NÄR MAN ÄR TRÖTT PÅ DEN KLASSISKA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NÄR MAN ÄR TRÖTT PÅ DEN KLASSISKA!

 Äntligen, asså äntligen börjar jag känna mig lite bättre. Ska kanske inte jubla allt för högt ännu, men mitt i all värk, halsont och snuva så känner jag mig betydligt rikare på energi så pass mycket energi att jag orkade med ett bak efter att ha jobbat från 8 till 17:30 idag…

Är glad över att börja känna igen mitt riktiga jag, som allt som oftast ser allt genom en positiv vinkel och som inte gnäller i första taget!

En fråga, har du ätit Semla idag med tanke på att det är Fettisdagen? Ska jag vara ärlig är jag inte speciellt förtjust i just Semlor. Men då det är självaste fettisdagen så ser jag lite av semlor som ett ont måste. Minst en Semla i någon form måste man få i sig under dagen 😉

Då klassiska Semlor inte är en jättehit hos barnen heller  så valde vi ikväll att baka Semelmuffins i stället. Vi gick aldrig efter något recept utan testade att slänga ihop det vi tyckte var gott och herregud så smaskigt det blev!

Vi fyllde muffinsen med Nutella, Vispgrädde med hallon i, vanliga hallon och toppade sedan med florsocker och några bär.. Denna lilla bakelse ska helt klart göras fler gånger!

IMG_2518

IMG_2521

IMG_2526

IMG_2528

Säg mig, har du ätit någon Semla idag??

Nu ska denna morsa (som Kidh numera börjat kalla mig) krypa till Kojs och försöka somna tidigt i kväll! Slut som artist helt enkelt! 😉

Sov gott, Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Vad goda dom såg ut 🙂 här blev det en vanlig semla, tycker det är ganska smarrigt 🙂

    Skönt att du mår lite bättre vännen <3
    Kram