Therese Wickman

DU KAN VINNA 1000 KR I PRESENTKORT!

Påminnelse om den pågående tävlingen jag publicerade förra veckan. Den avslutas imorgon andra advent!

Första advent idag & det tänker jag fira storslaget med er genom att anordna en tävling!

Vi alla vet att det kan gå åt en hel del pengar kring Julmånad så jag hoppas att detta ska hjälpa en bit på traven & uppskattas ordentligt!

Just nu kan du vinna hela 1000 kr i presentkort hos Cellbes. Tävlingen kommer pågå under en vecka & på Söndag under andra advent kommer jag presentera en lycklig vinnaren..

Regler för att tävla:

Följ : @cellbes & @theresewickman på instagram.

Tagga sedan två vänner under tävlingsinlägget på instagram som du tror skulle vilja delta i tävlingen.

Sist men inte minst så väljer du ut en av dessa bilder här nedan med den produkt som du gillar mest & motiverar varför.

Jag har som sagt en hel produkter från Cellbes då dom har så enormt stort utbud både inom inredning men också inom mode som jag gillar. Här nedan visar jag upp några av mina favoritprodukter jag har här hemma som är från Cellbes, ,välj ut din favorit & glöm inte motivera varför!

Stort lycka till! <3

24331249_10212632406117824_1077281622_n

Bild 1: Ljusstake .

21684622_10212006835518950_1199066831_o

Bild 2: Överkast & prydnadskuddar i sammet.

24550216_10212632404477783_412413277_n

Bild 3 : Takkronan i mitt vardagsrum.

22752120_10212305590947649_579101030_n

Bild 4: Våra kaffekoppar med skålar.

19179584_10211198486150721_647157729_o

Bild 5 : Rosa sittpuffar med plädar & kuddar.

Detta inlägg är i ett samarbete med Cellbes. Stort lycka till alla mina fina följare!

Puss & Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Bernström

    Åå så mycket fint, det är mycket av detta som skulle vilja flytta hit. Kanske ett par koppar, en lampa eller något annat snyggt. Det finns säkert något som passar här i huset som vi byggt. Men finast där på bilden är nog lampan som du har. Kanske har jag turen att det någon finns kvar? Nu håller jag både tummar och tår, att det blir jag som presentkortet får.

    Kram 🙂

  2. Kristina

    Sittpuffarna helt klart. Som nybliven tvillingmamma inser jag att man tillbringar mycket tid i golvhöjd så en halvhöjd med puffar är ju perfekt.

  3. Fredrika

    Sittpuffarna? helt underbara!!
    Skulle va perfekta i mitt vardagsrum ??? Hoppas på vinst o kunna få unna mig själv och hemmet något nytt för en gångs skull. Annars är det alltid allt till barnen som måste prioriteras.

  4. Jennie Jakobsson

    Bild nr 2 Sovrummet med de mysiga sammetskuddarna. Såå mysig känsla att känna på sammet och de kuddarna skulle passa bra i mitt sovrum oxå. ???

  5. Johanna Carphagen

    Jag älskar bild nummer 5 ’med sittpuffarna, kuddar och plädar. en härlig extra inredningsdetalj med en känsla av lyx. Vilken dröm det hade varit att vinna detta presentkort som julklapp till sig själv. 🙂

  6. Elin

    Du skrev att C inte gillar Jamie, men vad sägs om Jake?

    Sedan finns ju:
    Milton ( Tufft men mjukt)
    Molle ( Mjukt och gulligt)
    Wilton ( ovanligt, mjukt men ändå tufft)
    Kian ( passar till kidh och Ellah)
    Kasper ( passar syskonen)
    Jonis ( gulligt, låter som en snällis)
    Lionel ( snyggt)
    Levo ( unikt)
    Ossian ( passar syskonen)
    Melwin ( lite likt Matheo som ni gillar)
    Milion ( chansning)
    Limon ( Ja, unikt)
    Luna ( fin betydelse)
    Edward ( låter lite kungligt)
    Carl ( går aldrig ur tiden)
    Kimmy ( passar syskonen)
    Maximiliam ( blir säkert en Max, fina namn)
    Noah ( passar syskonen)
    Oscar ( går aldrig ut tiden)
    Timon ( Disney)
    Mille ( gullunge)
    Vilgot ( coolt)
    William ( klassiker)
    Odin (. Passar syskonen)
    Eli ( passar syskonen)

    Jag är säker på att ni kommer att hitta ett perfekt namn till er skatt, här kommer lite inspiration. Jag halkade in här och kan inte sova så jag passade på att kommentera 🙂

    Stort Grattis till pojken!

