Therese Wickman

SMULTRONSTÄLLEN I SVERIGE!

Hej och Godmorgon, jag lever även om bloggen ekat tomt ett par dagar. Jag har lagt energin på mina sista dagar på Förskolan och donat lite här hemma. Men nu ’nyligen igår eftermiddag gick jag på en 4,5 lång efterlängtad semester! Jippi!

Vi har än så länge lite smått inplanerat att göra på vår semster. På Söndag åker jag & barnen tillsammans med min bror upp till Leksand för att besöka Sommarlandet för ett par dagars minisemester och i slutet på nästa vecka lutar det åt att jag och barnen hoppar på ett plan och flyr landet till värmen en vecka..

Men fortfarande finns det veckor och dagar att fylla med sommaräventyr, så har ni tips & förslag på utflykter och resmål runt om här i Sverige som vi kan göra i sommar så skicka mig gärna tips på alla era favorit Smultronställen..

IMG_4290

IMG_4263

IMG_4121

Vad ska du göra i sommar? Har du några speciella planer?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa Jarl

    Hejsan!
    Om ni inte ska utomlands så nästan vecka v.28 är det barnvecka i Askersund, men olika teman! Kan kolla programmet på visitaskersund.se, vet på fredagen kommer rackartygarna till Sjöängen!

    Smultronstället i Söderköping, glassbar

    Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby

  2. Tilda

    Den 26 till 30 Juli är det Piteå Dansar och Ler här i Piteå???? många karuseller, marknadsstånd + dom vanliga affärerna och även artister som uppträder? Bokar ni ett tag i förväg så kan ni bo på hotellet pitehavsbad?? super mysigt☺️