Therese Wickman

AKUT ULTRALJUD!

Hej vännen!

Smiter in & säger Tack, tack för all omtanke ni lämnar mig dagligen här på bloggen. Jag måste snart åka tillbaka till jobbet för kvällsmöte. Har bara hunnit hem, förberett middagen för barnen & nu så är det dags att åka tillbaka…  Just nu har det blivit lite väl mycket jobb kvällstid på Förskolan i samband med föreläsningar, möten & planering & jag ljuger om jag säger att jag gillar det. Räknar mest ner tiden till min mammaledighet & tiden jag kan lägga på barnen & familjen <3

Jag har lyssnat på erat råd & till min egna oro , så jag bokade faktiskt en tid hos kvinnokliniken. Fick en akuttid i morgon bitti för ett Ultraljud & även om det känns befriande så känns det just nu mest skrämmande. Är livrädd över att det ska vara något ”fel”…. Känner jag mig rätt så kommer jag inte kunna sova en blund i natt..

Nu när jag är i vecka 11, är det någon som vet om dom kommer göra vanligt ultraljud eller vaginalt?

22781965_10212320371757160_1864842138_n

Tack för att du finns <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tatiana

  Allt kommer gå bra. Försök att tänka positivt. Oavsett så kan du inte styra de som sker förutom all stress och oro.

  Vaginalt blir de. Men de kommer gå bra. Tänk bara på förklara innan din oro och du kommer säkert bli bemött väldigt bra.

  Positiva tankar!!

 2. TrollMorsan

  Bokade precis som du ett ul men på privatklinik. Var då i v.12 och gjorde utanpå magen. Förstår din oro men också att det känns skönt att få komma och kolla. Lycka till imorgon ❤
  Kram

 3. Lotte

  Det kan nog bli vilket som på ultraljudet? Lycka till.
  Jag jobbar ju med på förskola och tyckte med det va skönt att komma på föräldraledigt Nu, jag har i och för sig bara varit föräldraledig 9 dagar men det är sååå mysigt❤
  http://lotte4.blogspot.se

 4. Jeanette Bouvin

  Det beror alldeles på. När jag var på ett ultraljud i vecka 8 gjorde dom det utanpå magen men när jag åkte in akut i vecka 10 så gjorde dom vaginalt. Oavsett, lycka till! ❤️