Therese Wickman

NÄR MAN GÖR ETT MISSTAG!

I dag har Kidh varit uppe i skolan hela förmiddagen tillsammans med den klass han kommer gå i nu i höst. Det var en väldigt nervös, pirrig och förväntansfull liten grabb som hade väldigt svårt att somna i går kväll.

Kidh drömde, skrek och härjade natten igenom. Gissar att det var mycket oro inför skolan som han upplevde i drömmarna? Tur att han kunde sova igenom hans egna rop, prat och skrik, värre var det för en annan som kan räkna timmarna på två fingrar..

Var ingen chock att jag var sliten och trött efter en lång dag på jobbet och med minimal sömn i bagaget, så jag köpte med mat hem och tanken var att vi sen skulle se en film. Blev att barnen såg film och jag somnade visst i soffan och sov i över två timmar. Vilket fail! Hur ska jag nu somna i natt och ungarna kommer vara svårväckta i morgon då dom hade låtit bli att väcka mig för att ta chansen att vara vakna lite extra.. Dom är inte dumma dom där ungarna 😉

En bild från Lördagens Event.

wickman_

Tänkte slå på en film och hoppas att jag lyckas somna inom rimlig tid… Att man alltid lyckas göra samma misstag. med att slumra till på soffan 😉

Hoppas du haft en fin dag?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Konstigt att man blir så sjukt trött runt 18.00 tiden på kvällen somnade också en timme mellan 18.00 och 19.00 nu pigg och kan inte sova! Barn är inte dumma! Min dotter springer upp på morgonen och stänger av mitt larm på telefonen för att hoppas på lite xtra tid på morgonen eftersom ja ofta inte vaknar utan klockan ringer! Till vardags smyger hon upp i sängen! Men är vi lediga väcker hon mig tidigt ?