till mina egna barn.
    Jag har en nyvunnen vän, som är ensamstående med 3 st underbara barn.
    Ensamstående, föräldrarledig och jul.
    Ja ni vet ju säkert vad jag tänker!❤️
    Jag skulle såklart smyga in den under deras gran! Då blir 2 barn Såå glada och mamman gläds nog ännu med!☺️

  114. Helene

    10låtar är det på skivan. Jag skulle ge detta till min systerdotter, hon skulle bli överlycklig för en sådan present. Tänk att få bli bästa mostern när man kommer med en sådan present ? ❤

  115. Virran

    Det är 10 låtar på nya skivan. Min dotter på 11år ska bli överlycklig över att få detta i julklapp. Hon har haft ett jobbigt år med massor av otäcka epilepsianfall. Så att få se hennes glädje när hon öppnat paketet vore underbart.

  116. Annica Gustavsson

    Det är 10 låtar på nya skivan. Jag skulle ge det i present till min älskade dotter Lovisa. Hon avgudar M&M. Hon skulle bli överlycklig!!!!!

  117. Sarah Cronqvist

    Det finns 10 låtar på nya skivan. Mina tokiga 4 åringar bara avgudar dessa tvillingar. Så jag jag håller tummarna att jag vinner detta fina pris åt de. Hade blivit bästa julklappen.

  118. Christine Ryberg

    Det finns 10 låtar
    Det skulle bli en fantastisk present till min dotter som fyller 10 år på onsdag. Hennes största idoler över allt annat. Hon pratar om dom dagligen ?
    Hon skulle bli så otroligt glad ?.

  119. Camilla

    10 låtar på albumet
    Jag skulle ge det till min arbetskompis som
    ska få ge det till hennes 6 åriga dotter som fullkomligt avgudar M&M och bara önskar sej grejer av M&M i julklapp. Men då både mamman och pappan drabbats av hemska sjukdomar (mamman frisk nu) så e deras ekonomi just nu inte så bra! God Jul ????

  120. Carina selsborg

    10 låtarfinns det på skivan. Min dotter 6 år gillar M&M väldigt mkt och jag veet ju det men av nån anledning har vi missat att ta med det på önskelistorna vilket hon till sin förtvivlan kom på tidigare idag. Inget M&M paket kommer ligga under granrn och jag känner mig som en usel mamma ?. Hoppas hoppas på att vinna detta till Tilda som skulle lyssna på skivan jämt ♥️ Kram

  121. Linda

    På det ya albumet moments finns det10 st låtar. Jag skulle ha en överlycklig 6 åring här hemma om jag fick överraska honom med detta kit. Och självklart haffade vi biljetter till konserten i februari ???

  122. Christine Ryberg

    Det är 10 låtar.
    Min dotter som fyller 10 är nu på onsdag skulle bli överlycklig om hon äntligen skulle få se sina kära idoler. Då det bara fanns stå biljetter kvar på förra konserten. ( hon är tydligen för ung för det).
    Skulle vara en fantastisk försenad födelsedgspresent att ge till henne. ?

  123. Johanna Fernandez

    10 st låtar!
    Jag skulle ge vinsten till min älskade dotter som är tokig i M & M! Hon fyllde nyss 7 år och jag var i alla butiker för att få tag i en poster på killarna men alla var slut, jag vet att hon önskar sig en! Skivan är en guldbonus ?

  124. Emma

    10 st skulle vilja ge min dotter på 7 år som älskar dessa killar! Är ensamstående med en ganska ansträngd ekonomi så det blev inte så många julklappar! Hon skulle bli super duper glad

    1. Carina selsborg

      10 låtarfinns det på skivan. Min dotter 6 år gillar M&M väldigt mkt och jag veet ju det men av nån anledning har vi missat att ta med det på önskelistorna vilket hon till sin förtvivlan kom på tidigare idag. Inget M&M paket kommer ligga under granrn och jag känner mig som en usel mamma ?. Hoppas hoppas på att vinna detta till Tilda som skulle lyssna på skivan jämt ♥️ Kram

  125. MariaE

    10 låtar. Jag skulle vilja vinna åt min dotter stella 8 år som planerar värsta kalaset med tårta för att fira deras födelsedag i feb. Pojkarna är hennes värld just nu och hon vill ha rubb och stubb med dessa gossar på.

