Therese Wickman

FRUKOST PÅ ALTANEN!

( I ett samarbete med Polarbröd )

Jag älskar att våren och värmen äntligen kommit till Örebro och att sommaren är på väg med stormsteg.

I helgen var första dagarna som barnen sprungit runt lättklädda i enbart korbyxor och vi har kunnat starta igång dagarna med Frukost ute på Altanen. Kan knappats finnas något bättre?

Vi dukade upp ett bord fullt av Vitaminer och kunde känna värmen mot vår hud trots att det bara var förmiddag.

Ett gott och saftigt bröd med goda pålägg och massa grönsaker samt mycket frukt och bär kan var den bästa frukosten jag vet, speciellt på sommarhalvåret.

Tycker dock det är fin skillnad på bröd och bröd. Jag har med åren fått väldigt svårt för om bröd är för mjuka. Ni vet den där Apk limpan man älskade som liten? Tror knappt jag skulle få i mig en sådan skiva idag då jag numera upplever den som endast en degklump som sväller i magen.

Jag föredrar hellre ett bröd med Råg eller Vete gjort på Surdeg och med en fin och god smak.

Ett bröd som vi äter här hemma sedan några veckor tillbaka är Polarbröds Rosta & Dela. Vi fick i ett samarbete med dom prova på detta bröd och eftersom vi alla i familjen gillar det skarpt så har vi fortsatt med det. Jag och Ellah vill gärna Rosta det för att få en krispig yta med mjuk insida medan Kidh föredrar mackan som det är 🙂

Vad föredrar du? Rostat eller inte ?

IMG_3368

IMG_3377

IMG_3372

IMG_3369

bröd

Jag håller tummarna för fortsatt bra väder och att vi får chansen att njuta av många frukostar ute på Altanen. Brukar du äta frukost ute på vår och sommar?

Ta hand om dig och jag hoppas att solen lyser på dig!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.