Therese Wickman

VILL VETA MER, STÄLL DINA FRÅGOR!

Sista tiden har ni skickat en del frågor, och jag är ledsen om jag inte hunnit besvara alla än.

Tänkte för smidighetens skull ta till en frågestund här på bloggen! Vad tycker ni om det?

På så vis får ni chansen att ställa dom frågor ni vill ha svar på & jag får för enkelhetensskull alla frågor samlade under samma inlägg!

Vill ni jag ska besvara alla frågor i en film eller i text?

Jag skulle också bli jätteglad om ni delade med er om varför du väljer att följa oss här på bloggen. Ni vet ju det mesta om mig men jag vet ju ingenting om er, och det skulle vara så himla kul att få lära känna dig en smula & veta vad som gör att du kikar in här  🙂

Therese Wickman-45

Therese Wickman-5

Therese Wickman-47

 Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marika

    Ställde ut på er mässa förra året, som ni hade ordnat så himla bra (uppskattade goodiebagen vid montern, de gav känsla av lyx och omtanke, även kaffevagnen var super, den piggade upp och skapade gemenskap).
    Läser sällan bloggar men kikar in ibland ? funderade på var du köpt den där härliga dressen du hade på dig? ?
    Kram!

    1. theresewickman

      Heej , vad kul att du kikar in här, det gör mig glad!! Menar du den rosa dressen i velour? I såfall länkade jag den i inlägget och den är från Bubbleroom! KRAM

  2. Sara

    Hej Therese!

    Jag har läst din blogg till och från sedan EMS. Det jag gillar mest är att du ofta skriver om saker du gör, t.ex. fixar altanen, sätter upp en ny vägg, utflyktar med barnen. Många bloggar handlar så mycket om konsumtion av dyra kläder och skönhetsbehandlingar, men din blogg skiljer ut sig eftersom den handlar om aktiviteter coh är sparsmakad med reklam. Det känns verkligen som att din blogg handlar om att du delar med dig av det som är du och din familj. Samtidigt lyckas du hålla kvar din integritet! Bra balans där.

  3. Skånsk 2 barnsmamma

    Har följt dig sedan ensam mamma söker, tycker du verkar vara en genom go tjej som verkligen gör allt för dina barn, så kul att följa er. Är jätte glad att du träffat kärleken, hur och när träffades ni?

  4. Frida

    Jag har följt dig sedan e.m.s. Redan då tyckte jag att du verkade vara en härlig människa och du hade så fina gulliga barn. Jag ville följa din resa till äkta kärlek för det va du värd! Under tidens gång har jag fastnat för dina ärliga inlägg om din psykiska ohälsa men även din fortsatta kärleksresa. Jag undrar hur du och c träffades, var han kommer ifrån och om han vill ha egna barn.
    Kram ?

  5. Anne

    Jag läser din blogg för att du verkar så ärlig..och härlig,för att du är dig själv och vågade tro på kärleken igen. Intressant också bara följa er familjs vardag. Mera vloggar,de gillar jag jättemycket!

  6. Therese

    Jag hitta dig för nått årsen. Vi har samma ålder och lever två helt olika liv. Vi har båda barn, men jag bor o lever med pappan, jag älskar ditt sätt att inreda och fylla ut dina dagar. Följer dig helt klart för att du är en härlig person här på bloggen. ?

  7. Paulina

    Jag fick chansen att lära känna dig lite smått när du tog hand om min lilla tjej på förskolan och jag tycker du är en så härlig människa med fötterna på jorden därför började jag följa dig på bloggen och Instagram ?❤️ du är dig själv och det gillar jag! ?

  8. Tilda

    Fråga: har jag gjort något fel? Du låter alltid så avig och irriterad när just jag skriver något till dig…
    Jag har följt dig enda sedan du var med i Ensam Mamma Söker? Du är en enorm förebild, underbar person & din familj är ju bara för mysig??? Det är anledningen till varför jag kikar in här?

  9. Daisy

    Har följt din blogg typ sen du började blogga tror jag. Kul att se vad som händer med gamla klasskompisar. Har barnen fått sämre kontakt med sin pappa igen efter att han gick tillbaka till tjejen? Tråkigt isf för va så glas för er skull när ni kunde göra saker tillsammans med barnen å man såg verkligen att barnen var lyckliga av det.

  10. Rebecca

    Du är verkligen en super skön och härlig människa! Vet inte hur jag började följa din blogg för jag såg inte ensam mamma söker. Men du har massa bra tips och trix. På både inredning och mammarollen. Är jätteglad för du träffat kärleken igen! 🙂 Hur träffades ni? Har C flyttat in hos er? Ser att barnen älskar honom och det gör en varm i hjärtat. Jag kollar gärna en video där du svarar, brukar ofta bli lättare och mer svar än om man skriver 🙂

  11. Andrea

    Du är en inspiration och att se hur stark du är och hur du alltid får ihop allt är fantastiskt.
    Jag läser just din blogg för du delar med dig av allt och inte bara som många andra bloggar där allt är ”guld och gröna skogar”.
    Jag tycker att ni redan från ensam mamma söker va sån hiiiiimla gosig liten familj och letade då efter ett tag upp din blogg för att fortsätta följa er.
    Min fråga är: Namnet Kidh är så fint, hur kom du på de?
    (Tycker att det är trevligt att läsa så gärna textsvar)

    TACK för en kanon blogg.
    Kram ❤️

  12. Madeleine

    Jag har läst din blogg sedan ensam mamma söker. Följt ditt liv. Du inspirerar och ger energi.

    Min fråga är hur du och C träffades? ?

  13. Kristina

    Varifrån är C hemma? Förstår barnen engelska och pratar det med honom eller kan han flytande svenska också? Har läst din blogg sen EMS söker tiden och tycker du är sån stark o härlig perSon.