Therese Wickman

VI DRAR TILL GREKLAND!

Sent i går kväll satt jag på baksidan vid min lilla Oas, drack ett glas rött och bokade en resa till Grekland för mig och barnen.

På fredag om en vecka åker vi och det ska bli så förbaskat skönt. Slippa all ångest med tvätt, städ matlagning och bara få spendera tid med varandra & tanka energi och massa kärlek! Som vi längtar!

kreta 2

Vi kommer befinna oss på Kreta & tänkte åka på några utflykter b.l.a till Elafonissi. Någon som brukar vara på Kreta som har fler utflykter att rekommendera?

IMG_4504

Ha en fin dag!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Gå till enkla tavernor där det sitter mycket greker. Absolut bästa maten! Strunta i matställen med vita dukar och inkastare. Rekomenderar Falasserna. Går buss dit. Till Paleochora är det serpentinvägar, där skulle jag inte rekommendera att köra bil. Chanias gamla kvarter är mysigt. Plantanias är vad jag förstår mycket turistigt med mängder av hotell komplex.

  2. Danielle

    Kolla på tripadresor och kolla resturanger till dit ni ska, och ät på de som fått bra betyg. Gör inte samma misstag som vi gjorde första dagarna på semestern att gå till resturanger med inkastare..

  3. Danielle

    Var på Kreta för 2 veckor sedan, bodde i agia marina. Var ska ni bo? Om ni åker till Elafonissi så åk dit tidigt, hyr gärna bil! redan vid 10-11 tiden rullar turistbussarna in och de blir kaous med människor på stranden. Åk hellre till Stavros beach, kristallklart vatten och vit sand, betydligt lugnare ställe 🙂

  4. Mimmi

    Hej, har varit på Kreta några gånger.
    Nu vet jag inte var ni skall bo men vi bodde Nära Plantanias. Vi hade bil besökte Elafonissi det var jättefint. Men vi har ett åksjukt barn så han var väldigt åksjuk. Det finns Fallasarna också fint. Vår Favvo, Stavros Beach en liten fin strand vid ett högt berg. Små grekiska fiskebåtar och en liten väderkvarn som en reasturang. Där är det ofta lite lugnare och lite mer Grekiska familjer. Vi blev rekommenderade ett matställe av en annan som bor på Kreta. Bor man nära denna så ??
    http://malemerestaurant.com/
    Hon sa jag skulle testa kycklingsallad och jag tänkte kycklingsallad på Kreta?,, ha ha men den var väldigt god. Det är en Engelsman som äger stället och han är väldigt trevlig. Barnen gillade honom skarpt och det är döskallar lite överallt där.
    Var på Kreta skall du?
    Trevlig resa..

  5. Hanna

    Jag har jobbat på Kreta, i Platanias. Ni bör besöka Balos, det är fantastiskt o likaså Elafonissi som du skriver. Det finns också en vattenpark i närheten som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Ett mattips, RedWood som ligger i Platanias (om det är på den delen av ön ni ska till) 🙂 trevlig semester! Kram

  6. Sandra

    Kreta är helt grymt. Elafonissi är superfint, va där gärna tidigt på morgonen då det brukar vara mycket folk. Falassarna är en stor jättefin strand med härligt vatten, sen finns det en liten strand mellan två stora klippor som heter Seitan beach, den är verkligen något utöver det vanliga! Ha en toppen härlig resa!