  126. Amanda

    10 st låtar..dessa charmiga killarna är min dotters idoler går runt och sjunger på.dem gämt hon skulle bli överlycklig om hon fick den skivan ??

  127. Matilda

    Det är 10 st låtar på deras nya skiva Moments.
    Att få ge detta till min åtta åriga dotter Tuva som är en trygg och glad tjej med ett stort hjärta av guld som gör att hon också våga vara sig själv och står tryggt med båda fötterna på jorden. Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse om hon fick deras autografer. Så nu håller jag tummarna och tår för att just min dotter blir den lyckligaste tjejen. Tänk vilken julklapp bättre skulle det inte kunna bli. / Matilda

  128. Andrea

    10 st låtar.
    Jag skulle gärna vilja vinna detta för att kunna ge min syster.
    Tonåring som är svårt att hitta julklappar till… Denna skulle bli perfekt att få ge henne.
    Skulle även vara kul att ge henne som uppskattning av hennes engagemang av att vara moster till min Ofhelia.
    Håller tummar och tår att ja vinsten når ✊?

  129. Martina Forss

    Deras nya album Moments innehåller 10 låtar!
    Detta vore verkligen en drömvinst för sonen då vi tyvärr inte lyckades få biljetter till deras konsert.. så vi håller alla tummar att vi vinner den här kanonvinsten!

  130. Minea Teirfolk

    Det finns 10 låtar på Moments albumet: First kiss, Like it like it, Next to me, Make you believe in love, Get to know ya, One flight away, Please don’t go, Never, Guitar och Dance with you❤️ Jag är ett jätte stor M&M fan och jag skulle bli världens gladaste om jag vann? Jag har träffat Marcus och Martinus mamma och lillasyster Emma i Helsingfors då dem hade konsert där❤️ I somras åkte vi till Norge och Sverige och påväg till Trondheim skulle vi stanna i Trofors (där killarna bor) Men vi hade otur och dom var inte hemma? De hade åkt till LA ? 10 timmar innan vi kom?? Jag skulle så gärna vilja träffa Marcus & Martinus❤️ Dom är snälla och bryr sig så mycket om sina fans❣ Min största dröm är att få träffa dom? Det skulle vara världens bästa julklapp att få vinna det signerade albumet och en affisch på M&M?

  131. Jenni

    Det är 10 stycken låtar på det albimet 🙂 Skulle så gärna vilja vinna det här till min son som är 7 år. Han har blivit storebror åt en lillasyster här hemma för 2 månader sen och han är så snäll och hjälpsam så det skulle vara så roligt att få ge honom det här ?

  132. Lina

    Det är 10 låtar på senaste albumet. Min son älskar dessa killar. Deras låtar spelar för fullt här hemma så tom bebisen i min mage börjar sparka till musiken. Min son skulle bli superglad över detta

  133. Hanna

    10 st låtar
    Min 8åriga dotter är helt såld på dessa söta pojkar, hon skulle vilja ha allt med dom.. Hon har önskat sig grejer med M&M i julklapp.
    Att få denna chans att kunna vinna detta till henne, och sedan få se hennes lycka skulle göra mig såå glad och varm i hjärta ❤️ Tack för en inspirerande blogg och god jul till er ? kram

  134. Lina

    Det är 10 låtar på senaste albumet. Min son älskar dessa killar. Deras låtar spelar för fullt här hemma så tom bebisen i min mage börjar sparka till musiken. Min son skulle bli superglad över detta ❤️

  135. Hanna

    Deras nyaste album innehåller 10st låtar.

