Therese Wickman

Skulle ljuga om jag påstod annat!

 

Sitter i personalrummet på jobbet och har en kort rast. Snart dags att bege sig tillbaka till Barn gruppen och fortsätta dagens jobb..

I morgon är jag ”ledig” från förskolan men kommer vara upptagen hela dagen i möten inför höstens Barnmässa istället, sedan kommer barnen vara dagtid hos sin pappa i helgen så då ska jag passa på att ta tag i den där tvätthögen,  städa och framförallt där i mellan bara vara, ladda batterierna,  kanske umgås med någon kompis vila mig ordentligt.  Skulle ljuga om denna vecka med nya rutiner inte har tagit hårt och så jetlag på det. ?

Jag längtar enormt mycket till ljusare tider  där man bara kan dra på sig ett par Sneakers och en tröja och gå ut. Visst blir man mycket piggare när våren visar sig?

IMG_20170215_210134

IMG_20170215_210041

I början på veckan kom Kidhs nya skor på posten, så han är numera utrustad för varmare och ljusare dagar. Gissar dock på att det lär dröja ett tag, även om man helst skulle vilja vakna upp i morgon med Våren som gjort Entré ?

Skor från babyshop.se

Jeans och keps från Lager 157

Nu tickar klockan iväg, kaffet är urdruckit vilket betyder att det är dags för mig att säga Hejdå för nu och smita tillbaka till arbete.

Hörs senare!

Puss & kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.