Therese Wickman

HAR BESÖKT ETT MEDIUM & TRÄFFAT MINA ANDAR!

Jag kom på att jag helt & hållet glömt bort att berätta att jag i Måndags var i väg till ett Medium. Jag trodde på andar & att mina nära & kära finns runt omkring mig redan innan jag gick dit, men efter detta besök finns det inga frågetecken alls. Tror du på andar?

Hon berättade saker som bara dessa andar kunde känna till, alltså inget som skulle kunna gå att googla rätt på.

Liste skrämmande, lustigt och mäktigt på samma stund!

Hon berättade att jag har väldigt många runt omkring mig & det stämmer säkert för sista åren har jag haft väldigt många i min närhet som gått bort.

 Men just denna dag var det två personer som klev fram & hade saker att visa & berätta. En var min Morfar, min älskade Morfar och det är jag 100% säker på efter alla saker han berättade för mig, genom mediumet. Jag har tidigare trott & känt av att han finns med mig hur lustigt det än må låta för er som inte tror på ett liv efter döden, men efter i Måndags känner jag mig varm, trygg & 100% säker på att han finns med mig, varje dag, alltid!

Den andre personen misstänker jag är min Mormor. Hon visade b.l.a ett halssmycke , en berlock som verkade vara viktigt att visa berättade Mediumet & jag kunde inte riktigt placera vad hon ville ha sagt med detta ? Var det för att övertyga mig vem om vem hon var?

Ringde efteråt upp till min Mamma & frågade om hon visste något om ett Halssmycke & om det kunde vara Mormor som varit närvarande hos Mediumet ?

Jag ryser bara jag tänker tillbaka på det.! Mamma berättade att hon fått ett Halssmycke, en berlock efter Mormor när hon gick bort,, alltså exakt samma smycke som min ”mormor” den närvarande anden visat för Mediumet..

Hur kan ni som inte tror på andar förklara något sådant?

Som jag skrattade & som jag grät både under & resterande dagen i Måndags.

Finns egentligen så himla mycket att berätta om vad som sades, vad andarna visade mig & ville förmedla till mig, men än är jag fortfarande alldeles chockad att jag själv inte riktigt hunnit ta in allt <3

Therese Wickman-60

Therese Wickman-61

Har du varit hos ett Medium förr? Om inte och du funderar på att gå så säger jag bara, GÖR DET!

Värmer mig att veta att mina nära är omkring mig och Morfar lämnade tydligen aldrig min sida, vilket jag också känt av! Han berättade saker för mig som jag idag har stor användning av! Han ser efter mig, han berättade saker om mina tidigare relationer som han tydligen från andra sidan varit närvarande vid. Han sade jag hoppat på fel tåg & att jag idag rent psykiskt får sota för det men att jag kan vara lugn & trygg och sluta oroa mig, allt kommer bli bra…

Min fina Morfar, tack för att du bär mig när jag faller, tack för att du fanns med mig när jag sprang för mitt liv i Tsunamin , tack för att du såg till att datorn krånglade när jag skulle boka resan till Kos så vi slapp undan jordbävningen & hamnade på Kreta i stället, tack för att du finns med mig varje dag!

Jag saknar dig så det gör ont i kroppen, men det värmer att veta att du håller min hand varje natt & följer alla steg jag och barnen tar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Andersson

    Glömde även skriva det att, du ska tacka dig själv, att det är Du som bär dig när du faller, det var du som sprang för ditt liv i Tsunamin och datorn krånglade nog absolut rent av sig själv när du skulle boka resan.
    Folk behöver tro mer på sig själva, än massa annat.
    Mvh

  2. Therese Andersson

    Bara att det mest tragiska i detta är ju tyvärr att de inte är sant… det gör mig rädd att det är så många år 2017 som fortfarande tror på detta.
    Det är som en ny ”religion”
    Medium som de kallar sig, använder sig ofta av så kallad ”warm/hot reading” eller ”cold reading”
    Allt detta är enbart psykologiskt. Det går att göra så himla mycket mer med vår hjärna än vad alla tror, det finns olika tekniker.
    Precis som med ”trollkarlar” de trollar ju inte bort någon/något på riktigt liksom.

    Men det som gör mig mest irriterad är när dessa Medium använder denna metod mot folk i sorg som så gärna VILL kunna prata med deras bortgångne vän, syskon, mamma osv.
    Hur lätt är det inte att TRO på det när man så gärna vill?!
    Det finns INGENTING som tyder på att detta är på riktigt. Det är det som är så fantastiskt med vetenskap, det är däremot fakta.
    Jag har själv trott på spöken under hela min uppväxt, tills jag blev vuxen och insåg att detta är inte helt riktigt.
    Det är fan inte okej att utnyttja folk i sorg för att lura de på pengar, genom att låta de tro att det pratar med de döda.

    Alla får tro på vad de vill såklart men det kan ju lika gärna vara gud istället för ett spöke? Nu tror jag ju absolut inte på gud heller, men varför skulle det enbart vara ett spöke?

    Enda sen Samuel gick bort 2012 har det klarnat för mig mer och mer att det verkligen inte finns andar/spöken osv.
    Man gråter på en begravning av en anledning, och det är att man innerst inne vet att man aldrig kommer få se denna människa igen, aldrig prata med den eller höra dennes röst.
    Och då är det väl självklart att man gärna vill tro på att någon kan ”prata” med denna person ”från andra sidan”.
    Jag har själv pratat med ett medium, kände mig först fylld av beundran och sen när man verkligen tänkte på vad hon hade sagt, så förstår man att det inte är någon på ”andra sidan” som pratat.
    Allt är så enkelt när man kan denna teknik, de säger ingenting egentligen men vill få oss att tro det.
    Jag säger bara, kasta inte ut pengar i onödan. Sörj vanligt i stället, alla är nån gång med om ett dödsfall och jag önskar verkligen att man kunde få prata med de som inte finns kvar hos oss.
    Livet är surt ibland, och det vore ju nån slags tröst att de faktiskt fanns nånstans och vaka över oss, men det är tyvärr enbart en tro.

  3. Karin

    Jag skulle vilja veta vem du gick hos, vill gärna besöka ett medium. Sen tycker jag att du är en sån otroligt fin mamma och person, lycka till i framtiden.