  7. Elisabet

    Ett sovrum i sammet, ja där vill jag bo.
    Det stilrena blå, som skänker mig ro.
    Valet är alltså bild nummer två
    och i den sängen jag härligt ska må!

  8. Mathilda

    Bild nummer 3, jag älskar ljuskronor och tycker det blir så fint i hemmet av det! Ljusskronor gör det där lilla extra! ?

  9. Camilla Asp

    Bild nr 2. Jag vill ha in blått i mitt sovrum och sammmet har jag verkligen fått dille på. Så fint och mysigt i vintertid!

  10. Madeleine

    Bild nr 3. För mig är det så viktigt att sovrummet ger en ro och tid för vila och återhämtning. Med mysiga fina inredningsdetaljer kan man verkligen skapa den känslan.

  11. Carina

    Hej,
    Läser din blogg och får en känsla av att du inte är tillsammans med din kille längre, är det så ? Jag hoppas att min känsla är fel…. Ta hand om dig och din familj kram

  12. Julia

    Jag älskar sittpuffarna! De är både snygga och praktiska och piffar upp vilket tråkigt vardagsrum som helst. Med dessa skulle man gärna bli den som inte får plats i soffan! Följer på instagram och kommenterar inlägget också. Hoppas!

  13. Julia

    Jag älskar sittpuffarna! De är både snygga och praktiska och piffar upp vilket tråkigt vardagsrum som helst. Med dessa skulle man gärna bli den som inte får plats i soffan! Följer på instagram och kommenterar inlägget också. Hoppas ❤??

  14. Miriam Forsman Avalos

    Bild 4. Jag har suktat efter de kopparna och skålarna sedan första gången jag såg de på din blogg. Har tom önskat mig de i julklapp!

  15. Hannah

    Alla behöver en plats där man kan mysa med en kopp te, ett glas vin eller något gott att äta. En plats för återhämtning och då tycker ja vardagsrummetr perfekt för. O att kunna göra det mysigare med små detaljer är ?så därför väljer ja bild nr 5

  16. Linn

    Bild nr 5. Älskar sittpuffarna och är i behov av flera sittplatser i vardagsrummet. Jag tror att dottern (som fyller 2 år idag) hade tyckt bättre om att sitta på en puff än i soffan. Hade gärna vunnit de i present till henne ?

  17. Evelina Nordberg

    Alltså de rosa puffarna! Efter tre barn så har inredning inte prioriterats så detta hade ju varit drömmen totalt. Hade satt mig på ena och fötterna på den andra och njutit i fullo!!!

  18. Karoline Hasselquist

    Bild nr 4, Älskar den färgen på kopparna och skålarna. Dom skulle pryda mitt kök otroligt fint..

  19. Anna-Lena

    Bild 5, soffan och puffar. För att med små medel som kuddar å plädar kan man ge rummet en helt ny look. För 1000kr kan man få ”ett helt nytt rum” en billig makeover helt enkelt!!!

  20. Petra B

    Bild nr 5
    Älskar färgen på sittpuffarna! Att rosa går igen i både gardiner, kuddar och filtar blir effektfullt och snyggt!
    (Gillar även bild nummer 4 då jag älskar dessa koppar och skålar. Om jag skulle vinna presentkort skulle jag bla köpa hem flera av dessa, så jag kan bjuda på kaffe och glass även när vi har många på besök!)

  21. Petra

    Bild nr 5
    Älskar färgen på sittpuffarna! Att rosa går igen i både gardiner, kuddar och filtar blir effektfullt och snyggt!
    (Gillar även bild nummer 4 då jag älskar dessa koppar och skålar. Om jag skulle vinna presentkort skulle jag bla köpa hem flera av dessa, så jag kan bjuda på te och glass även när vi har många på besök!)

