Therese Wickman

EXKLUSIVT ERBJUDANDE FÖR DIG!

Som ni vet sedan tidigare har jag en riktig morgonpigg tös här hemma. Hon vaknar ofta , ibland flera timmar tidigare än mig och Kidh och jag har försökt få henne att i allefall ligga kvar i sängen för att vi två ska få sova vidare och för att jag tycker att det är alldeles för tidigt att kliva upp kl 5 på morgonen för henne som har så långa dagar på skolan..

Dock har det ofta blivit diskussioner extremt tidigt på mornarna då hon anser det vara tråkigt att bara ligga i sin säng. Jag kan förstå henne samtidigt som jag faktiskt tycker det är viktigt att hon får sin vila en stund till.  Vi har tillsammans försökt komma på bra idéer  och olika alternativ som hon känner sig nöjd med och vi har nu i över en månadstid provat ljudbok. Äntligen får jag och Kidh sova vidare till väckarklockan ringer och hon får fortsatt vila från sängen 🙂

IMG_7695

IMG_7675

Den stora favoriten som hon följer är Lasse Majas detektivbyrå och just nu lyssnar hon på Fängelsemysteriet . Fler barn som älskar dessa böcker.? Hon är lika förtjust om inte mer i filmerna som gjorts och dom ser vi faktiskt ganska ofta här hemma då jag tycker dom är minst lika bra som barnen 😉

I och med att man kan logga in på både telefon och surfplattor så kör jag och Ellah på samma inlogg och även jag har försökt mig på detta med ljudböcker. Min psykolog som jag går till uppmanar mig ständigt till att hitta något som fungerar för mig där jag får en chans att varva ner och släppa allt som jag ständigt har i huvudet. Jag har varit extremt dålig på det och känner mig för det mesta väldigt stressad inombords. Som om jag tänker på nästa steg redan när jag är upptagen med något annat?

 I allefall så har jag i samband med min träning, mina långpromenader och min stretch här hemma börjat lyssna på ljudbok. Tänkte att jag kunde byta ut musiken i lurarna till en bok i stället.? Jag är annars väldigt dålig på att läsa böcker och har faktiskt aldrig haft något intresse för det. Men detta med ljudböcker har visat sig vara väldigt bra.

För det första så slipper jag läsa själv vilket jag som sagt aldrig haft intresse för, sedan så blir träningen mer effektiv då jag inte vill sluta lyssna på boken. Ni vet när man blir så nyfiken och bara vill lyssna en liten stund till? 🙂 Men det viktigaste och bästa för mig är nog att jag faktiskt hittat något som får mig att släppa alla tankar på allt som jag ska göra och hinna med och faktiskt får en chans till att vila min ständigt uppkopplade hjärna!!

Just nu lyssnar jag på Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst, vilket jäkla kvinna, min stora Idol, helt klart! 🙂

IMG_2940

IMG_2949

Lyssnar du ofta på ljudböcker? Jag vet att min Pappa som pendlar väldigt mycket genom jobbet förr kunde ha en tendens till att vara lite väl tung i foten mot gasen. Trafiken stressade honom då han satt så många timmar i bil, men sedan tipsade hans fru honom att prova att lyssna på en ljudbok i bilen och sedan dess har hans pendlande blivit betydligt trevligare och lugnare för hans del 🙂

Det bästa är att i ett samarbete med Nextory kan jag nu dela med mig av ett exklusivt erbjudande till dig , där du får prova på att läsa eller lyssna på böcker Gratis i 30 dagar om du använder dig av denna kod.

Kanske har du en stund i vardagen där du skulle uppskatta en bra bok? I badet, i bilen, vid träning , vid matlagning eller på rasten på jobbet?

Det finns stort utbud av böcker till både små som stora så tror inte du kommer bli besviken. Kommer säkerligen till användning av minst en i familjen och när det ändå är Gratis så får man passa på 😉

Ta hand om dig, Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Åh, har testat Storytel innan och gillade det så mycket! Haft uppehåll nu ett tag men hade varit kul att testa denna. Hur länge gäller koden? Har bebis beräknad i mitten av maj och hade passat bra när jag går hem från jobbet i slutet av april för att stressa av lite.

  2. Therese Henriksson

    Jag lyssnar varje dag sedan några år tillbaka på ljudböcker. Storytel är den app jag fastnat för med störst utbud 🙂 min dotter har lyssnat igenom Lasse-Majas dedektivbyrå. Äldsta sonen får numera lyssna på ljudbok istället för att läsa som läxa då han avskyr att läsa. Yngsta killen som blir 6 år brukar få lyssna när han ska sova o 8 åringen är inte så intresserad av ljudböcker tyvärr 🙂 dagisspöket fastnade min 6 åring för!;)