    Jag håller tummarna för att vinna detta då mitt ex’s dotter är hel-tokig i dessa grabbar! En tjej jag saknar i mitt liv varenda eviga dag. Då kontakten med mitt ex inte finns sen det tog slut så har jag på senare tid fått bättre kontakt med mamman, till deras dotter, så jag får möjligheten att träffa henne ibland då hon ser vilken kärlek jag och hennes dotter har mellan varandra. Detta skulle vara som en dröm att få presentera för henne och åka iväg på! ✨

  136. Annika Lundholm

    Det är 10 låtar ? Min lilla Emelie som är 9 år är ett superfan Och lite kär ☺️Hon skulle bli så glad för denna vinst

  137. Helen

    10 låtar är det på albumet.
    Jag skulle vilja vinna detta till min 4-åriga dotter. De är hennes första idoler och hon sjunger med i alla deras låtar. Det skulle vara så härligt att få se hennes ögon tindra om hon skulle få detta paket på posten.

  138. M.

    Hej!! Det finns 10 låtar på skivan. Skivan som jag väldigt gärna skulle vilja ge min (snart) 5-åring. Att få se hennes dansglädje till dessa killars musik är obeskrivlig. De gamla låtarna är magiska, men efter att de spelats sisådär 300 gånger så skulle det vara kul att få spela lite nya låtar för min tjej som garanterat kommer visa nya dansmoves. För andra året i rad är hon hos sin pappa på julafton… för att det är ”hans” vecka. Det skulle vara SÅ kul att få ge något extra på hennes och min egna ”julafton”. Jag hoppas att turen är på min sida den här gången ? God jul på er och grattis till lillebror. Kram!

  139. Sara Wernersson

    Det är 10 låtar på deras senaste album. Och här hemma går like it like it varm… för både en 33 åring en 7 åring och en 3 åring… skulle vara så kul att vinna detta till mina barn… min son Theo blev helt såld när vi såg dom på allsång på skansen för flera år sedan.. håller tummarna ?

  140. Sara Wernersson

    Det är 10 låtar på deras senaste album. Och här hemma går like it like it varm… för både en 33 åring en 7 åring och en 3 åring… skulle vara så kul att vinna detta till mina barn… min son Tjeo blev helt såld när vi såg dom på allsång på skansen för flera år sedan.. håller tummarna ?

  141. Elin

    10st braiga låtar. Vill vinna för min 7åriga son älskar deras låtar å önskar sig inget hellre. Dessutom lånar han alltid min mobil så vore kul om han får lyssna själv på en cd ???

  142. Vilje

    Det finns 10 olika låtar på deras album Moments.
    Jag vill vinna därför att jag älskar deras musik och ett plus är att dem också är väldigt snygga 😉
    Hanna tyvär inte köpa biljetter till deras konsert vilket jag blev väldigt ledsen över, så skulle uppskatta detta supermycket!!
    M&M är 2 otroligt talangfulla killar som verkligen uppskattar deras fans vilket jag tycker är otroligt fint.
    Det skulle vara den bästa julklappen att få kitet!
    /Ett 13 åringt fan till M&M

  143. Ann

    10 låtar finns det på deras senaste skiva. Om jag vann skulle jag vilja ge den till min systerdotter. Hon är en super go tjej och får oftast höra av sin stora syster (plast syster) om allt hon får vara med om hos sin mamma. Alla resor och besök på Astrid Lindgrens värld m.m Så hade varit kul att ge Alicia något som hon verkligen hade blivit överlycklig för och som hennes syster inte har.
    God Jul/
    Ann

  144. Carolin

    Det är 10 låtar på deras senaste album.
    Hade varit en perfekt julklapp till min fantastiska bonusson som ÄLSKAR deras musik!! Han kan alla låtar utantill, sjunger och dansar varje dag till deras musik. Han har fått med sig sin 1 åriga lillebror på tåget också. ?
    Håller tummarna hårt! ?

  145. Emma

    10 låtar innehåller albumet. Min 5 åriga dotter är verkligen galen i dessa duktiga grabbar. Önskar så att jag får möjlighet att överraska henne med detta kitt, hon skulle inte tro sina ögon?

  146. Fia F

    10 låtar.
    Skulle vara fantastiskt kul att kunna överraska dottern med detta unika kit, hon ska även få konsertbiljetter i julklapp. Klart vi åker 100 mil för att se M&M i år igen! Så charmiga! ? (Skulle aldrig erkänna att mamman tycker det är minst lika kul..)