  22. Emelie andersson

    Min favorit är bild nummer 5. Det ser så himla mysigt ut med de olika färgerna från puffar och kuddarna. Ser varmt och inbjudande ut. Jag följer både dig och cellbes på instagram

  23. Emelie andersson

    Min favorit är bild nummer 5. Det ser så himla mysigt ut med de olika färgerna från puffar och kuddarna. Ser varmt och inbjudande ut. Jag följer både dig och cellbes på instagram ?

  24. Ida Nordström

    Bild nr 4!
    Jag älskar att krypa upp i soffan, dra en filt över mig och dricka något varmt. Att få göra det u några av dessa fina muggar hade verkligen passat bra! ??9

  25. Ida Nordström

    Bild nr 4!
    Jag älskar att krypa upp i soffan, dra en filt över mig och dricka något varmt. Att få göra det u några av dessa fina muggar hade verkligen passat bra! ??

  26. Terese nekola

    Jag tycker bild nr 1. Jag älskar Julen. Kunna ge julklappar till de man älskar. Så finns det så många olika variationer på ljusstakar.

  27. Johanna

    Bild nummer 3⭐️ Lampan du har i taket är en Av -de lampor jag länge spanat in och tycker den är så fin den skulle passa in här hemma hos oss

  28. Johanna

    Bild nummer 3⭐️ Lampan du har i taket är en IT-ansvarig de lampor jag länge spanat in och tycker den är så fin den skulle passa in här hemma hos oss

  29. Nina Illikainen

    Bild nr 3 och 5 är verkligen favoriter i mina
    Ögon! ?? älskar takkronor (äger dock ingen ännu själv) och sittpuffarna ser så himla prydliga och fina ut!

  30. Angelica

    Min favorit är bild nummer 5 dom fina sittpuffarna o kuddarna, vi är två vuxna och 4 ibland 5 barn här hemma sittplatser går alltid åt och vi ska byta överdrag på våra soffor till mörkgråa och då kommer dessa vara super fina ihop med soffan
    Som en liten sockerpastill till det gråa ?

  31. Malin

    Bild 1. Enkelt val. Jag fullkomligt ÄLSKAR julen och allt som hör till????? Allt från att sätta upp ljusslingan på balkongen till att gå på julmarknader eller bara julavdelningen på Maxi och doften av hyacinter, julkalendern, äta tomtegröt i mängder helt utan några konstigheter, mysfaktorn deluxe och glädjen i folk som julen sprider❄️?❄️

  32. Julia

    Min favorit är bilden på ljusstaken. Självs staken är klassisk i modern tappning och jag får så mycket julkänslor av hela bilden med grönt, guld och rött ?.

  33. Julia

    Min favorit är bilden på ljusstaken. Självs staken är klassisk i modern tappning och jag får så mycket julkänslor av hela bilden med grönt, guld och rött ?

  34. Josefin (Jjousefajn)

    Absolut bild nummer 5 då min favoritfärg är rosa och denna bild är exakt som jag vill att mitt vardagsrum ska se ut! Mysigt och ombonat med färgklickar av bästa färgen rosa, så fint ?

  35. Therese

    Jag skulle verkligen bli lycklig om jag fick vinna denna tävling just nu, har haft de tungt en tid nu och har dålig inkomst och de känns fruktansvärt nu inför jul, så detta hade ju varit helt underbart om man fick vinna när man verkligen behöver de! Favoritbilden är på sängen.

  36. josephine

    Jag följer dig & cellbes på instagram. Som den kaffeholic jag är så är det nog inte så konstigt att det är just kaffekopparna & skålarna som du har som jag gillar bäst 😉

  37. Sofia

    Jag fullkomligt älskar bild nummer 5! Den ger mig en känsla en värme, kärlek och trygghet. Jag älskar färgerna som är romantiska och lugna. Stilrent och snyggt!!! ?

  38. Maria

    Jag gillar bild 1 mest då julen är min favorithögtid, den här tiden på året är den bästa! Jag har hittat två ljusstakar på Cellbes som vi skulle vilja ha i fönstret för att få julkänslan men har inte råd att köpa dom då jag är mammaledig.