Therese Wickman

EN SPONTAN LITEN UTFLYKT!

Jag vet att jag sagt det typ varje dag denna vecka & jag ber om ursäkt i förväg, men vilken ångest jag har över att semestern är slut om bara ett par dagar!

Bläää jag vill stanna hemma minst två veckor till, njuta av lugna morgnar , långa uppesittarkvällar på baksidan, små Roadtrips & all denna tid vi nu får tillsammans. Inget slår tiden & dagarna med familjen..

Är säker på att jag kommer stortrivas jättebra i dom nya lokalerna, det nya arbetslaget och den nya lilla barngruppen vi ska ta hand om på jobbet, men ett par veckor till hade faktiskt varit otroligt skönt!!

I dag efter tips från er läsare & följare på instagram så tog vi en liten Roadtrip ut till Vintrosa för att besöka Lustiga Landet.

Så himla mysigt ställe mitt ute i ingenstans, barnen skrattade, vi klättrade, kröp, tävlade & avslutade med att grilla korv innan vi får hem..

Lustiga landet 2

Lustiga landet 3

Lustiga landet 4

Lustiga landet 5

Lustiga landet 6

Lustiga landet 7

Lustiga landet 8

Lustiga landet 9

Lustiga landet 10

Lustiga landet 11

Lustiga landet 12

Lustiga landet 14

Lustiga landet 15

Lustiga landet

Lustiga landet 13

Hit kommer vi absolut åka fler gånger & detta kan jag varmt rekommendera för alla som bor i närheten! Supermysigt litet ställe som inte alls var speciellt dyrt!

Har du varit här förut? Vad tyckte du?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.