  147. Josefina Flintzberg

    10 låtar finns det! Jag skulle bli så glad om jag fick be bort detta till min blivande 6 åriga tjej som fyller år nu till jul och som är helt förälskad i dessa killar. En perfekt present helt enkelt ?✊?

  148. Helena Högberg

    10 låtar är det på skivan. Satt i kö till biljettsläpp när de kom men just när det var min tur så var så klart alla biljetter uppbokade. Hade lovat Alice 7 år att nästa gång de kommer till Sverige ska vi gå men det gick ju så där. Hon skulle bli överlycklig om jag vann det här till henne. Hon kan alla deras låtar och högsta önskan är ju självklart att se dom live men att få deras autografer skulle vara en stor dröm ❤️

  149. Sofia Lilja

    Svaret på frågan är 10 låtar ?Det vore guld värt att få vinna detta ? Min systerdotter Hilma som är heelt galen i dessa söta killar ?Hon fyller år 17 januari och skulle vara en perfekt present till henne ??Hoppas på tur!

  150. Denice

    10 låtar. Jag lyckades inte få tag på biljetter åt min tjej som fyllde 8 år 12 dec. Detta skulle vara en utmärkt julpresent till henne ❣❣

  151. Helena

    10 st.
    Min snart 5åriga dotter hade älskat att vinna. Hon bor i sin m&m tröja o det enda som lyssnas o tittas på på Youtube är ”dom sötaste killarna i heela världen” enligt henne 🙂

  152. Jenny

    10 låtar
    Jag skulle vilja vinna deras skiva till mina två yngsta barn. Var på deras konsert i Globen i feb med 12åringen som tyvärr inte var så pigg vilket gjorde att hon inte kunde njuta fullt ut av konserten men att stanna hemma var inget allternativ. Att köa utomhus och sedan dansa och sjunga loss på konserten gjorde henne tyvärr ännu hängigare och hon åkte på både influensa och RS-virus efteråt och var dålig i veckor. Att få vinna skivan skulle göra att hon och hennes lillasyster kan få dansa loss här hemma på ett sätt som inte orkades med på konserten.

    God jul!

  153. Lisa

    10 låtar? vi vill vinna och ge bort detta till våra bästa kompisar som älskar M&M men som inte har möjlighet att verken se den eller köpa något med dem, så vi vill ge dem detta i julklapp då de kommer vara rätt tomt på paket där iår? God jul önskar vi dig och din härliga familj

  154. Felicia

    10 st låtar!!
    Åh vill så gärna ge detta till min 3-åriga brorsdotter! Hon är heeeelt galen i killarna och varje gång vi leker så leker vi att vi ska flyga till dom! Hon kan alla låtar (på hennes egna lilla vis såklart som en treåring snackar 🙂 ) och det skulle passa så bra i hennes nya rum, dom flyttar om en månad! Jag som faster skulle så gärna vilja se glädjen i hennes tindrande ögon! Håller verkligen alla tummar för att det äntligen kan bli jag som vinner nånting så värdefullt för henne!! Tack på förhand! Mvh vill bli världens bästa faster Felicia!

  155. Emma

    10 låtar är de på skivan. Hade varit guld värt att vinna då min dotter på 7år älskar marcus och martinus och vill ha allt med dom☺. Hon hade blivit super glad. Och som ensamstående mamma med henne på heltid går pengarna åt till annat ibland. Så får ge de här till min dotter hade varit så roligt. Hon hade blivit överlycklig ☺ nu håller jag tummarna att man vinner ☺

  156. Gabriella

    10 låtar är det.
    Min 5 åriga son lukas avgudar dessa fina killar. Han klär sig som Dom, innan hade han längre hår och skulle ha likadan frisyr, han fick t-shirt med dom på och vägra klä av sig den och sov med den. Min dröm har alltid varit att ta med han på en konsert med dom men då man är ensamstående så är det svårt att få tid och pengar att gå ihop. Denna skiva hade varit en perfekt julklapp då han ska få gitarr och mikrofon i julklapp så vad skulle passa bättre än en skiva med idolerna att dansa och sjunga till. 🙂

  157. Annelie

    10 låtar! Skulle vilja ge den till min 5-åriga dotter Vera! Hon grät häromdagen för att ingen är kär i henne, och tyckte att vi skulle ringa till M&M och säga att de får lov att vara kära i henne?? dessa killar är hennes och storasysters (14 år) största idoler! Så medan syster får gå på konserten skulle detta pris få Vera att inte vara lika avis på det!

