Therese Wickman

GRAVID VECKA FÖR VECKA!

I dag har jag inte fått mycket mer gjort än att dammsuga & skura golv här hemma, men oj så skönt.

Jag har till & med sovit middag på över en timme mitt på dagen. Kändes så välbehövligt efter denna vecka. Min kropp behöver vila & eftersom varken barnen eller Constantin varit hemma så passade jag på 🙂

Jag har fortfarande en obehaglig känsla i kroppen om att något är fel. Vet inte om jag inbillar mig, för illamåendet & tröttheten är ju kvar, även om det blivit betydligt bättre. Men jag känner mig lixom tom. Svår känsla att beskriva, men magen känns inte alls lika hård & svullen längre & jag har en stor känsla av tomhet. Att vänta till 13 November för nästa Ultraljud känns just nu som en evighet!!

Någon som känner igen sig i dessa känslor? Gick i dag in i vecka 11.

Här nedan hittar du första klippen från min Gravid vecka för vecka.

 

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    För din skull och för att du ska slippa oroa dig så prata med din barnmorska och be dom kolla upp det.
    Jag gick i två graviditeter och kände som du, kollade inte upp det och mådde dåligt psykiskt under nästan hela graviditeterna. Fick friska barn så de va bara min noja. Men kan bara skönt att veta det och sen kunna slappna av!
    Hoppas du mår bättre snart och att oron släpper!

  2. Sara

    Jag upplevde oxå att svullnaden la sig under en period. Var så väldigt svullen i början. Nu i v 15 börjar jag känna mig svullen igen men nu är det nog bebis som känns. Prata med din barnmorska om du är väldigt orolig.

  3. Jessica

    Vill inte oroa dig i onödan! Men tycker du ska ringa till gyn och få komma på kontroll för att vara på den säkra sidan! Kände samma sak som du beskriver och det slutade tyvärr i missfall?

  4. Sanna

    Hej du! Jag är i slutet av v 13. Bokade tidigt ul privat förra veckan för att dubbelkolla att allt är ok. Gör det! Värt varje krona