HAR TAGIT TAG I KAOSET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HAR TAGIT TAG I KAOSET!

Söndag förmiddag och sista dagen på helgen..

Vi har haft barnens Pappa här på frukost men nu har han och barnen åkt i väg. och vi ska mötas upp igen lite senare i eftermiddag då Ellah har avslutning och uppvisning med Dansen. Hon längtar men är samtidigt så himla nervös. Många nära och kära som ska komma och titta 🙂

När barnen åkte fick jag ett ryck att rensa bland alla ytterkläder samt i kaoset i tvättstugan. Känns skönt när man får saker och ting gjort. Tänkte på vägen till Uppvisningen åka förbi och lämna av kläderna till två vänner och deras barn. Ofta när jag samlat på mig massa skor och kläder från barnen så orkar jag inte lägga ut allt till försäljning och krångla utan jag tycker dom gör sig bättre hos mina vänner och deras barn i stället 🙂

puff_Fotor

Måste kolla om någon skulle kunna tapetsera väggen i Vardagsrummet. Ser ni att tapeten är dragen på tre ställen? Det stör mig varenda gång jag kommer in i Vardagsrummet och det har varit så i flera år nu. Vet faktiskt inte ens när detta hände?

Känner jag någon som är sugen på att komma en dag och hjälpa mig med väggen? 😉

Ha en underbar Söndag!

Nu ska jag hoppa in i duschen, smita iväg på en husvisning och sedan fortsätta bocka av min to do lista innan Ellahs uppvisning 🙂 Idag känner jag liv i själen 🙂

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.