  158. Charlotte Sundström

    10 låtar på senaste albumet.

    Mina två tjejer på 6 & 9 år skulle verkligen bli superglada för denna vinst.
    Förra året i julklapp fick de biljetter till deras konsert + 3 dagar i Stockholm med hotellövernattning. Då vi bor 50 mil ifrån Stockholm och de aldrig vart där förut var detta ett stort äventyr och en enorm lycka att få se sina stora idoler.
    Dock blev det inte som vi tänkt, då största tjejen blev magsjuk första natten på hotellet. Så vi fick vackert packa våra väskor och åka hem på lördagmorgon. Gjorde så himla ont i mammahjärtat att se sina älskade barn få sin dröm krossad och vara så ledsna ?

  159. Chris

    10 fantastiska låtar finns på deras nya album Moments!
    Detta skulle jag vilja vinna till ni minsta grabb Jax som är helt såld hand med på grabbarna från Norge!
    Han håller nu på att få en myshörna i julklapp under sin säng och vore roligt att kunna pryda väggen med syskonen där ?
    Och sedan kunna få slippa bli av med telefonen för att han ska lyssna på dom skulle ju underlätta med om det finns en skiva som är hans egna ? Win win ?

  160. Sofie Müller

    10 låtar!
    Min yngsta son på 4 1/2 år bara ÄLSKAR m&m.
    Jag kan hitta honom i badrummet när han försöker styla håret med vatten bara för att få samma frisyr.
    Han hade blivit så lycklig!

  161. Malin

    10 st låtar är det. Alltså av alla tävlingar man varit med på nu under december månad åå olika ställen är detta helt klart den bästa, min dotter på 3 år har fått upp ögonen för dessa charmiga grabbar men är lite för liten för att gå på konsert. Då hade det varit en perfekt vinst att vinna detta kit, hon hade blivit så himla glad för detta å som mamma när man ser henne lysa upp är guld värt. God jul.

  162. Johanna

    10 låtar

    Jag skulle vilja gå med min 7 åriga son. Det var meningen att vi skulle gå i våras, köpte biljetter men visade sig att det var 12 års gräns på ståplats. Så vi fick sälja biljetterna 🙁 Så att få överraska med M&Ms nya skiva mm hade varit den bästa julklappen!!

  163. Atousa

    10 låtar.
    För första gången nu så hann jag få tag i biljetter till konserten som tjejens ska få i julklapp, dom har ingen aning om detta!
    Mina tre tjejer dyrkar dom och önskat ALLT med Marcus och Martinus i julklapp. Skulle döööö av lycka om jag vann detta till dom!
    Det hade varit ett fantastiskt avslut på detta året och julen.

  164. Anna

    Det finns 10 st låtar på skivan.Och skulle jag vinna skulle min dotter bli sååå glad??Skulle vara den bästa julklappen någonsin!

  165. Jessica

    10 låtar på skivan! Min älskade dotter som alltid sätter andra framförsig själv och som ser efter sina syskon eller hjälper till hemma utan att tveka, hon skulle bli så lycklig över en sån här fin vinst! ❤️

    1. Chris

      10 fantastiska låtar finns på deras nya album Moments!
      Detta skulle jag vilja vinna till ni minsta grabb Jax som är helt såld hand med på grabbarna från Norge!
      Han håller nu på att få en myshörna i julklapp under sin säng och vore roligt att kunna pryda väggen med syskonen där ?
      Och sedan kunna få slippa bli av med telefonen för att han ska lyssna på dom skulle ju underlätta med om det finns en skiva som är hans egna ? Win win ?

