Therese Wickman

NÄR MAN KÄNNER SIG UR BALANS!

Hej & hallå vännen!

Insåg i går kväll när jag gjorde att tappert försök att komma i säng i tid pågrund av jobb i morse att jag inte skrivit här på bloggen under hela helgen.

Jag har känt mig ganska nere, lite deprimerad hela helgen, men egentligen vet jag inte varför?  Kanske har det att göra med att jag idag började jobba & behövde lämna en sommar bakom mig, en sommar som jag upplever inte ens börjat? Hur som så fann jag ingen inspiration till att skriva, trots att jag ändå gjort en del i helgen.. Men men, i dag känner jag mig på banan igen & det är huvudsaken!

Barnen hade tur som igår kväll efter Söndagsmiddagen ute på landet hemma hos min Pappa fick sova kvar & på så vis kunde förlänga sitt sommarlov med en dag..

Therese Wickman-8

Therese Wickman-43

Hoppas du får en fin kväll. Barnen sover här hemma & jag har precis krupit ner för att se en film tillsammans med Constantine innan jag måste försöka sova för att orka med jobbet i morgon!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Hoppas du hjälper dina barn att vara med sin pappa. Barnen själva kan inte själva bestämma att säga nej, du måste hjälpa dom så de får ett bra förhållande till din pappa. Hör måste man släppa sitt ego och tänka framåt.