Therese Wickman

HAN ÄR INTE ETT DUGG REDO FÖR SKOLAN!

Jag har väldigt svårt att acceptera att vi återgår till rutinerna om mindre än en vecka. Lite ledsamt då jag inte känner mig ”klar” med semestern & uppladdad för en lång & grå höst.

Tur man kan pigga upp det med extra mycket kärlek här hemma som ändå får mig att längta till mörka kvällar med massa tända ljus och filmmys 😉

Kidh är så fruktansvärt nervös inför skolstarten. Han känner sig inte alls redo och har bett mig ringa till skolan ett flertal gånger för att säga att han inte kommer börja.. Lille gubben. Jag har sagt att allting kommer gå fint & att det kommer bli superkul.  Detta är helt nytt för mig, Ellah längtade efter skolan & kände sig både stor & stolt över skolan medan Kidh uppför sig precis tvärtom! <3

Vi peppade inför skolstarten i går med att beställa hem nya ryggsäckar, tröjor och skor inför starten när Ellos ändå hade 25 % rabatt på hela din beställning. Det verkade ha funkat, för nu är han supertaggad på att få hem sakerna och stolt knalla upp till skolan hand i hand med sin syster!

Ellos adidas_Fotor

Vill du ta del av Ellos Rabatt på 25% på hela ( dam, herr, barn hem & inredningderas sortiment, inkl varumärken så går du in HÄR och uppger sedan koden 365405.

Jag beställde faktiskt likadana skor som barnen. Tycker det är barnsligt gulligt att kunna matcha tillsammans..

Ha en fortsatt fin dag <3

Puss & kram

( innehåller adlinks)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vår minsting börjar också förskoleklass snart hon är lite nervös och är väl inte jättepeppad men hoppas det släpper på måndag när vi börjar inskolningen på fritids ? .

  2. Katta Kvack

    Min mellanunge börjar sexårs om ett par veckor och är verkligen inte peppad alls. Min äldsta (som börjar gymnasiet till hösten, HERREGUD VART TOG TIDEN VÄGEN), var helt chill när han skulle börja skolan. Så jag sitter lite i samma sits som dig, känner jag.

  3. Annica

    När min son var som Kidh och skulle börja skolan kände han exakt likadant och efter lite lirkande insåg jag att han trodde att man skulle kunna läsa och skriva för att få börja skolan….han gick alltså och gruvade sig för att han inte kunde någonting av det han trodde man skulle kunna innan skolstart.

  4. Carolina

    Hej Ett tips inför skolstarten är att läsa eller lyssna på böcker om att börja skolan ? finns flera olika på tex Storytel ? Kommer alldeles säkert att gå jättebra för din lilla kavata grabb!

  5. carolina

    Hej Ett tips inför skolstarten är att läsa eller lyssna på böcker om att börja skolan ? finns flera olika på tex Storytel ? Kommer alldeles säkert att gå jättebra för din lilla kavata grabb