  166. Johanna Karlsson

    Det finns 10 låtar. Jag skulle vilja vinna till min underbara dotter som verkligen älskar dessa tvillingar. Hon har det jobbigt i skolan med kompisar och är oftast själv ?. Vill önska er hela familjen en riktigt god jul ?/Johanna

  167. Sandra Theodorsson

    10 låtar är det på skivan Moments. Min son på 6 år älskar Marcus & Martinus och han har tjatat om att få se dom, men vi har inge haft möjlighet till det. Han skulle bli överlycklig om han blir en vinnare! Och jag skulle bli jätte glad om jag äntligen kan uppfylla hans önskan om att se sina idoler.

  168. Veronica

    Finns 10 låtar.
    Skulle vilja vinna detta och gå tillsammans med min sambos systerdotter. Hon är 10 år och skulle uppskatta detta så otroligt mycket. Jag eller hon har aldrig varit o Stockholm så bara det skulle bli en upplevelse. Vi båda hade blivit helt roligt lycklig av att vinna. Tänkt att få ge en 10 årig flicka detta i present. Ryser av tanke, lycka !!!

  169. Malin

    10 låtar på nya albumet! Jag har en dotter här hemma som är ett stort fan, förra julen fick hon och hennes bror konsertbijetter i julklapp och hon hade hoppats på en repris i år, tyvärr sa ekonomin nej då jag detta år vart föräldraledig med 4de barnet samt att huset renoveras och iom att det är en bit att resa för oss var det inte ens någon idé att försöka få biljetter pga kostnaden men jag kan ju då åtminstone försöka mig på en vinst här som kan glädja dottern, hon fyller även år i januari så det skulle verkligen passa utmärkt med denna vinst!
    Lycka till med bebisen, det är fantastiskt med en liten bebis när de andra har blivit stora, stoltheten och glädjen de ser hos sitt lilla syskon och när det kan vara med och hjälpa till och verkligen förstår vad som sker 🙂

  170. Simone

    Det är 10 st låtar på skivan!

    När man inte har möjligheten att uppfylla speciellt många önskningar på önskelistan som mamma, så skulle detta täcka hela listan o få barnet att gå på moln! Stor önskan skulle uppfyllas för henne. Med en alldeles egen skiva av sina idoler!♡

  171. Sofia

    Hej hej. 10 låtar finns det med på albumet 🙂 Min dotter hade blivit så glad om vi vann,
    En liten dröm som blev sann.
    God jul till er 🙂

  172. Erik Nielsen

    Moments albumet innehåller 10 låtar. Jag hoppas att jag kan vinna åt min dotter som är helt tokig i dessa unga herrar, det skulle verkligen göra henne lyckligast på den här sidan vintergatan 🙂

  173. Jennie Jakobsson

    Hej! På nya Albumet ” moments” finns det 10st låtar.
    Varför vill jag vinna då. Dels för att jag själv tycker att dom är grymt bra. Och jag blev precis som dig riktigt golvad av deras konsert. Var skakig när jag gick därifrån. Jag skulle vilja ge detta paket till min dotter Emilia så hon i sitt nya rum kan sätta upp affichen och njuta av killarna även hemma hos mig. Hennes pappa och jag är nyseparerad och hennes andra M&M saker finns kvar hos pappan. ???God Jul önskar jag dig och din familj.

  174. Rebecka

    Svaret är 10 låtar.
    Jag önskar vinna detta till min bonusdotter sedan 1 år tillbaka. Hon är 9 år och älskar dessa. Hon och hennes syskon har haft ett tufft år med separation mellan sin mamma och pappa, sen har jag kommit in i bilden och bor med deras pappa samt så ska deras mamma nu flytta från deras hus de bott i hela livet. De har tagit det så bra de kunnat men jag skulle gärna vilja ge henne detta för att visa att jag tycker om henne och göra henne glad med något speciellt!

    1. Ingela

      Skivan Moments innehåller 10 låtar. Vore verkligen den bästa julklappen att få vinna, både min dotter och jag älskar dessa två ”guttar” Kram och en riktigt God Jul önskar vi er.??☃️?❄️