BLOGGYRKET, INTE SOM DOM FLESTA TROR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BLOGGYRKET, INTE SOM DOM FLESTA TROR!

Att jobba inom sociala medier är inte alltid en dans på Rosor. Det finns många förutfattade meningar med att “blogga”.

Många ser det som ett oseriöst jobb & tror att det bara är att ta ett par foton & skriva några rader?, men sanningen är att det ligger så mycket mer jobb bakom, mycket mer än vad dom flesta förmodligen vet om..

Vissa läsare lägger näsan alldeles för mycket i blöt & tar sig för stora friheter om vad som är ok och inte ok..  Man träffar på en hel del falska människor, som spelar vänner & som gör allt för att klättra lite ytligare på att bli offentliglistan..

Men så finns det ju dom där fina & värdefulla fördelarna med att jobba inom sociala medier.

Dom där sakerna som faktiskt gör att man fortsätter år ut och år in.!

Ni, dom flesta av mina läsare , ni är BÄST!  Det är fantastiskt kul, iallefall för det mesta, man får komma i kontakt med många företag , prova på nya utmaningar & man får göra en hel del  roliga samarbeten. Sen så träffar man också på en hel del människor , inte bara falska utan också en hel del guldkorn, en del nära bekanta & en del som faktiskt blivit mina vänner för livet. Som Mirka, visste ni att vi träffades genom våra sociala medier & har sedan flera år tillbaka varit väldigt goda vänner…

Mirka har en vän som heter Nina, vi två bloggar på samma portal & har setts ett par gånger på lite olika Event och hon är sådär underbar så man skiner upp av att bara vara i hennes närhet. Har ni någon sådan vän i er närhet?

Jag tänkte faktiskt i kväll tipsa er om Nina & hennes blogg, tycker hon är värd lite kärlek.  Tycker inte ni? 🙂

Så gå in och säg Hej. & hälsa från mig <3

Ni kanske förresten känner igen Nina? Hon var nämligen med i tv- programmet Hela Sverige bakar för några år sedan & jag brukar ofta smita in på hennes blogg för att hitta Recept till helgens gotti gotti!

ninaheader

Du hittar Ninas blogg HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.