Therese Wickman

GRAVIDITETEN I VECKA 16.

Tänk att jag redan kommit halvvägs i vecka 16 av denna graviditet!

Har sedan i måndags jobbat halvdagar på förskolan & det känns så himla mycket bättre ,även om kroppen fortfarande bråkar med mig  en hel del..

Magen växer så det knackar & känslan av svullnad & gasighet har lagt sig mer & mer och en hård kula börjar träda fram i stället..

Jag har börjat känna mer & mer fladder i magen, speciellt på kvällarna & barnen frågar varje dag hur lång tid det är kvar tills dom kan känna av bebisen & sparkarna.

Oavsett om jag har två barn sedan innan så är det fortfarande lika magiskt. Det känns som om det var så länge sedan jag var gravid att jag både kroppsligt men också mentalt glömt bort hur det är att vara gravid..

Som vanligt har jag spelat in en ny gravid vblogg & glöm inte prenumera på vår Youtubekanal, det är helt gratis & på så vis missar du inga klipp <3

24098920_10212565787812408_1311362281_n

 

Finns det fler som är gravida som följer mig? Vilken vecka är du i?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Jag är gravid i v.22 med min andra. Jag har en tjej som är i samma ålder som din son. Det är verkligen jätte roligt att följa dig och fin fina familj! Lycka till med din lilla bebbe!

      1. Sandra

        Så länge sen han syntes i dina sociala medier, men nu när jag fick igång ljudet på klippet förstod jag varför! 🙂

  2. Petra

    Vet du att du kommer bli igångsatt tidigare än fullgången? Jag tänker att vecka 16 inte riktigt är hälften av 40 men jag är ju en rätt fyrkantig ekonom jag 😉

    1. theresewickman

      Då får du läsa inlägget igen tror jag 🙂 För jag skrev hälften av vecka 16, inte hälften av graviditeten 🙂

  3. Therése

    Jag är gravid i v 14 med vårat femte barn ❤️
    Vi har barn i två kullar – dotter född 2002, son född 2005, dotter född 2008 samt sladdisen, en liten son född maj 2017. I september plussade jag enl planerna med våran femma som är beräknad till 4 juni 2018.

  4. Lina

    Jag är i v 17 med mitt andra barn. Första graviditeten var förutom att jag hade problem med skölskörteln som en dröm. Mådde så bra och kände mig så fin hela tiden. Denna graviditeten har jag mått väldigt illa och nu börjar ligamenten och fogarna redan krångla.. Känns som att denna graviditet kommer bli betydligt jobbigare än första. Pust.. all lycka till till er!

  5. Maria

    Jättekul att följa din graviditet då jag själv , precis som dig väntar mitt tredje barn. Är idag i vecka 16 ( 15+5) 🙂

  6. Sara

    Det är ju så skönt när det börjar bli riktig bebismage. Jag är i v 19+4 o känner små buffar o bökande i magen vilket är så mysigt. Jätteroligt att följa din graviditet