Therese Wickman

NOLL ENERGI!

Måndag, ny vecka & nya tag!

Jag känner mig dock helt grå hela jag. Noll energi & helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen dygnet runt & hoppas på en vändning snart!

Är hemma med en krasslig Kidh idag så vi har spenderat dagen i soffan & kollat film efter film. Jag borde egentligen kanske passa på att ta i kapp lite jobb från datorn, svara viktiga mail osv men hur ska jag finna energin när den inte finns?

Har tankat kärlek med Kidh & tänker att det andra kan jag ta en annan dag <3

Therese Wickman-36

Hoppas du får en fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Åh, jag känner precis som du. Är också gravid med min 3:a och ligger bara nån vecka före dig. Jag vill också vara lycklig och känna mig bekväm i graviditeten, men just nu mår jag så illa och har gjort i många många veckor att jag har tappat den där gnistan. Känner mig också deprimerad och nära till gråt. Det är väl alla hormoner som gör att man inte känner igen sig själv, men känner igen känslan att avundas de som mår toppen under graviditeten och det riktigt skiner om dem. Men alla är vi olika. Nu hoppas vi att det lugnar ner sig snart och att vi får må bättre och njuta lite. Ville bara att du ska veta att det finns fler som känner igen sig i hur du mår… Kram på dig

  2. Elin

    Jag är gravid i v13 och är egentligen inte så trött men såååå energilös. Kroppen känns som spagetti och alldeles matt. Ganska jobbigt att ha ett till barn hemma som man ska orka med när man bara vill ligga på soffan. Trodde liksom det skulle vända efter dom där magiska 13 veckorna. Dela gärna med dig mer om hur du mår i din graviditet, super spännande att läsa och följa ?

  3. Petra

    Ett litet tips mot gravidillamående som funkade på mig var kolsyrat vatten. Jag ville inte heller äta hela tiden så drack vatten istället. Både sånt man gör själv o från affären funkade kanon?