INLAGDA PÅ BARNSJUKHUSET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

INLAGDA PÅ BARNSJUKHUSET!

Finns det något värre än att se sina barn sjuka?

I går efter jobbet åkte jag till skolan för att hämta upp barnen. Så fort vi satte oss i bilen för att åka hem bröt Kidh ut i gråt & sade att han hade jätteont i magen. Stackarn hade inte vågat säga något om hur han mådde under dagen till sina Fröknar.. Snacka om att få dåligt samvete som Mamma <3

Väl hemma visade termometern på 39,5. & Kidh spenderade hela eftermiddagen i soffan. Febern steg väldigt fort & han började klaga på ont i nacken & ont i huvudet. Vid en period var febern en bra bit över 40 grader..

Efter att ha ringt 1177 & rådfrågat så bad dom oss snabbt åka in till Akuten. Jag & Kidh åkte in & efter olika kontroller så var dom ganska snabba med att besluta att han fick skrivas in för att sova kvar. Har aldrig sett honom så dålig som i natt. Han var nästintill okontaktbar när doktorerna försökte prata med honom.

I och med att han var så dåligt & pågrund av värken i huvudet så beslutade doktorerna att ta ett ryggmärgsprov. Jag måste erkänna att jag tyckte det var riktigt obehagligt att se honom bli drogad & andas in lustgas & bli alldeles groggy för att slippa smärtan. Man kunde se i hans blick att han var någon helt annanstans.. Ingen bekväm syn överhuvudtaget , men jag måste ge ett stort cred till alla personal som varit helt fantastiska!

Ryggmärgsprovet visade inga tecken på hjärnhinneflammation & vid det beskedet av doktorn mitt i natten kunde jag pusta ut en aning och jag kunde somna en kort stund bredvid Kidh uppe på Avd 26..

Natten var lång & det känns idag att man inte sovit vidare mycket. En sjuksyster har varit inne varje timme för att ta nya prover på Kidh & vid ett tillfälle i natt fick Kidh kraftiga magsmärtor att han började skrika & av smärtan kräktes rakt ut..

Tur jag hade en Sköterska vid min sida när detta hände för jag var fortfarande alldeles nyvaken och hade aldrig hunnit fram med en spypåse..

I dag har tack & lov Kidh blivit bättre, hans feber har gått ner & han har för första gången på över ett dygn kunnat äta lite. Innan vi blev hemskickade nu i kväll på permission över natten så fick Kidh åka ner på Ultraljud då smärtan i magen kvarstod, efter noga kontroller så kunde dom utesluta blindtarmen  vilket dom först anade men dom hittade istället en massa svullna körtlar i magen som orsakade hans smärta. Enligt doktorn så är dessa körtlar ofarliga men kan ge väldigt mycket obehag…

Nu får vi hålla tummarna för att Kidh blir bättre & kan bli utskriven i morgon!

Tack för all kärlek ni skickat till honom, det gör oss glada!

22050808_10212118985682634_11226099_o 22054289_10212118986162646_223774651_n

22050464_10212118985802637_1803154506_o

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne

  Krya på Kidh!
  Hemskt att ha sådär ont i magen(har själv haft en blindtarm som brast) och såå jobbigt att se sitt barn ha så ont. Hoppas det vänder nu och han blir frisk snart!

 2. Ann.B

  Oj stackars lillkillen!
  Jobbigt att inte våga säga till fröken , kanske kan han få en mobil att ringa dig om han känner sig dålig.
  Min dotter åkte in akut med hög feber och magsmärta till slut kom dom fram till att det var körtlarna i magen.
  Hon fick länge gå och ta leverprov efter för att ha koll på värdena.
  Hoppas han blir pigg fort!

 3. Sofia

  Hoppas han piggnar till snabbt!
  Började nästans gråta när jag löste texten. När dottern va knappa året var vi inne på akuten och de misstänkte hjärnhinneinflammation. Eftersom hon var så dålig vågade de inte söva henne för att ta ryggmärgsprovet. Fy vad det är jobbigt att se sitt barn lida och inte veta utgången av det hela.
  Krya på dig Kidh!

 4. Malin

  Åååååå stackars Kidh. 😢💕
  Det verkar vara samma som min son Oliwer fick här innan sommaren, vi blev oxå i lagda en natt o hade sen permiss i 2 nätter men fick komma tillbaks på dagarna för prover.
  Hemskt att se sitt barn ha sån smärta. 😢 Ge honom en bamsekram från mig 💕

 5. sofie

  Inte roligt när barnen är sjuka😐
  Kanske han har körtel buk som min dotter hade för ca 1 år sedan då trodde läkarna först det var blindtarmen …krya på!!

 6. Vanessa

  Hej! Usch, vad jobbigt! Ett tips är att meddela barnförsäkringar. Man brukar få en summa för varje dygn man är inskriven. Kanske kan vara ett litet plåster på såret när han blir bättre att få/göra nåt kul. Styrkekram!