Therese Wickman

SVIMMADE FRAMFÖR BARNEN!

Hej vännen!

I går kväll fick jag en dipp & bröt ihop & grät en bra stund. Mycket känslor i denna hormonfyllda kropp just nu 😉

Lade mig tidigt & sov för första gången riktigt bra & det kändes magiskt att vakna upp utvilad i morse.!!

Dock Mådde jag si sådär när jag väl klev upp &  jag skulle borsta tänderna på barnen. Kände hur pulsen kraftigt steg, det blev ett tryck i huvudet som kändes väldigt olustigt, det blev svart för ögonen & hjärtklappningen var enorm. Lade mig på golvet där jag tydligen hade svimmat för en stund. Barnen blev tack & lov inte rädda utan jag hann förvarna dom innan det hände..

Någon som vet vad det kan vara & varit med om samma sak under graviditeten?

Har nu spenderat ett par timmar i soffan med jobb från datorn & jag vet inte om jag inbillar mig, men det känns bättre, tack & lov.

Ska snart in till Förskolan där jag ska jobba i eftermiddag och senare i kväll ska jag & barnen iväg med vänner på Julbord för dans  & musikshow samt ett magiskt stort julbord..  Hoppas på en mycket trevlig kväll med hög julstämning 🙂

25287024_10212701667009303_1827776351_n 25359723_10212701667089305_1247439294_n

Hoppas du får en fin dag!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milla

    Jag hade en del hjärtklappningar när jag var gravid och det berodde troligtvis på mitt järnvärde som var lågt! När kollade du ditt järnvärde senast? Kram / kusinen ?

  2. Sara

    Har också varit nära att svimma några gånger under in graviditet. Har fått förklarat för mig att det kan bli så om det blir för mycket tryck på stora blodkärl och då kommer inte tillräckligt med blod till huvudet. Det hjälper att lägga benen högt alternativt sitta med huvudet böjt ner. För mig hände det en gång i bilen (inte jag som körde) när säkerhetsbältet satt för tajt och en annan gång hos frisören. Blodtrycket påverkar säkert också, jag har ganska lågt.

  3. Jessica

    Jag svimmade i början av graviditeten ett tillfälle när jag var lite stressad och inte hade ätit så himla bra under några dagar och deukigt alldeles för lite! Hoppas det var en engångs grej för dig också! Kram

  4. Kim

    Jag svimmade många gånger under båda mina graviditeter. La mig alltid på golvet när jag kände mig som du beskriver och la upp benen mot väggen/skåp och låg så en stund och vilket vart mycket bättre när man lär dig sig och handskas med det. Och jag var inte ”borta” utan medveten hela tiden. Låg så i cirka 5-10 minuter när jag kände av. Blodtrycket påverkas enormt mycket när man är gravid. Försök att inte göra hastiga rörelser och stressa INTE så slipper du nog av det. Lever med lågt blodtryck så blir svimfärdig om jag reser mig för fort ur sängen. Så sagta resa mig upp och gå upp tidigare och bara ta de lugnt och sagta så löser sig allt ? kram på dig ?

  5. Linda

    Svimmade under min andra graviditet. Första dagen på nya jobbet som personlig assistent och jag dök med huvudet före in i toastolen när vi skulle duscha kunden. Bra första intryck. ? Framförallt när det inte ännu syntes att jag var gravid och jag inte heller berättat något. Nå men troligtvis hade jag ett blodtrycksfall. Har rätt lågt blodtryck i vanliga fall också så har ofta att det svartnar men brukar oftast hinna sätta mig ner innan så går det över. Även svimmat hemma framför barnen, men de hann aldrig bli rädd för jag var så snabbt uppe på benen igen.

  6. DM

    Samma hände här imorse.
    Ringde mvc och dem sa att mitt blodtryck varit perfekt men att jag bör dra igång med järntabletter direkt och försöka vila så mycket som möjligt

  7. J

    Det var inte en panikångestattack då? Alla de symptomen fick jag när jag fick en PÅ för några år sedan, speciellt trycket i huvudet och hjärtklappning. Kanske bör du vara sjukskriven helt. Din kropp verkar säga ifrån! Var rädd om dig o bebin.
    /J

  8. Malin

    Har inte svimmat men också fått såna rusningar av hjärtat, känt mig alldeles svag och behövt gå och lägga mig. Mkt som händer i kroppen nu. (Är i v 20)

  9. emelie

    Hade exakt samma när jag väntade dottern, hände flera gånger, speciellt när jag hade duschat. såg stjärnor,satte mig oftast ner på golvet och sen svimmade av. pratade med min bm om det och hon sa att de kunde bli så, antingen tryckte barnet på någon nerv som va känslig eller så var de bara så att blodet rusade fortare i kroppen och man började må illa av det. hon sa dock att de inte var någon fara. Hade inte så då jag väntade sonen.
    Hoppas det blir bättre för dig 🙂