INTE VARIT SÅ KALLT I APRIL SEDAN ANDRA VÄRLDSKRIGET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

INTE VARIT SÅ KALLT I APRIL SEDAN ANDRA VÄRLDSKRIGET!

Denna helg har det varit rena rama vintern här i Örebro. Enligt Nyheterna har det inte varit såhär kallt i April sedan andra världskriget!!

. Örebro hade under helgen lägst temperatur i hela Sverige på minus 15.  Tänk om det kunde varit snö på Jul i stället 😉

Våran helg har varit jättemysig och ganska så fullbokad ,men mellan dom fullproppade dagarna har vi varit bra på att försöka ta tillvara på ledigheten och njutit av lugna mornar och kvällar uppkurna i soffan med en film.

Nu ska jag strax åka och hämta hem barnen som i natt sovit hos Mormor då jag i går eftermiddag & kväll var på 30 års firande för en av mina vänner. Ringde barnen direkt när jag vaknade i morse och föreslog att jag skulle komma och hämta hem dom direkt, men den iden gillades inte av barnen som bönade och bad om att få spendera några timmar till med Mormor. Tänk så mysigt att få ha Mormor själv en stund och få bli ordentligt bortskämd 🙂

17965565_10210694365188012_164547976_n

17974673_10210694363467969_1606755300_n

I eftermiddag har vi lite filmer att spela in i samarbete med olika företag, men innan dess funderar jag på om vi ska åka ut till Jump en stund för att hoppa på Studsmattor? Blev ju en succé sist 🙂

Ha en underbar dag <3

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tilda

  Älskar din blogg <3 Du inspirerar mig varje dag. Det är du som har fått mig att starta min blogg och det är jag tacksam för!! 😀 <3 <3 Utan dig hade jag aldrig fått den tanken om att starta en egen blogg.
  Tack för en underbar blogg och super söta bilder!! <3 <3 <3 Du är bäst!! 😀

  1. theresewickman
   theresewickman

   Men vad KUL 🙂 Vad glad du gör mig och vad glad jag är för sin skull som känner sådan glädje i din blogg.. Ha en underbar Fredag, massa kramar <3